Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7064, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.03.06. 16:13

Március 6-án az abonyi FIDESZ- KDNP frakció sajtótájékoztatót tartott a Lila Akác étteremben. A helyi Fidesz elnök, Dr. Egedy Zsolt, a KDNP helyi szervezetének vezéralakjával, dr. Magyar Gáborral közösen vesézgette ki az elmúlt napok fontos helyi történéseit. 

Politika:
FIDESZ   
 14 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.04. 17:24

A 2014-20-as költségvetési ciklusban az Európai uniós támogatás 60 százalékát gazdaságélénkítésre szeretné fordítani a kormány – mondta Kövér László kedden, Cegléden. A házelnök az Ecseri Kft. fémöntödéjének meglátogatása után tartott sajtótájékoztatót, ahol közölte: Pest megye hátrányos helyzetű térségei – köztük a ceglédi is – számíthatnak arra, hogy a kieső uniós támogatást hazai forrásokkal pótolja a kormány.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.05. 16:36

 

Rezsifórumot tartott Nagykőrösön Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár. Azeseményen bemutatkozott Földi László is, mint a térség Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje.  Nagykőrös következő országgyűlési képviselőjeként mutatta be Földi Lászlót a város alpolgármestere, Körtvélyesi Attila azon a rezsifórumon, amelyet zsúfolásig telt ház előtt tartottak kedden, az Arany János Művelődési Központban.

Politika:
FIDESZ   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.28. 14:30

Sajnos szerintem viszont nem túl jó hír, mert ez előrevetíti azt is, hogy egyre több az éhező gyermek az országban! Íme, a Fidesz híre, megdöbbentő számokkal: Négy év alatt 24 milliárd forinttal nőtt az étkezési támogatás.

Hatalmas előrelépés történt a térítésmentes és a kedvezményes étkeztetés támogatásában 2010 és 2014 között: 24 milliárd forinttal, vagyis 83 százalékkal többet fordít erre a célra az állam - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális és családügyért felelős államtitkára hétfői, székesfehérvári sajtótájékoztatóján.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.23. 22:34

Pokorni Zoltán, 2010. március 17. lakossági fórum, Abony: "Mindenkinek meg kell értenie, hogy ha kormányra kerülünk, nincs több lopás. Annak, aki először belenyúl a kasszába, le lesz vágva a keze." 


Pokorni Zoltán, 2014. január 22. lakossági fórum, Mohács: az elszámoltatásnak "még fontosabb az üzenete a most funkcióban lévő polgármestereknek, államtitkároknak, alpolgármestereknek, fideszes potentátoknak, hogy nincs nyúlkálás, mert nem lesztek kihúzva a szarból párt alapon. És aki lop, az le lesz csukva."

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.15. 14:23

Arra biztatunk mindenkit, hogy jöjjenek el a rezsifórumokra, és legyenek tagjai annak a Magyar Csapatnak, amely kész megvédeni a rezsicsökkentést – hangsúlyozta Nyitrai Zsolt szerdai sajtótájékoztatóján. Nyitrai Zsolt emlékeztetett, Orbán Viktor január első napjaiban levélben kereste meg azokat a polgárokat, akik korábban aláírásukkal támogatták a rezsicsökkentést, és egy újabb találkozóra, a Magyar Csapat megalakítására hívta meg őket.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.06. 09:04

Naponta kapkodjuk a fejünket, hogy micsoda virágzó üzletág van kibontakozóban, mennyire kapós lett a magyar állampolgárság. Már eddig kb. 500 ezren igényeltek egyszerű honosítással magyar állampolgárságot. Ebből 250 ezerre tehető az erdélyi igénylők száma. Most már annyira kelendő a magyar állampolgárság és a magyar útlevél, hogy a romániai Avas vidékéről 30 ezer román igényelte, amiből mindössze 30 személy kérvényét utasították el.

Politika:
Csalás   
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.03. 18:10

Átléptük a lélektani, 4 milliós foglalkoztatási határt. Egészen pontosan 4 millió 12 ezer ember dolgozott Magyarországon a legfrissebb adatok szerint, a 2013-as év utolsó időszakában – jelentette ki Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője, pénteki sajtótájékoztatóján.  Hoppál Péter a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken ismertetett adataira reagálva „nagyon reménytelinek” nevezte azt a folyamatot, hogy minden korosztályban - a fiataloknál éppúgy, mint a nyugdíj előtt állóknál - nőtt a foglalkoztatás.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.02. 15:47

A Gyurcsány-Bajnai-korszakkal ellentétben 2014. január elsejével nem nőnek, hanem ismét csökkennek az adók és a rezsi is, valamint nőnek a bérek és a nyugdíjak is - mondta Zsigó Róbert csütörtöki sajtótájékoztatóján.  A Fidesz szóvivője azt mondta, az előző, baloldali kormányok alatt január elsején rendre nőtt a gáz, az áram, valamint a távhő ára. A kormánypárti politikus szerint a baloldali kormányok "a családokon és a munkavállalókon hajtották be saját alkalmatlanságuk árát".

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.25. 10:26

A külföldi sajtóban, de a hazai médiában is Magyarországot már csak Orbánisztánnak hívják, teljhatalmú miniszterelnökére célozva és utalva. Ez az államalakulat egy rendkívül érdekes politikai kísérlet, mely folyamatosan túlterjeszkedik, a korábbi állami kereteken. Teszi ezt a nemzeti jövedelem önkényes újraelosztásával, és az úgynevezett független hatalmi ágak elfoglalásával, továbbá a túlzott államosítással is. Tudatosan igyekszik magához kötni közvetlen híveit a földmutyin, a közbeszerzéseken, az Uniós pályázatokon, a dohányboltok és a színházak igazgatásának leosztásán keresztül.

Különvélemény:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok