Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7064, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.10.17. 07:15

(MTI) - Mértéktartásra, nagyvonalúságra, józanságra és emberségük megtartására intette a Fidesz-KDNP megválasztott polgármestereit és önkormányzati képviselőit a Fidesz ügyvezető alelnöke, hajdú-bihari elnöke szerdán Debrecenben.


    Kósa Lajos a párt megyei kampányértékelő rendezvényén felhívta a polgármesterek figyelmét arra: ne feledjék, hogy ők az egész falut, az egész várost irányítják, és azokért is dolgozniuk kell, azokat is meg kell nyerniük, akik nem rájuk szavaztak.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.09. 12:39

Nagyjából ezren jelentkeztek be állandó lakosként másfél év alatt egy negyvenágyas soroksári panzióba - írta csütörtöki számában a Népszabadság. A lap szerint az érintettek többsége román állampolgár, akiket bár meglehet, hogy nem ez vezérelt, uniós állampolgárként szerepelnek a XXIII. kerületi választói névjegyzékben és szavazhatnak az önkormányzati választáson.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.01. 16:55

Kedves Olvasónk hívta fel figyelmemet arra a tényre, hogy a polgármester jelöltek szavazásakor ugrásszerűen megnőtt a Fidesz- KDNP polgármester jelöltjének, Dr. Magyar Gábornak a támogatottsága. Ezért előző szavazásunkból töröltem is a neveket. A módszer előttünk is ismeretes, ám bizonyíthatóan nem használatos. Egy számítógépes program segítségével külföldi IP címek generálása történik, és így újra szavazhat ugyanaz a személy, mintegy 4 percenként egyet. Úgy tűnik sajnos, hogy vannak, akiknek semmi sem drága, szeretnék saját jelöltjeiket mindenképpen az első helyen látni, annak ellenére, hogy tudják, hogy ez nem valós.

Politika:
FIDESZ   
KDNP   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.25. 08:37

Az abonyi FIDESZ- KDNP pártszövetség szeptember 24-én délután ható órától tartotta meg programismertetőjét a Kultúra Házában, ahol a csoport polgármester jelöltje, Dr. Magyar Gábor tartott előadást, Dr. Egedy Zsolt, a helyi FIDESZ elnöke bevezető beszédet mondott. 

Politika:
FIDESZ   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.16. 19:16

Rétvári Bence parlamenti államtitkár és miniszterhelyettes volt Abony városának vendége, aki szeptember 16-án sajtótájékoztatót is tartott a Fidesz- KDNP kampányirodájában. Ő a Kereszténydemokrata Néppárt és a Fidesz tagja. 2010-től a KDNP országos alelnöke.

Politika:
FIDESZ   
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.08. 19:10

Lapunk nem hivatalos forrásból származó, de biztos információi szerint maradt az úgynevezett „ A „ terv, és ennek megfelelően Dr. Magyar Gábor lesz a FIDESZ- KDNP abonyi polgármester jelöltje. Sőt, az eredetileg meghatározott nyolctagú önkormányzati képviselő listában sem történt változás. Négy tagot a Fidesz, négyet a KDNP adott, talán páratlan módon az országban, fele- fele arányban, így felosztották a körzeteket. Ez lapinformációink szerint úgy történt, hogy még azt is a KDNP határozhatta meg, hogy kikkel akar együttműködni a településen, és kit indíthat a kormánypárt. A jelöltekről szóló döntést Földi László választókerületi elnök, a Fidesz- KDNP országgyűlési képviselője aláírta, kiküldte az érintetteknek. Kép: megállapodtak, megbeszélték, kénytelenek voltak....

Politika:
Abony   
FIDESZ   
 24 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.08. 14:42

Nem hivatalos információink szerint a Fidesz- KDNP a jól bevált régi motorosakat jelöli, illetve támogatja kistérségünkben az őszi önkormányzati választásokon. Változás csak három település esetében lesz. Csemőben a polgármester, Bartha Alajosné nyugdíjba vonul, helyette egyik lánya indul. Neki viszont nem lesz túlzottan egyszerű a dolga, mert indul Dr. Lakos Roland is, aki korábban a településen közismert jegyzőként hosszú éveken át dolgozott. Cegléden megüresedett a polgármesteri szék, miután az országgyűlési képviselőséget elnyerte a jelenleg még regnáló polgármester, Földi László, helyette Takáts László lesz a FIDESZ- KDNP jelöltje. Abonyban nem Fideszes polgármester van jelenleg pozícióban, a jelöltség várományosa Dr. Magyar Gábor, akinek személyét még hivatalosan nem jelentették be.

Politika:
FIDESZ   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.03. 16:59

IDE kattintva olvasható a lista, mely csalódást okozott, mert a polgármester jelöltek közül csakis Tarlós István szerepel benne, és a megyei közgyűlések jelöltjei.

A Fidesz országos választmánya döntött az őszi önkormányzati választáson induló jelöltekről, valamint a listákról is, a párt főpolgármester-jelöltje Tarlós István.

A Fidesz Magyar Polgári Szövetség a KDNP-vel szövetségben döntött az önkormányzati választáson induló polgármesterekről, képviselőkről, megyei közgyűlési listákról, megyei közgyűlési elnökjelöltekről, valamint a főpolgármester-jelöltről és a fővárosi listáról – mondta Kósa Lajos a választmányi ülést követő sajtótájékoztatón.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.28. 14:54

Szanyi Tibor, a szocialisták EP listavezetője ugyanott folytatja a gyűlölködést és az uszítást, ahol abbahagyta - mondta Zsigó Róbert.  Április 6. után az ember azt hihette, hogy a bukott baloldal tanul az újabb bukásból - jelentette ki a Fidesz szóvivője hétfőn. De nem így történt, ezúttal sem - jegyezte meg. Szanyi Tibor, a szocialisták EP listavezetője ugyanott folytatja a gyűlölködést és az uszítást, ahol abbahagyta - emelte ki a kormánypárti politikus.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.11. 11:24

Napjainkban minden, de minden tele van politikával, hiszem kampány van. Lehetőségeinkhez képest természetesen igyekszünk beszámolni a napi történésekről, de a döntést megkönnyítendő új rovatot indítunk, és felidézzük az egyes jelenleg is induló pártok egykori kampányainak fontos pillanatait, momentumait. Most következzék egy igazi csemege, a FIDESZ hajdani " Rendszerzáró házibulija ", amikor Orbán Viktor miniszterelnök, Fodor Gábor együtt énekelt sok ismert zenésszel. 

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok