Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.04.07. 19:32

Nyilvánvalóan provokatív az Élet Menete napjára hirdetett motoros demonstráció, amit a Fidesz-frakció elítél is ízléstelennek tart. A Mazsihisz korábban kérte, hogy hatóságilag akadályozzák meg a felvonulást, amit a Dohány utcai zsinagóga közelében is elhaladna. "Aki az Élet Menete napján ilyen címmel, ezekre a helyszínekre hirdet meg demonstrációt, nyilvánvalóan provokatív célzattal teszi azt. Politikusként és évek óta az Élet Menete résztvevőjeként rendkívül ízléstelennek tartom és mélységesen elítélem ezt a szándékot" - áll a Rogán Antal frakcióvezető által aláírt vasárnapi közleményben.

Közélet:
FIDESZ   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.20. 07:20

A rendkívüli hóvihar kezelése- Kedves Barátom!v- Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Az elmúlt napokban számtalan megalapozatlan információ keringett az interneten a hóviharral kapcsolatban. Alább egy olyan összefoglalót olvashatsz, melyben valós adatok szerepelnek. • Nemcsak Magyarország, de Európa is példátlan, óriási károkat okozó vihart élt át az elmúlt napokban. Franciaországban épületek teteje szakadt le, Belgiumban több mint ezerhatszáz kilométer hosszan álltak gépkocsik a közutakon, Nyugat-Európa-szerte 2,5-3 napra volt szükség a közlekedési rend helyreállításához.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.06. 18:27

Az MSZP felszólítja Orbán Viktort, hogy azonnal állítsa le azokat a kommunikációs tanácsadóit, akik a megrendelésére hazugságokkal és gyűlölettel árasztották el Magyarországot! Az elmúlt hetekben a Fidesz politikusai naponta állnak ki a nyilvánosság elé, majd rezzenéstelen arccal hazudnak az emberek szemébe. Hazugságaikat a Fidesz által kézivezérelt magán- és közmédia minden kontroll és ellenvetés nélkül veszi át és terjeszti.
Politika:
MSZP   
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.04. 16:45

Matolcsy aláírása lesz a forintokon - de melyik? Eltérő aláírás szerepel Matolcsy György két vagyonnyilatkozata alján. Az új jegybankelnök úgy döntött, hogy mától csak az ő aláírását is tartalmazó forint bankjegyeket lehet nyomtatni. A Népszavának Róna Péter megemlítette, hogy nagyjából két évre elegendő nyomásra előkészített, illetve a Pénzjegynyomda által leszállított kinyomatott bankjegy készletet őriznek az MNB-ben, több tízmilliárd forint névértékben; ezeket kéne most bezúzni, ha csak az új aláírással ellátott bankjegyeket hozhatnák forgalomba. Meglehet tehát, hogy hamarosan Matolcsy György aláírását látjuk a pénzünkön - kérdés, melyiket.

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.03. 15:31

Matolcsy utoljára még osztogat- Adókedvezményt adna a nagy kaszinóknak, illetékmentes örökléssel és ajándékozással segítené a lakástakarék-pénztárakat, és másfél milliárddal csökkenti a Mol adóbefizetését utolsó, egy uniós harmonizációs jogszabályba rejtett adómódosító javaslatában Matolcsy György. Megszüntetik a postai fehér csekk eddigi adómentességét is – több mint húsz ponton változik az adótörvény.

Gazdaság:
FIDESZ   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.19. 11:32

Januárban majdnem 54 ezer fővel megdöntötte a nyári történelmi rekordot az Ausztriában foglalkoztatott magyar állampolgárok száma, ez 1602 fős növekedés egy hónap alatt - írja a privatbankar.hu. Januárban 53 939 magyar munkavállalót tartottak nyilván Ausztriában a decemberi 52 337 fővel szemben, ami 1602 fős növekedés. Ezzel megdőlt az augusztusban regisztrált eddigi abszolút rekord.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.31. 20:06

Úgy tűnik, hogy a Jobbik törvénymódosítási javaslata elérte a Fidesz–KDNP erőfölényben lévő koalíciójának ingerküszöbét, és a téma Jobbik általi folyamatos napirenden tartása után végre belátták, hogy a közösségi közlekedés, az energiaszolgáltatók, valamint a gáz- és villamos vezetékek ellen irányuló szándékos kábellopásokat terrorcselekménynek kellene minősíteni. Arról van ugyanis szó, hogy a közösségi közlekedés és az energiaszolgáltatás biztonságát veszélyeztető színesfémlopások (kábellopások) életveszélyes és tömeges katasztrófahelyzeteket idézhetnek elő.

Citrom-díj:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.09. 15:38

Az MSZP Országos Központjának közleménye-     Budapest, 2013. január 8., kedd (OS) - Részegen randalírozott a VM politikai főtanácsadója? -  Nyílt levél Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter részére - Tisztelt Miniszter Úr! - Tekintettel arra, hogy a Vidékfejlesztési Minisztérium internetes oldalán nem találtam megfelelő információt a minisztérium politikai főtanácsadóiról, ezért Önhöz fordulok kérdésemmel.

Citrom-díj:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.30. 12:30

A köztiszteletben álló orvos írja: Megjelent a Magyar Közlönyben a közalkalmazottak kényszernyugdíjazásának rendelete. Ezek szerint ez mindenkire, a 62 éves kort elérő orvosokra is vonatkozik. Egy kibúvó van, ha az Intézet vezetője a személy munkáját különösen fontosnak tartja, jelenti az illetékes miniszternek, majd az ügyet a kormány elé viszik. A kormány dönt arról, hogy Kovács doktor esetében felmentést adhat-e a foglakoztató igazgatója. Az ész megáll.- forrás: facebook

Citrom-díj:
FIDESZ   
 16 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.27. 13:30

 Az Országgyűlés kedden elfogadta azt a törvénymódosítást, amelynek értelmében mégsem mentesülnek a közművezetékek után fizetendő adó alól a földgáz-szállítási és a villamosenergia-ipari átviteli rendszerirányító tulajdonában álló vezetékek. A képviselők 220 igen, 32 nem és 1 tartózkodó szavazattal hagyták jóvá Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter múlt pénteken benyújtott, kivételes sürgősséggel tárgyalt javaslatát.

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok