Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7975, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.08.10. 14:33

Cikkünket a KLB támogatja- MTI - Mintegy 270 ezer család jut több pénzhez 2014 januárjától a családi adókedvezmény kibővítése révén - jelentette ki a Fidesz szóvivője szombaton sajtótájékoztatón, Budapesten.     Zsigó Róbert közölte: egy olyan család, amelyben két átlagos keresetű, vagyis bruttó 230 ezer forintnyi fizetéssel rendelkező szülő legalább három gyermeket nevel, havonta 38 760 forinttal több pénzhez jut. Ugyanakkor egy család annál jobban jár, minél több gyermeket nevel. Az állam összességében 50 milliárd forintnyi bevételről mond le a javukra - tette hozzá a politikus.

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.07. 20:38

Mondhatom-e, hogy szarok a Közgép útjai? A strasbourgi bírósági gyakorlat szerint igen. És mi az, amit még mondhatok mondjuk egy közszereplőről? Ez lesz a nagy kérdés jövőre a kampány utolsó heteiben is, miután 2014. március 15-től hatályos lesz az új Polgári törvénykönyv. A bíróságok nagyon meg fogják könnyíteni azok dolgát, akik fel akarnak háborodni a róluk szóló kommenteken.

Citrom-díj:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.29. 12:03

Írja az MTI/ FIDESZ híre, örömmel bejelentve fenti tényt. Valószínű, hogy ez csak a kezdet. A cikkből kiderül, hogy az önkormányzatok örülnek. Viszont, ha lesznek olyan ingatlanok, melyeket ha akarja, ha nem át kell vennie egy település önkormányzatának, akkor ezzel többet ártanak majd, mint használnak. Most képzeljék el azt, amikor az állam átadja tulajdonba például az abonyi rendrőség épületét..... Reméljük erre nem kerül sor. Arról egyelőre nincs információnk, hogy térségünkben is adnának át ingatlanokat. Egyébként a történet nem mostani, a kormány még áprilisi ülésén döntött minderről. Íme, a hivatalos hír: Hosszabb ideje kihasználatlan épületek, üresen álló belterületi telkek kerülhetnek államiból önkormányzati tulajdonba.

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.25. 10:45

Eddig 24 család foglalta el otthonát az ócsai szociális lakóparkban, de szeptemberig még 16 család költözik be – tájékoztatta a Magyar Máltai Szeretetszolgálat országos központjának kommunikációs vezetője szerdán az MTI–t. Romhányi Tamás közölte: az eddig lezajlott pályázatok eredményeképpen szeptemberig 40 család költözik a lakóparkba, a többi épületre év végéig folyamatosan pályázhatnak az érdeklődők.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.24. 21:01

(MTI) - További családpolitikai, a gyermekvállalást segítő, egyúttal a munkáltatók számára is kedvező intézkedéseken dolgozik a Fidesz, ezek között a háromgyermekes anyák járulékmentes foglalkoztatásának meghosszabbítására is javaslatot tett a nagyobbik kormánypárt. Erről Révész Máriusz, a Fidesz országgyűlési képviselője, a kormányfő családpolitikai tanácsadója beszélt szerda este, az InfoRádió Aréna című műsorában.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.08. 21:16

„Hagyjad, az úr itt sajnos tényleg fotózhat” – inti le a Puskás Labdarúgó Akadémia egyik alkalmazottja a portást, aki éppen a tenyerével takarja ki a fényképezőgépem elől az épülő felcsúti stadiont. Az utcán állunk, a kerítésen kívül, de a portásnak nehezen esik le, hogy ha az ember Pestről jött, és nem felcsúti lakos, akkor tényleg szabadon járkálhat a közterületen, sőt, fotózhatja a falu fölé tornyosuló futballstadiont.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.19. 15:26

FELHÍVÁS a gazdák 2013. június 21-i Földforgalmi törvény jelenlegi formája elleni demonstrációjára- Tisztelt Gazdák! Tájékoztatunk benneteket, hogy a helyi gazdatanácsok úgy döntöttek, hogy 2013 június 14 én 11 órakor VM - Civilek képviselői között a Civilek megaláztatása mellett a készülő Földforgalmi Törvény konzultációja megszakadt, a harmadik tárgyalási kísérlet sem vezetett eredményre:

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.17. 09:03

Tabajdi Csaba, az MSZP Európai Parlamenti képviselője összebeszélt Gőgös Zoltánnal, és együtt hazudják végig ezt a hétvégét is.- A mai napon az egyik baloldali napilapban a szocialisták arról nyilatkoznak, hogy Magyarországon új nagybirtokrendszer épül. A Népszava cikke hemzseg a hazugságoktól és arról ad tanúbizonyságot, hogy nem tudják értelmezi a törvény szövegét, és a legtöbben úgy nyilatkoznak, hogy nem is ismerik azt.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.29. 10:18

Megállíthatatlanul nyeri el a közbeszerzéseket Orbán legkedvesebb cége, a Közgép. Most éppen 19 milliárdos megrendelést kaptak az államtól. Simicska Lajos érdekeltségei ráadásul úgy vitték el a két zsíros üzletet, hogy az eredetileg becsült összeget mindkét esetben - talán baráti alapon - megfejelték: összesen 3,5 milliárddal kapnak többet a munkákért.

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

admin - 2013.04.30. 10:27

Gyorsan eleget tett Lázár János felszólításának Hadházy Ákos szekszárdi fideszes képviselő, és a hvg.hu-nak adott interjúban névvel vállalja: a tolnai megyeszékhelyen a polgármester a trafikpályázatok listájával érkezett a kormánypárti képviselők találkozójára, hogy véleményezzék azokat.


Eközben a parlamentben a PM egy tranzparenssel tiltakozott a trafikmutyi és más Fideszes hazugságok, csalások ellen...

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok