Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.10.17. 07:15

(MTI) - Mértéktartásra, nagyvonalúságra, józanságra és emberségük megtartására intette a Fidesz-KDNP megválasztott polgármestereit és önkormányzati képviselőit a Fidesz ügyvezető alelnöke, hajdú-bihari elnöke szerdán Debrecenben.


    Kósa Lajos a párt megyei kampányértékelő rendezvényén felhívta a polgármesterek figyelmét arra: ne feledjék, hogy ők az egész falut, az egész várost irányítják, és azokért is dolgozniuk kell, azokat is meg kell nyerniük, akik nem rájuk szavaztak.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.09. 12:39

Nagyjából ezren jelentkeztek be állandó lakosként másfél év alatt egy negyvenágyas soroksári panzióba - írta csütörtöki számában a Népszabadság. A lap szerint az érintettek többsége román állampolgár, akiket bár meglehet, hogy nem ez vezérelt, uniós állampolgárként szerepelnek a XXIII. kerületi választói névjegyzékben és szavazhatnak az önkormányzati választáson.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.01. 16:55

Kedves Olvasónk hívta fel figyelmemet arra a tényre, hogy a polgármester jelöltek szavazásakor ugrásszerűen megnőtt a Fidesz- KDNP polgármester jelöltjének, Dr. Magyar Gábornak a támogatottsága. Ezért előző szavazásunkból töröltem is a neveket. A módszer előttünk is ismeretes, ám bizonyíthatóan nem használatos. Egy számítógépes program segítségével külföldi IP címek generálása történik, és így újra szavazhat ugyanaz a személy, mintegy 4 percenként egyet. Úgy tűnik sajnos, hogy vannak, akiknek semmi sem drága, szeretnék saját jelöltjeiket mindenképpen az első helyen látni, annak ellenére, hogy tudják, hogy ez nem valós.

Politika:
FIDESZ   
KDNP   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.25. 08:37

Az abonyi FIDESZ- KDNP pártszövetség szeptember 24-én délután ható órától tartotta meg programismertetőjét a Kultúra Házában, ahol a csoport polgármester jelöltje, Dr. Magyar Gábor tartott előadást, Dr. Egedy Zsolt, a helyi FIDESZ elnöke bevezető beszédet mondott. 

Politika:
FIDESZ   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.16. 19:16

Rétvári Bence parlamenti államtitkár és miniszterhelyettes volt Abony városának vendége, aki szeptember 16-án sajtótájékoztatót is tartott a Fidesz- KDNP kampányirodájában. Ő a Kereszténydemokrata Néppárt és a Fidesz tagja. 2010-től a KDNP országos alelnöke.

Politika:
FIDESZ   
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.08. 19:10

Lapunk nem hivatalos forrásból származó, de biztos információi szerint maradt az úgynevezett „ A „ terv, és ennek megfelelően Dr. Magyar Gábor lesz a FIDESZ- KDNP abonyi polgármester jelöltje. Sőt, az eredetileg meghatározott nyolctagú önkormányzati képviselő listában sem történt változás. Négy tagot a Fidesz, négyet a KDNP adott, talán páratlan módon az országban, fele- fele arányban, így felosztották a körzeteket. Ez lapinformációink szerint úgy történt, hogy még azt is a KDNP határozhatta meg, hogy kikkel akar együttműködni a településen, és kit indíthat a kormánypárt. A jelöltekről szóló döntést Földi László választókerületi elnök, a Fidesz- KDNP országgyűlési képviselője aláírta, kiküldte az érintetteknek. Kép: megállapodtak, megbeszélték, kénytelenek voltak....

Politika:
Abony   
FIDESZ   
 24 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.08. 14:42

Nem hivatalos információink szerint a Fidesz- KDNP a jól bevált régi motorosakat jelöli, illetve támogatja kistérségünkben az őszi önkormányzati választásokon. Változás csak három település esetében lesz. Csemőben a polgármester, Bartha Alajosné nyugdíjba vonul, helyette egyik lánya indul. Neki viszont nem lesz túlzottan egyszerű a dolga, mert indul Dr. Lakos Roland is, aki korábban a településen közismert jegyzőként hosszú éveken át dolgozott. Cegléden megüresedett a polgármesteri szék, miután az országgyűlési képviselőséget elnyerte a jelenleg még regnáló polgármester, Földi László, helyette Takáts László lesz a FIDESZ- KDNP jelöltje. Abonyban nem Fideszes polgármester van jelenleg pozícióban, a jelöltség várományosa Dr. Magyar Gábor, akinek személyét még hivatalosan nem jelentették be.

Politika:
FIDESZ   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.03. 16:59

IDE kattintva olvasható a lista, mely csalódást okozott, mert a polgármester jelöltek közül csakis Tarlós István szerepel benne, és a megyei közgyűlések jelöltjei.

A Fidesz országos választmánya döntött az őszi önkormányzati választáson induló jelöltekről, valamint a listákról is, a párt főpolgármester-jelöltje Tarlós István.

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség a KDNP-vel szövetségben döntött az önkormányzati választáson induló polgármesterekről, képviselőkről, megyei közgyűlési listákról, megyei közgyűlési elnökjelöltekről, valamint a főpolgármester-jelöltről és a fővárosi listáról – mondta Kósa Lajos a választmányi ülést követő sajtótájékoztatón.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.28. 14:54

Szanyi Tibor, a szocialisták EP listavezetője ugyanott folytatja a gyűlölködést és az uszítást, ahol abbahagyta - mondta Zsigó Róbert.  Április 6. után az ember azt hihette, hogy a bukott baloldal tanul az újabb bukásból - jelentette ki a Fidesz szóvivője hétfőn. De nem így történt, ezúttal sem - jegyezte meg. Szanyi Tibor, a szocialisták EP listavezetője ugyanott folytatja a gyűlölködést és az uszítást, ahol abbahagyta - emelte ki a kormánypárti politikus.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.11. 11:24

Napjainkban minden, de minden tele van politikával, hiszem kampány van. Lehetőségeinkhez képest természetesen igyekszünk beszámolni a napi történésekről, de a döntést megkönnyítendő új rovatot indítunk, és felidézzük az egyes jelenleg is induló pártok egykori kampányainak fontos pillanatait, momentumait. Most következzék egy igazi csemege, a FIDESZ hajdani " Rendszerzáró házibulija ", amikor Orbán Viktor miniszterelnök, Fodor Gábor együtt énekelt sok ismert zenésszel. 

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok