Mi Abonyunk - A gázolás tanulságai
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8082, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.05.16. 15:49:28

Úgy fest, hogy mindenképpen azt az autóvezetőt fogják elmarasztalni, aki elütötte a kislányt ma az OTP előtti zebrán, hiszen vérében vélhetően fognak alkoholt találni, annak ellenére, hogy nem tűnt részegnek. Teszik majd mindezt annak ellenére, hogy a balesetet szenvedő kislány a KRESZ szabályai ellenére nem körültekintően nézett szét a gyalogátkelőhelyen, sőt mi több, nem szállt le a kerékpárjáról, hanem gyorsan áthajtott vele a zebrán. A KRESZ szabályai szerint tilos kerékpáron ülve áttekerni gyalogátkelőhelyen. A biciklit azon át kell tolni. Egyes számú tanulság: egy csepp alkoholt se igyunk, ha autót vezetünk. Kettes számú tanulság: tanítsuk meg gyerekeinket normálisan közlekedni. Akkor ilyen balesetek nem fordulnak elő.

 

A szemtanú jelenti

 

„Jöttem át a négyesen, egyszer csak egy kislány a Városkapu irányából gyorsan elhajtott mellettem kerékpárjával. Nem igazán nézett szét, majd át akart hajtani a zebrán. Ekkor egy kis teherautó elgázolta a biciklivel a zebrán áthajtó szőke gyereket. Nagyon megijedt mindenki, mert a gyermek először mozdulatlanul feküdt. A sofőr nem tűnt ittasnak, rögtön kiszállt és próbált segíteni. Megpróbálta megmozdítani a kislányt, de szóltak neki, hogy nem szabad. Végül a sérült magától felállt. A rendőrök két percen belül a helyszínen voltak. Én nem tudom, hogy szólt-e nekik valaki, vagy maguktól jöttek oda. A sofőr nem jött gyorsan, úgy negyvennel hajthatott és próbált fékezni, de késő volt. A kislány is próbálta kikerülni az autót, de nem sikerült neki. Szörnyű látvány volt, még soha nem láttam ilyet és másnak sem kívánom, nagyon megijedtem! „

 

LŐVE

Közbiztonság:
Baleset   
 7 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Puja

Truckman -

2011.05.17. 20:01:40

12 éves koráig nem közlekedhet főúton egyedül, csak kísérővel!

+külömben is... 

 

...ABONY IMÁD KERÉKPÁRON ÜLVE KÖZLEKEDNI MINDENHOL!

Azaz, keresztül kasul, föl, le, gyalogátkelőhelyeken, besorolósávokon, lakott területen kívül, tábla tiltása ellenére az útszélen, stb.

Valamit véssenek a fejükbe a T. "Abonyi kerékpárosok":

Én, csak annak adok elsőbbséget, kicsivel, ill. naggyal, ki áttolja a kerékpárt a gyalogátkelőhelyen! Minden másképp cselekvő kerékpáros, számomra másodlagos!KirĂĄly

alice-nak

veroniq -

2011.05.17. 09:14:06

Kedves Alice!

Nagyon szépen kérlek, hogy írd le, hogy mit mutatott ki a szonda és mi lett a vérvétel eredménye. Mert ha nem volt ittas a gázoló, akkor Pintér Gábor őrsparancsnok " rosszul tudja "..... Köszike: LŐVE

Helyes közlekedés?

László -

2011.05.17. 08:49:12

A véleményem a következő!

Amióta bevezették a módosítását a gyalogátkelőhely megközelítésének (lásd KRESZ idevonatkozó részeit) csak akkor állok meg , ha gyalogos áll ott(és éppen nem a napi pletykát beszélik meg) illetve ha a kerékpáros nem ül a kerékpáron , mert az ugyi nem gyalogos!

Minden reggel aszisztálnak a területfelügyelők a KRESZ megszegésének!

Leállítják az autókat és a zebrán szépen átkerékpároznak a gyerekek és a felnőttek!

Pedig ha már ott van és irányítja a forgalmat , akkor szólhatna hogy át kell tolni a kerékpárt!!!

Bizony ez senkit nem érdekel és a gyerekek ezt látják!

Sajnálom mindkét felet , de a szabály nem ismerése nem mentesít a felelősség alól senkit!!!

 

PINTÉR GÁBOR

veroniq -

2011.05.16. 20:58:06

Nyilatkozta nekem: Pintér Gábor alezredes, Abony város Őrsparancsnoka.....  amit itten le merészeltem írni.... jajjjjjjjjjjjj

 

Talán pereld be őt, kérlek szépen....

 

Megírtam, hogy a kislány totálisan vétett a KRESZ szabályai ellen. Mit is vársz még tőlem??? Írd meg, hogy történt! OKÉ????

Köszike: LŐVE

helyreigazítás..

alice -

2011.05.16. 20:12:54

Ennél jobban kiszínezni nem is lehetett volna

Miaz, hogy a gázolót elvitték vérvételre mert ittas volt????? könyörgöm ottvoltál, hallottad mi történt? nemhiszem, de egyből ittas volt, az igazságot kéne leírni nem ennyire kiszínezni, de miért is lepődök meg? nem az első eset h nem az igazság jelent meg

Hiába jönnek az engem oltó kommentek, meg jöhetnek is de igazából nálam jobban ugysem tudja senki elég közeli rokon vagyok.

A sofőr egyáltalán nem volt ittas a vérvétel és a szonda is kimutatta, ennyit arról, hogy ittas volt.

A sofőr kb 5km/h-val ment neki a kislánynak de se a kislányon se a biciglin 1 karcolás sem lett, a kislányt benttartják megfigyelésre mert sokkot kapott.

Akárki mond akármit ez az igazság.

Egyszerűen kiakadok, hogy miért kell ennyire kiszínezni, a továbbiakban jólenne az igazat..

Ki szereti Meme?

Egy kis figyelem -

2011.05.16. 16:36:48

Egyébként pont erre gondoltam én is!Nem csak a gyerekeket kell megtanítani a KRESZ_re a felnőttek is vehetnének újra leckét!A minap én is autóval közlekedtem,és az új eü.központnál (ahol már eleve lasabban megyek)a Vak Bottyán út felől "tő gázzal" ki jön egy kerékpáros hát mit ne mondjak mit gondoltam!Nem gyerek volt,meg kell mondjam!De az ittas autósokat, kerékpárosokat viszont én is elitélem nagyon!

 

Nem szeretem az ilyeneket...

Meme -

2011.05.16. 16:26:47

Annyira mérges vagyok az ilyen emberekre, akik képtelenek megtanulni a KRESZ legalapvetőbb szabályait. Nem várom és várjuk el egy gyerektől, hogy kívülről fújja az összes KRESZ táblát. De a (számomra) legtermészetesebb szabályokat sem tudják sokszor. Számtalanszor tapasztaltam már, hogy miközben szabályosan 40 km/h-val hajtottam a városaban, egyszer csak egy, a biciklis sávban haladó felnőtt vagy idős nő/férfi fogta magát, kitette a kezét, jelezvén ezzel, hogy ő át szeretne kelni az úton, majd a legapróbb hátranézés és lassítás nélkül, a kerékpárról le nem szállva átszáguldott előttem... Nekem persze bele kell taposnom a fékbe, és nagy szerencséje (szerencsém!) van, ha sikerül megállnom. Kilenc éves testvéremet, mikor biciklivel kísérem a suliba, mindig oktatom, már-már számára idegesítő módon, hogy hogyan kell közlekedni. Nem tudnám elviselni, ha az én tesómat is azok a közlekedni nem tudó birkák közé kellene sorolnom. Beleverem, ha kell, de ő bizony helyesen fog közlekedni. És ugyanígy majd a gyerekem is.


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok