Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.12.24. 11:55

Éppen négy éve annak, hogy Bajnai Gordon kormánya – a szocialisták támogatásával -, elvett egyhavi bért és nyugdíjat az emberektől – emlékeztetett Selmeczi Gabriella. Ezzel szemben ma sokkal biztatóbb hírekről értesülhetünk – utalt a Fidesz szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján a 2014-es adócsökkentésre és béremelési programokra. A részletekről szólva kifejtette: január elsejétől nőni fog a kiskeresetű, gyermeket nevelő munkavállalók fizetése.


Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.20. 09:07

MTI- Az Országgyűlés elnöke gyáva döntésnek nevezte a Kúria határozatát a devizahitelesek ügyében a Hír TV Magyarország élőben című csütörtöki műsorában. Szó sincs arról, hogy mindent megtett volna a bírói testület, húzza az időt, és nem döntött az egyoldalú szerződésmódosításokról, a kamatemelés és az árfolyamrés kérdéséről sem - jelentette ki Kövér László. Hozzátette: ő is azt gondolja, hogy a legfőbb bírói testület a bankok oldalára állt; ő másként döntött volna a helyükben.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.09. 13:43

A Fidesz Országos Választmánya mai ülésén véglegesítette a 2014-es országgyűlési képviselő választáson Fidesz-KDNP támogatással induló 106 egyéni választókerületi jelöltjének névsorát. A kormánypárt országos választmánya szerint a jelöltek mindegyike erős felelősségtudattal, megfelelő felkészültséggel és tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy kitartóan képviselje a magyar emberek érdekeit a következő parlamenti ciklusban. A képviselőjelöltek mindegyike elkötelezett abban, hogy megvédje Magyarország eddigi teljesítményét, és segítse a magyar családokat a további megerősödésben.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.07. 13:36

A pénzügyi rezsicsökkentésről szóló törvény nagyon világosan kimondja: a bankok nem emelhetik meg a díjaikat az ingyenes készpénzfelvétel miatt – szögezte le Hoppál Péter szombati sajtótájékoztatóján. Hoppál Péter felhívta a figyelmet arra, alig egy hete, hogy életbe lépett a pénzügyi rezsicsökkentés egyik új eleme - az ingyenes készpénzfelvételhez szükséges nyilatkozattétel - máris azt hallani, hogy egyes bankok ezúttal próbálják megúszni ezt a kötelezettséget. Ezt a törvénysértő magatartást elutasítjuk; megdöbbentőnek tartjuk, hogy egyes bankok nem tartják be a törvényes kereteket – szögezte le a politikus.

Gazdaság:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.07. 09:36

Nyehehe:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.06. 18:46

 

Bajnai Gordon adóemelést akar végrehajtani Magyarországon. Fájni fog programja a bérek csökkenésére, az adók emelésére és a minimálbér megvágására alapul – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője, az Együtt-PM vezetőjének nyilatkozatára reagálva. Szomorúan kell konstatálnunk, hogy Bajnai Gordon a mai sajtótájékoztatóján ismét nem volt őszinte a magyar emberekkel, hiszen megint nem a lényegről beszélt. Bajnai Gordonnak az elhangzottakkal szemben a Fájni fog programjával kapcsolatban kellett volna őszintén megnyilvánulnia, hiszen a magyar emberek nagyon is megérdemelnék az őszinte beszédet – fogalmazott Hoppál Péter.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.28. 17:41

A 2010-es kormányváltás előtt vállaltuk, hogy a Gyurcsány-Bajnai-kormánnyal ellentétben a kormányra kerülve nem fogadunk el és nem hajtunk végre semmilyen olyan intézkedést, amely a nyugdíjasok terheit növeli – hangsúlyozta Selmeczi Gabriella. A Fidesz szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta: a nem könnyű európai gazdasági helyzet ellenére sikerült a magyar nyugdíjasokat megvédeni és a nyugdíjakat növelni. A tavaly novemberi 1,6 százalékos nyugdíj-kiegészítés után idén januárjától további 5,2 százalékkal emeltük a nyugdíjakat – fűzte hozzá.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.16. 11:02

Bajnai Gordon elismerte, ha rajta múlik, újra fájni fog a munkavállalóknak. Bajnai Gordon és a bukott baloldal egyértelműen adóemelést akar. A bankadó kivezetésének árát már megint a munkavállalókkal és a gyermeket nevelőkkel fizettetnék meg és fizetésüket csökkentenék. Visszaállítanák ugyanazt a kudarcos adórendszert, amely 2010 előtt volt, amikor a munkavállalók fizetésének felét elvitte a magas adó, a fizetéseket csökkentették, a gyermeket nevelőket pedig nem segítették. A mostani adórendszer az alacsony 16%-os adókulccsal és a családi adókedvezménnyel is segíti a munkavállalókat.

Politika:
FIDESZ   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.16. 10:30

2006 őszén Gyurcsány Ferenc személyes utasítására vertek meg embereket, és az ő személyes utasítására lőttek a tömegbe a rendőrök – fogalmazott Hoppál Péter pénteki sajtótájékoztatóján. A Fidesz szóvivője ugyanitt elmondta azt is: Bajnai Gordon adóemelést akar végrehajtani, ha kormányra kerül. A Gyurcsány-kormány egyik államtitkárának vallomásából kiderült, hogy 2006 őszén Gyurcsány Ferenc személyes utasítására vertek meg embereket, és az ő személyes utasítására lőttek a tömegbe a rendőrök – tájékoztatott Hoppál Péter. A Fidesz szóvivője hozzátette, tehát kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc megkerülte az akkori törvényeket és a hivatalos utat; visszaélt miniszterelnöki hatalmával. Emlékeztetett arra is, hogy a „neki engedelmeskedő rendőröket” kitüntette.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.12. 12:13

 

Rovatunkat a KLB Könyvelőiroda támogatja.- Nem vagyok bankpárti, de ismét egy olyan dologgal áltt elő a Fidesz, mely másoktól, jelesül a bankoktól vesz el pénzt. Én is üdvözlöm a dolgot, hogy havonta kétszer ingyen lehessen automatából a SAJÁT pénzemhez hozzájutni, ugyanakkkor szeretném kiemelni, hogy ez tipikusan az az eset amikor a más..... verjük a csalánt. A rezsicsökkentés esetében ugyanez a helyzet. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy mikor vezet be már végre olyan könnyítést a Fidesz, amikor az engedményeket a " saját " költségvetéséből biztosítja. Azaz pontosítsunk: a mi adóforintjainkból.... Hiszen ők ebből gazdálkodnak. Íme, az MTI híre a témáról:

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok