Mi Abonyunk - Enyves kezű FIDESZ vezér a Mercedes gyárban.....
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.08.10. 17:48

Őrizetbe vették a Mercedes-gyár egyik csoportvezetőjét, aki a kecskeméti gyárban elkészített személygépkocsikból alkatrészeket szerelt ki, és azokat egy közösségi oldalon kínálta eladásra - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint augusztus 2-án tett feljelentést a Mercedes-gyár képviselője ismeretlen tettes ellen, aki ez év május óta jogtalanul vitt ki alkatrészeket a gyár területéről.

A nyomozók rövid időn belül elfogták a gyanúsítottat, aki az összeszerelő műhely csoportvezetője volt. A 33 éves kunszentmártoni férfit gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekmény elkövetését elismerte, és megnevezte azt a helyet, ahol az ellopott alkatrészek találhatók. Vallomása alapján a rendőrök meg is találták azokat egyik rokonának a házában.

A férfi mintegy egymillió forint értékben a többi között motorvezérlő elektronikát, több fajta Mercedes-emblémát, légzsákot, defektjavító készletet, kábeleket, távirányítós kulcsokat vitt el a gyárból. A rendőrség közleménye szerint a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Bulvárosabb hír minderről:

Fidesz-vezető lopta meg a Mercedes gyárat - emberéleteket veszélyeztetve- Több mint egymillió forint értékben lopott ki alkatrészeket a kecskeméti Mercedes gyár egyik csoportvezetője. A rendőrök őrizetbe vették a 33 éves férfit, akiről a Deres.tv megtudta, hogy G. B., a kunszentmártoni Fidesz alelnöke, korábbi képviselőjelöltje. Ezt a média eddig elhallgatta. 


Az elmúlt héten tett feljelentést lopás bűntett gyanúja miatt Kecskemét Rendőrkapitányságon a Mercedes gyár képviselője ismeretlen tettes ellen, aki ez év május óta különböző alkatrészeket vitt ki a gyár területéről jogtalanul - tájékoztatott Mihályné Bornemisza Eleonóra alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hírportálunk megtudta, hogy ráadásul már leellenőrzött, eladás előtt álló autókból lopott ki alkatrészeket, ezzel közvetlenül veszélyeztetve (és persze megkárosítva) a vásárlókat.

Az adatgyűjtés és tanúkutatás során megállapítást nyert, hogy a gyár 33 éves kunszentmártoni lakos dolgozója, a helyi Fidesz alelnöke és képviselőjelöltje, G. B. - aki az összeszerelő műhely csoportvezetője - különböző alkatrészeket szerelt ki a már kész járművekből, és ezeket egy közösségi oldalon kínálta fel eladásra.
Forrás, folytatás, kép az elkövetőről ITT

Közbiztonság:
FIDESZ   
 4 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Kádár elvtárs mondása

Markó Ferenc -

2012.08.11. 20:58:18

Kádár elvtárs  is megmondta:


"MINDENKI ONNAN ÉLJEN MEG AHOL DOLGOZIK" -és milyen igaza volt....

Régi vicc.

mano73 -

2012.08.11. 20:43:40

Erről ez a régi vicc jut eszembe.Szergejnek,aki a nagy Szovjetunió egyik babakocsigyárában élmunkás,állapotos lesz a felesége.Eldönti,hogy minden nap hazahoz egy alkatrészt a gyárból,így mire a kicsi megszületik lesz egy jó babakocsi ingyen.Utolsó napos terhesen kimegy az asszony a sufniba megnézni,hogy készen van-e a babakocsi.A sufni előtt ott áll Szergej idegesen.Kérdi az asszony:-Mi a baj édesem nem készültél el időben?Mire Szergej:Én ezt nem értem!Már negyedszer rakom össze,de mindig csak tank lesz belőle!

TATU,ja....

III.István -

2012.08.11. 14:49:27

A takarítónénit is meg lehet fogni a wc papírral meg a tisztítószerrel,de az igazgatót már nehezebb mert az nem táskában viszi,nem beszélve a" köztes " állományról....

Miért is bánjátok?

TATU -

2012.08.11. 05:44:08

Ő még emlékszik a múltra és ti " Miénk a gyár vigyük haza " hát csk azt tudja ellopni amivel dollgozik,na és ki nem vitt még haza valamit a cégétől.Csak van aki szuvenér ként van aki többet.


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok