Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző10111213141516Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.07.04. 18:56

Kecskemét — Le kellett tenniük a fegyvert a '48-as honvédeknek, ám most nem Világosnál, hanem Kecskeméten. A hagyományőrzők Kövér László fogadására vonultak volna ki egy múlt heti szoboravatón, de a politikus testőrei „biztonsági kockázatként" értékelték kardjaikat és flintáikat. Így a baon.hu szerint meg akarták tiltani, hogy a fegyverekkel álljanak díszsorfalat.

Citrom-díj:
FIDESZ   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.22. 16:24

A párt indoklása szerint a felelőtlen ígérgetésnek, a populizmusnak akar véget vetni az a Fidesz vezetőségében felvetődött ötlet, amely arra kötelezné a választókat, hogy egy-két hónappal a szavazás előtt tegyék nyilvánvalóvá voksolási szándékukat. Ha mégsem veszik nyilvántartásba magukat, nem szavazhatnak. Bár az elképzelésről még nem született döntés, információink szerint a párt elnökségéből többen támogatják, és Orbán Viktor sem ellenzi. 

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.25. 23:44

KÉSZ-kerekasztal - Lázár János: a következő két év nagy kihívása az életkörülmények javítása- (MTI) - A következő két év legnagyobb kihívása a kormánypártok számára, hogy az emberek életminőségén, ezen belül elsősorban a bér- és jövedelemviszonyokon miként tudnak javítani - mondta Lázár János, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerdán Szolnokon, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) kerekasztal-beszélgetését megelőző sajtótájékoztatón.

Politika:
FIDESZ   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.19. 16:13

Többek közt a lógás megakadályozása lenne az úgynevezett iskolaőrök feladata. A téma nem újkeletű, ezzel már a ciklus elején is előrukkolt a FIDESZ. Az iskolaőrség létrehozásának célja az iskolák belső rendjének fenntartása, a tanítás zavartalanságának garantálása - mondta az MTI-nek a Belügyminisztérium szóvivője csütörtökön.

Oktatás:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.22. 23:52


Az ellenzéki képviselőknél is keményebben bírálta Ángyán József fideszes képviselő az állami földbérleti pályázatokat az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága ellenőrző albizottságának szerdai ülésén. A nemrég lemondott államtitkár példákat is hozott a szerinte a helyi gazdákat háttérbe szorító döntésekre, az egyik ilyenben a Fidesz-közeli üzletembert, Nyerges Zsoltot is emlegette. Ha nagyban néznéd, katt a címre!

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.16. 22:07

Az itt látható fényképet a FIDESZ küldte el nekem, melyet tisztelettel megosztok Önökkel. Hírlevélben kaptam és csupán annyi állt benne, hogy tisztelet a  bátraknak.  A FIDESZ központi rendzvényén valóban sokan voltak, reményeim szerint a helyiek is megörvendeztetnek pár képpel, mely a Március 15-i rendezvényen készült. 

Politika:
FIDESZ   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.14. 22:32

906.603 ember nézte meg eddig ezt a  videot, mely pár évvel ezelőtt, a Gyurcsány kormány " uralkodása " idején született. Az általam egyébként nagyra becsült Pálffy István szavai jelenleg döbbenetesen hangzanak, ezért most megosztom Önökkel ismét. Sajnos, ma már ugyanezt nem mondaná el.... Nagyot változott a világ számára, csak a rideg magyar valóság nem. Vagyis talán még annál is rosszabb lett, mint amikor a jegyzetet felolvasta..... 

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.02. 14:29

Ángyán József levelét megírta: vidékfejlesztés alatt sajnos egyelőre azt kell érteni, hogy a korrupt fideszes hátország pótkocsis traktorral lopkodja a pénzt és a földet. Nemcsak azt, ami nincs lecsavarozva, de még azt is, ami a föld alatt van. Az effajta vádak eddig is felbukkantak itt-ott, korrupcióról mindig mindenhol hallani, a vidékfejlesztés pedig Torgyán József óta szimbóluma annak.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

tyb - 2012.02.29. 10:31

Mi a közös Mátyás királyban és Orbán Viktorban? Többek között az, hogy bár eltérő okokból, de a valódi királyunkhoz hasonlóan Viktor is szeret a nép egyszerű gyermekei között elvegyülni. Levetkőzve előtte - néhány kivételtől, pl.: a luxusbusztól eltekintve - "királyi" jelképeit, halandóként jön, megy, s érdeklődik.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.31. 12:54

Részletek egy interjúból, mely a Magyar Demokrata című lapban jelent meg, a riportalany Bagó Zoltán FIDESZ-es EU képviselő. A cikket maga az érintett küldte el nekem, melyet most közzéteszek. "Utálom az összeesküvéselméleteket, de lassan már nekem is az az érzésem, hogy valami általam sem ismert bennfentes csoport a hivatalos intézmények feje felett dönt a legfontosabb kérdésekben. Erre gondolok a lopakodó föderalizmus kifejezéssel. A pénzvilág ötödik hatalmi ágként kezd viselkedni."

Közélet:
FIDESZ   
EU   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok