Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.08.17. 16:30

" Őfelsége II. Erzsébet angol királynő jókívánságát küldi Őexcellenciája Dr Áder János köztársasági elnöknek Magyarország nemzeti ünnepe alkalmából. „Nagy öröm számomra, hogy nemzeti ünnepük alkalmából gratulálhatok Excellenciádnak. Egyúttal kívánok a magyar kormánynak és a magyar népnek sok boldogságot és jólétet a következő esztendőre. II. Erzsébet” - olvasható a Brit nagykövetség honlapján

Közélet:
FIDESZ   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.10. 18:51

Bár világos, hogy a sikertörténetnek nehezen nevezhető rendszerváltás sarokkövét képező EU-integráció izzadságszagú népszerűsítéséhez a rendszerváltó elit részét képező Orbán-kormánynak milyen érdeke fűződik, a Jobbik különösen cinikus és visszataszító kezdeményezésnek tartja azt, hogy a Martonyi vezette tárca „Mi lenne, ha nem lenne Európai Unió?” címmel hirdeti meg a pályázatát.

Politika:
JOBBIK   
EU   
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.10. 17:48

Őrizetbe vették a Mercedes-gyár egyik csoportvezetőjét, aki a kecskeméti gyárban elkészített személygépkocsikból alkatrészeket szerelt ki, és azokat egy közösségi oldalon kínálta eladásra - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint augusztus 2-án tett feljelentést a Mercedes-gyár képviselője ismeretlen tettes ellen, aki ez év május óta jogtalanul vitt ki alkatrészeket a gyár területéről.

Közbiztonság:
FIDESZ   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.09. 11:58

MTI- Nem használták fel az elvárható hatékonysággal az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) 2007-2011 között, a vidéki életminőség javítására, a vidéki gazdaság diverzifikálására, valamint a helyi közösségek megerősítésére rendelkezésre álló 270,2 milliárd forint forrást - jelentette ki Warvasovszky Tihamér, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) alelnöke csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.02. 20:14

Révész Máriusz szerint át kell gondolni a szocpol rendszerét- (MTI) - Átgondolná a szociálpolitikai támogatás (szocpol) rendszerét, a nyugdíjak meghatározásánál is figyelembe venné a felnevelt gyerekek számát és bevezetné a nagycsaládos-igazolványt Orbán Viktor kormányfő családpolitikai tanácsadója, Révész Máriusz, aki minderről a csaladhalo.hu portálon csütörtökön megjelent interjúban beszélt.

Közélet:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.31. 21:04

A Fidesz előnye a legnagyobb ellenzéki párthoz képest továbbra is jelentős mind a teljes népesség, mind pedig a biztos szavazó pártválasztók körében - derül ki a közvélemény-kutató keddi, MTI-hez eljuttatott közleményéből. A július 20. és 26. között 1000 ember megkérdezésével készített kutatás szerint a választókorúak 46 százaléka nyilatkozott úgy, hogy biztosan részt venne egy most vasárnap tartandó parlamenti voksoláson....

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.30. 20:58

Kedves olvasónk hívta fel rá figyelmemet, hogy ha a google keresőjébe beütjük a  gengszter szót, akkor valami rendkívül érdekes dolgokat fog első helyen kihozni. De a kurva szóval sem sokkal jobb a helyzet. Valaki igencsak megtréfálta a netet használók közösségét... Próbálja ki Ön is! Mit lát? 

Citrom-díj:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.16. 13:56

Elvileg körzetünk országgyűlési képviselője, Dr. Czira Szabolcs, Nagykőrös polgármestere is tagja annak a FIDESZ-en belüli kisgazda tömörülésnek, mely visszaállítaná a halálbüntetést.- (MTI) - A Fidesz frakcióban helyet foglaló kisgazda képviselők az elmúlt napok eseményei nyomán szükségesnek tartják a halálbüntetés visszaállítását.  A Turi-Kovács Béla fideszes képviselő vezette Kisgazda Polgári Szövetségpárt hétfői közleményében azt írta: "Az elmúlt évek, de különösen az elmúlt napok eseményei azt igazolják, hogy a társadalom védelme megköveteli a halálbüntetés helyre állítását".

Közbiztonság:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.08. 14:24

Érdektelenségbe látszik fulladni a politikai közbeszédet a nyári uborkaszeszonban tematizálni hivatott „nemzeti konzultáció”.- Bár már a tavalyi sem egészen úgy alakult, ahogy azt a kabinet eltervezte, a baljós előjelek nem tántorították el attól a szándékától, hogy május végén újabb „nemzeti konzultációt” hirdessen, ezúttal a gazdasági élethez kapcsolódó kérdésekben kérve ki a választók véleményét. 

Közélet:
FIDESZ   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.05. 18:29

Fotó: Polyák Attila- Munkahelyvédelmi akciótervet jelentett be tegnap Orbán Viktor miniszterelnök, aki egyetért a családi csődvédelem bevezetésének szükségességével. Az ellenzéki reagálásokból azt vonta le a kormányfő, hogy ők is támogatják a bejelentéseket. A munkahelyvédelmi akció tíz intézkedése összességében háromszázmilliárd forinttal támogatja a foglalkoztatást, a munkahelyek megőrzését és újak teremtését .

Gazdaság:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok