Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7967, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Virágosítás"
1

veroniq - 2017.09.24. 18:37

 

 

Tóth Marcell ezüstérmet, Földi Krisztián ötödik helyezést ért el 2017.09.23.-án Hajdúszoboszlón szabadfogásban megrendezésre kerülő Diákolimpia Országos Döntőn. A Diák II. (10-11 éves korosztály) legnagyobb megmérettetésen 80 szakosztály, több, mint 160 birkózója jutott döntőbe.

 

Sport:
Bicikli   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.18. 10:45

Az itt látható fantasztikusan szép képeket kedves Olvasónk küldte nekem, melyet szeretettel teszek közzé kis levelével együtt, és ezúton is üzenem, hogy sikerült nagy örömöt okznia nekem, de azt hiszem a többieknek is. Igen, imádom a szép virágokat! 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

Markó Ferenc - 2011.12.05. 10:59

Markó Feri, virágfesztiválos képei: KATT

Olvasónk, Markó Ferenc Kecelen járt, a virágfesztiválon és innen hozott nekünk szép képeket. 

Közélet:
Blogok   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.03. 16:08:32

 

Abony városa közel hárommilllió forintot költött az idén főként egynyári virágok vásárlására. Abony frekventált helyén, a főút mellett a virágosítás a képen látható módon sikeredett. Ez azért nagyon ciki, mert jobb lenne, ha nem volna... Ugyanis naponta több ezer átutazó látja a döglődő muskátilkat a tartóoszlopokon. Mint megtudtam, a palánták kiváló minőségűek voltak, azonban ezeket nem szabad ekkora kisméretű cserépbe ültetni. Az ember szíve megszakad, amikor nézi a muskátlik lassú halálát. Az sem biztos, hogy van rajtuk még elég föld, hiszen locsoláskor ez kimosódik. Kaptak vajon tápanyag utánpótlást? Naponta locsolják őket? Én nem tudom, csak azt, hogy Abony erre megint nem lehet büszke sajnos.... Ja, az image-t úgy gondolom, hogy nem a MiAbonyunk rombolja, hanem a kornyadozó virágok. LŐVE

 

Nagyításhoz katt a képekre!

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.17. 10:25:18

 

Eltökélt szándékom, hogy a MiAbonyunk irodájának közelében lévő muskátlit hetente megfényképezem Önöknek. Most ilyen. Nem mondhatni, hogy pompázik. Meglehetősen randácska a vastartó is a „EJONOS” oszlopon. Én azért szurkolok neki, hogy nőjön nagyra és hatalmasra. Nyilván a közelmúltban lehullott csapadék jót tett a növénynek, de nem mondható, hogy szegénykének szakszerű ápolásban lenne része. Sajnos volt szerencsém szemügyre vételezni az úgynevezett „ locsolóautót „, mely vizet ad időnként a virágoknak. Ez ugyanis nem más, mint egy platós kisautó, melyen valami bődületes nagyságú víztartály van elhelyezve. Az autó épp, hogy széjjel nem szakad és ömlik belőle a víz…. Hajrá virágaink!

 

LŐVE

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.30. 23:58:25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abony, Pingvines ovi környéke. Ültetett virágok ebek harmincadján. Jól látszik, hogy régóta nem locsolta meg őket senki. Ennél is nagyobb baj azonban, hogy mint a képet beküldő kedves Olvasónk elmondta, saját szemével látta, hogy a virágokat valakik kiszaggatták, majd ledobálták. Az elkövetőket nem látta, csupán a „ romokat „. Aztán valakik megpróbálták ezeket életre kelteni és újra elültették őket. Hát, nem sok sikerrel. Másik kedves Olvasónk elmondta, hogy döbbenetes eseménynek volt szemtanúja, amikor a Somogyi iskola előtti árvácska ágyásból egy egész család - papa, mama, kisgyerek- kislapáttal ásott ki virágokat, majd elszállítmányozták. Hiába szóltak nekik többen is, hogy nem kéne, nem érdekelte őket. Abony, 2011. április….

 

LŐVE

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.17. 14:11:18

Hárommillió virágokra! Ennyi pénzt szavazott meg Abony város képviselő testülete a 2011-es virágosítási programjára. A tavalyi évben ennél kevesebb összeg állt rendelkezésre és azt sem úgy valósították meg, ahogyan azt eredetileg elképzelték. 

Közélet:
 8 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok