Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.10.07. 19:19

(MTI) - A szabadság mellett az összetartozás érzésének fontosságáról beszélt az Országgyűlés elnöke vasárnap a Pest megyei Tápiószelén az 1849. október 6-án vértanúhalált halt 13 tábornok emlékére állított kopjafa leleplezése alkalmából tartott ünnepségen. "Az aradiak és a 48-asok példája mutatja, hogy a hazánk, a szabadság mindig csak annyira erős, amennyire mi mindannyian hozzáadjuk a magunkét a közös ügyhöz" - mondta avató beszédében Kövér László.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.06. 13:00

Egy társadalom akkor életképes, ha tud mint kezdeni az idősekkel és a gyermekekkel. A FIDESZ-KDNP frakciószövetség kormánya mindent megtesz azért, hogy az idősek, a nyugdíjasok élete a válság ellenére ne nehezüljön, hanem valamelyest könnyebb legyen – mondta Földi László polgármester-országgyűlési képviselő az idősek világnapja alkalmából rendezett városi ünnepség előtti sajtótájékoztatón.

Közbiztonság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.04. 19:22

NOL cikk- A kormány felhívja a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség útján tegye kiemelt projektté a felcsúti kisvasút fejlesztését, 600 millió forint elszámolható közkiadási keretösszeggel. Az erről szóló határozat a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg. A beruházás a Közép-dunántúli Operatív Program része, a Kiemelt és integrált vonzerő-, termék- és infrastruktúra-fejlesztések támogatása című konstrukció keretében.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.04. 16:46

Fidesz: Az erőszakmentes Magyarországért! - Egyenes mondatot várunk Bajnai Gordontól: utasítsa el mindazt, ami történt és szakítson meg minden politikai kapcsolatot azokkal, akik az erőszakos és primitív akció szervezésében részt vettek. Bajnai Gordon egyedül saját magát leplezte le az erőszakos szobordöntő akciójával. Bajnai Gordon és barátai gyalázatos módon viccet csináltak egy tragikus és fájdalmas időszak emlékéből. Felszakították ezzel az 1956-os forradalmat követő kommunista terror és diktatúra által tönkretett magyar családok százezreinek sebeit.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.26. 18:19

Bajnai Gordon és Mesterházy Attila interjújában egy 532 milliárd forintos megszorítást jelentett be – hangsúlyozta Rogán Antal csütörtöki sajtótájékoztatóján. A Fidesz frakcióvezetője elmondta, ezt az összeget a magyar családokkal és nyugdíjasokkal fizettetnék meg a baloldali politikusok. Bajnai Gordon és Mesterházy Attila interjút adott szerdán Reuters hírügynökségnek, melyben egy 532 milliárd forintos megszorítást jelentettek be. Ez a programjuk – mondta el Rogán Antal.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.19. 14:22

Már az idei fűtésszezonban is érzékelni fogja a lakosság a húsz százalékos rezsidíj csökkenést – mondta Cegléden Balla Mihály, a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Országosan 2,2 millió, a Dél-Pest megyei körzetben pedig mintegy húszezer aláírás gyűlt össze a rezsicsökkentés védelmében. Éves szinten akár százezer forintot, vagyis majdnem egy havi jövedelmet is megspórolhatnak a családok a rezsicsökkentés következtében – mondta Balla Mihály szerdán, az egyébként ünnepi lázban égő, Kossuth-napokra készülő Cegléden. A Fidesz frakcióvezető helyettese azért látogatott a Dél-Pest megyei térség legnépesebb városába, hogy tájékoztassa a fejleményekről azokat, akik a kormány és a Fidesz-KDNP pártszövetség aláírásgyűjtő akcióját segítették, illetve hogy még inkább népszerűsítse a kezdeményezést. 

Politika:
FIDESZ   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.05. 19:56

A tavaly decemberi árakhoz képest idén decemberre a villamos energia, a gáz és a távhő ára húsz százalékkal lesz alacsonyabb – fogalmazott Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, a Fidesz-KDNP visegrádi kihelyezett frakcióülését követő sajtótájékoztatón. A politikus ugyanitt elmondta azt is, a Fidesz képviselőcsoportja a devizahitelek kialakulásáért és elterjedéséért a bankokat tartja felelősnek, akiknek november 1-ig adnak határidőt arra, hogy kijavítsák a devizahitelek hibáit. Harrach Péter a családi adókedvezmény kiszélesítéséről és a családi csődvédelem intézményéről beszélt.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.31. 11:03

MTI- A kismamák munkaerő-piaci visszatérését támogató, úgynevezett "gyed extra" bevezetéséről tárgyal szeptemberi ülésén a Fidesz parlamenti frakciója – jelentette be pénteken, a TV2 Mokka című műsorában Rogán Antal. A kormánypárt frakcióvezetője elmondta: az intézkedés lehetővé tenné a kismamák számára, hogy akár egy év alatt megkaphassák azt a támogatást a gyed keretében, ami több év alatt járna, ha például egy év után vissza akarnak térni a munkaerőpiacra. A jelenlegi szabályozás ugyanis hátrányt jelent ezen családok számára – tette hozzá Rogán Antal.

Közélet:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.14. 19:35

Olvasónk írja: „ Mellékelten küldöm a Kecskeméti Auschan-nál kirakott Nemzeti Dohánybolt táblát, szíves tájékoztatásul, leközlésre. Felcsúton működik egy Mészáros és Mészáros nevű Kft, mely sorra nyeri a pályázatokat 2010. óta. Újsághír, hogy ennek a Kft-nek a vezetője Mészáros Lőrinc, a cégéből éppen most vett ki 800 millió forint osztalékot. 

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.14. 19:13

Alkalmatlannak tartja Karas Monikát az NMHH vezetésére az Együtt-PM, az MSZP szerint pedig Orbán Viktor akaratának végrehajtója került a médiahatóság élére. Az Együtt-PM szerint Karas Monika alkalmatlan a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) vezetésére – közölte Karácsony Gergely, a választási szövetség politikusa az MTI-vel, miután a kormányfő sajtófőnöke szerdán bejelentette: Orbán Viktor miniszterelnök azt javasolja, hogy az államfő Karas Monika jogászt nevezze ki a médiahatóság vezetőjének augusztus 19-ei hatállyal.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok