Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.04.08. 10:04

A héten hozzányúlt a sokak által szentnek tartott devizatartalékhoz az MNB. A jegybank gazdaságélénkítésre költ belőle, pedig eredeti szerepe szerint nem arra való. Miért van szükség a tartalékra és mire használhatja az MNB? A jegybank által csütörtökön meghirdetett, a hitelfolyósítás ösztönzését és a pénzügyi stabilitás növelését célzó intézkedések legalább 3 milliárd, legfeljebb 4 milliárd euróval csökkentik a Magyar Nemzeti Bank devizatartalékainak szintjét.

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.07. 19:32

Nyilvánvalóan provokatív az Élet Menete napjára hirdetett motoros demonstráció, amit a Fidesz-frakció elítél is ízléstelennek tart. A Mazsihisz korábban kérte, hogy hatóságilag akadályozzák meg a felvonulást, amit a Dohány utcai zsinagóga közelében is elhaladna. "Aki az Élet Menete napján ilyen címmel, ezekre a helyszínekre hirdet meg demonstrációt, nyilvánvalóan provokatív célzattal teszi azt. Politikusként és évek óta az Élet Menete résztvevőjeként rendkívül ízléstelennek tartom és mélységesen elítélem ezt a szándékot" - áll a Rogán Antal frakcióvezető által aláírt vasárnapi közleményben.

Közélet:
FIDESZ   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.20. 07:20

A rendkívüli hóvihar kezelése- Kedves Barátom!v- Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Az elmúlt napokban számtalan megalapozatlan információ keringett az interneten a hóviharral kapcsolatban. Alább egy olyan összefoglalót olvashatsz, melyben valós adatok szerepelnek. • Nemcsak Magyarország, de Európa is példátlan, óriási károkat okozó vihart élt át az elmúlt napokban. Franciaországban épületek teteje szakadt le, Belgiumban több mint ezerhatszáz kilométer hosszan álltak gépkocsik a közutakon, Nyugat-Európa-szerte 2,5-3 napra volt szükség a közlekedési rend helyreállításához.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.06. 18:27

Az MSZP felszólítja Orbán Viktort, hogy azonnal állítsa le azokat a kommunikációs tanácsadóit, akik a megrendelésére hazugságokkal és gyűlölettel árasztották el Magyarországot! Az elmúlt hetekben a Fidesz politikusai naponta állnak ki a nyilvánosság elé, majd rezzenéstelen arccal hazudnak az emberek szemébe. Hazugságaikat a Fidesz által kézivezérelt magán- és közmédia minden kontroll és ellenvetés nélkül veszi át és terjeszti.
Politika:
MSZP   
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.04. 16:45

Matolcsy aláírása lesz a forintokon - de melyik? Eltérő aláírás szerepel Matolcsy György két vagyonnyilatkozata alján. Az új jegybankelnök úgy döntött, hogy mától csak az ő aláírását is tartalmazó forint bankjegyeket lehet nyomtatni. A Népszavának Róna Péter megemlítette, hogy nagyjából két évre elegendő nyomásra előkészített, illetve a Pénzjegynyomda által leszállított kinyomatott bankjegy készletet őriznek az MNB-ben, több tízmilliárd forint névértékben; ezeket kéne most bezúzni, ha csak az új aláírással ellátott bankjegyeket hozhatnák forgalomba. Meglehet tehát, hogy hamarosan Matolcsy György aláírását látjuk a pénzünkön - kérdés, melyiket.

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.03. 15:31

Matolcsy utoljára még osztogat- Adókedvezményt adna a nagy kaszinóknak, illetékmentes örökléssel és ajándékozással segítené a lakástakarék-pénztárakat, és másfél milliárddal csökkenti a Mol adóbefizetését utolsó, egy uniós harmonizációs jogszabályba rejtett adómódosító javaslatában Matolcsy György. Megszüntetik a postai fehér csekk eddigi adómentességét is – több mint húsz ponton változik az adótörvény.

Gazdaság:
FIDESZ   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.19. 11:32

Januárban majdnem 54 ezer fővel megdöntötte a nyári történelmi rekordot az Ausztriában foglalkoztatott magyar állampolgárok száma, ez 1602 fős növekedés egy hónap alatt - írja a privatbankar.hu. Januárban 53 939 magyar munkavállalót tartottak nyilván Ausztriában a decemberi 52 337 fővel szemben, ami 1602 fős növekedés. Ezzel megdőlt az augusztusban regisztrált eddigi abszolút rekord.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.31. 20:06

Úgy tűnik, hogy a Jobbik törvénymódosítási javaslata elérte a Fidesz–KDNP erőfölényben lévő koalíciójának ingerküszöbét, és a téma Jobbik általi folyamatos napirenden tartása után végre belátták, hogy a közösségi közlekedés, az energiaszolgáltatók, valamint a gáz- és villamos vezetékek ellen irányuló szándékos kábellopásokat terrorcselekménynek kellene minősíteni. Arról van ugyanis szó, hogy a közösségi közlekedés és az energiaszolgáltatás biztonságát veszélyeztető színesfémlopások (kábellopások) életveszélyes és tömeges katasztrófahelyzeteket idézhetnek elő.

Citrom-díj:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.09. 15:38

Az MSZP Országos Központjának közleménye-     Budapest, 2013. január 8., kedd (OS) - Részegen randalírozott a VM politikai főtanácsadója? -  Nyílt levél Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter részére - Tisztelt Miniszter Úr! - Tekintettel arra, hogy a Vidékfejlesztési Minisztérium internetes oldalán nem találtam megfelelő információt a minisztérium politikai főtanácsadóiról, ezért Önhöz fordulok kérdésemmel.

Citrom-díj:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.30. 12:30

A köztiszteletben álló orvos írja: Megjelent a Magyar Közlönyben a közalkalmazottak kényszernyugdíjazásának rendelete. Ezek szerint ez mindenkire, a 62 éves kort elérő orvosokra is vonatkozik. Egy kibúvó van, ha az Intézet vezetője a személy munkáját különösen fontosnak tartja, jelenti az illetékes miniszternek, majd az ügyet a kormány elé viszik. A kormány dönt arról, hogy Kovács doktor esetében felmentést adhat-e a foglakoztató igazgatója. Az ész megáll.- forrás: facebook

Citrom-díj:
FIDESZ   
 16 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok