Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.03.06. 16:13

Március 6-án az abonyi FIDESZ- KDNP frakció sajtótájékoztatót tartott a Lila Akác étteremben. A helyi Fidesz elnök, Dr. Egedy Zsolt, a KDNP helyi szervezetének vezéralakjával, dr. Magyar Gáborral közösen vesézgette ki az elmúlt napok fontos helyi történéseit. 

Politika:
FIDESZ   
 14 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.04. 17:24

A 2014-20-as költségvetési ciklusban az Európai uniós támogatás 60 százalékát gazdaságélénkítésre szeretné fordítani a kormány – mondta Kövér László kedden, Cegléden. A házelnök az Ecseri Kft. fémöntödéjének meglátogatása után tartott sajtótájékoztatót, ahol közölte: Pest megye hátrányos helyzetű térségei – köztük a ceglédi is – számíthatnak arra, hogy a kieső uniós támogatást hazai forrásokkal pótolja a kormány.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.05. 16:36

 

Rezsifórumot tartott Nagykőrösön Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár. Azeseményen bemutatkozott Földi László is, mint a térség Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje.  Nagykőrös következő országgyűlési képviselőjeként mutatta be Földi Lászlót a város alpolgármestere, Körtvélyesi Attila azon a rezsifórumon, amelyet zsúfolásig telt ház előtt tartottak kedden, az Arany János Művelődési Központban.

Politika:
FIDESZ   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.28. 14:30

Sajnos szerintem viszont nem túl jó hír, mert ez előrevetíti azt is, hogy egyre több az éhező gyermek az országban! Íme, a Fidesz híre, megdöbbentő számokkal: Négy év alatt 24 milliárd forinttal nőtt az étkezési támogatás.

Hatalmas előrelépés történt a térítésmentes és a kedvezményes étkeztetés támogatásában 2010 és 2014 között: 24 milliárd forinttal, vagyis 83 százalékkal többet fordít erre a célra az állam - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális és családügyért felelős államtitkára hétfői, székesfehérvári sajtótájékoztatóján.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.23. 22:34

Pokorni Zoltán, 2010. március 17. lakossági fórum, Abony: "Mindenkinek meg kell értenie, hogy ha kormányra kerülünk, nincs több lopás. Annak, aki először belenyúl a kasszába, le lesz vágva a keze." 


Pokorni Zoltán, 2014. január 22. lakossági fórum, Mohács: az elszámoltatásnak "még fontosabb az üzenete a most funkcióban lévő polgármestereknek, államtitkároknak, alpolgármestereknek, fideszes potentátoknak, hogy nincs nyúlkálás, mert nem lesztek kihúzva a szarból párt alapon. És aki lop, az le lesz csukva."

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.15. 14:23

Arra biztatunk mindenkit, hogy jöjjenek el a rezsifórumokra, és legyenek tagjai annak a Magyar Csapatnak, amely kész megvédeni a rezsicsökkentést – hangsúlyozta Nyitrai Zsolt szerdai sajtótájékoztatóján. Nyitrai Zsolt emlékeztetett, Orbán Viktor január első napjaiban levélben kereste meg azokat a polgárokat, akik korábban aláírásukkal támogatták a rezsicsökkentést, és egy újabb találkozóra, a Magyar Csapat megalakítására hívta meg őket.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.06. 09:04

Naponta kapkodjuk a fejünket, hogy micsoda virágzó üzletág van kibontakozóban, mennyire kapós lett a magyar állampolgárság. Már eddig kb. 500 ezren igényeltek egyszerű honosítással magyar állampolgárságot. Ebből 250 ezerre tehető az erdélyi igénylők száma. Most már annyira kelendő a magyar állampolgárság és a magyar útlevél, hogy a romániai Avas vidékéről 30 ezer román igényelte, amiből mindössze 30 személy kérvényét utasították el.

Politika:
Csalás   
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.03. 18:10

Átléptük a lélektani, 4 milliós foglalkoztatási határt. Egészen pontosan 4 millió 12 ezer ember dolgozott Magyarországon a legfrissebb adatok szerint, a 2013-as év utolsó időszakában – jelentette ki Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője, pénteki sajtótájékoztatóján.  Hoppál Péter a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken ismertetett adataira reagálva „nagyon reménytelinek” nevezte azt a folyamatot, hogy minden korosztályban - a fiataloknál éppúgy, mint a nyugdíj előtt állóknál - nőtt a foglalkoztatás.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.02. 15:47

A Gyurcsány-Bajnai-korszakkal ellentétben 2014. január elsejével nem nőnek, hanem ismét csökkennek az adók és a rezsi is, valamint nőnek a bérek és a nyugdíjak is - mondta Zsigó Róbert csütörtöki sajtótájékoztatóján.  A Fidesz szóvivője azt mondta, az előző, baloldali kormányok alatt január elsején rendre nőtt a gáz, az áram, valamint a távhő ára. A kormánypárti politikus szerint a baloldali kormányok "a családokon és a munkavállalókon hajtották be saját alkalmatlanságuk árát".

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.25. 10:26

A külföldi sajtóban, de a hazai médiában is Magyarországot már csak Orbánisztánnak hívják, teljhatalmú miniszterelnökére célozva és utalva. Ez az államalakulat egy rendkívül érdekes politikai kísérlet, mely folyamatosan túlterjeszkedik, a korábbi állami kereteken. Teszi ezt a nemzeti jövedelem önkényes újraelosztásával, és az úgynevezett független hatalmi ágak elfoglalásával, továbbá a túlzott államosítással is. Tudatosan igyekszik magához kötni közvetlen híveit a földmutyin, a közbeszerzéseken, az Uniós pályázatokon, a dohányboltok és a színházak igazgatásának leosztásán keresztül.

Különvélemény:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok