Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7170, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.11.21. 10:40

Bagó Zoltán sajtóközleménye- Az Európai Parlament a keddi plenáris ülésén elfogadta "A gyermekek védelme a digitális világban" című jelentést. Bagó Zoltán fideszes EP-képviselő ennek kapcsán megjegyezte, hogy véleménye szerint az eddigi magyar szabályozás jó irányba tart, azonban fokozottan szükség lesz arra, hogy támpontot adjunk a gyerekeknek, a szülőknek valamint pedagógusoknak az interneten található online tartalmak biztonságosságáról.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.11. 11:37

Köpni- nyelni nem tudtam a hír hallatán, amikor az ágyban este kezembe vettem az egyik hetilapot és olvasom: 250 ezer eurónyi államkötvény vásárlásával magyar állampolgársághoz lehet jutni egy fideszes javaslat szerint. A javaslatot Rogán Antal és Babák Mihály terjeszti be, melynek lényege az, hogy aki 250 ezer euróért, azaz mintegy 70 millió forintért államkötvényt vesz, az megkapja a magyar állampolgárságot. Így bocsátja áruba a magyar kormány a magyar állampolgárságot. Véleményem szerint pedig az állampolgárság nem árucikk, mely értékesíthető. Az elvvel vannak komoly gondok, elvtársak! Nekem hányingerem lett…..

Politika:
FIDESZ   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.07. 20:36

A FIDESZ-es fiúk ezt is megcsinálják? Teljesen feleslegesen.....  Lényegetelen, hogy lehet-e interneten poltikiai reklámokat elhelyezni vagy sem. A kommentelők megoldják. Itt is és a közösség portálokon is..... Ha nem tehetnék meg, ez a szólásszabadság durva korlátozása lenne! Íme, az országos hír minderről: Csöndes választási kampányra számíthatunk a Fidesz legújabb, a választási eljárásról szóló törvényhez benyújtott módosítása alapján. 

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.05. 17:13

Mélyen megdöbbentette a Fidesz parlamenti képviselőcsoportját a 11 éves felsőmocsoládi fiú meggyilkolása - mondta Rogán Antal frakcióvezető hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. " Annak örülünk, hogy a rendőrség meglepő gyorsasággal és hatékonysággal tudott az ügynek a végére járni, maga az eset azonban számunkra is mélységesen megdöbbentő" - fogalmazott a politikus.

Közbiztonság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.16. 10:11

Az LMP szerint a választási regisztráció bevezetése egyszerre értelmetlen, alkotmányellenes és őrültség. A Lehet Más a Politika azt pedig "még nagyobb őrültségnek" tartja, hogy Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője eltöröltetné a központi lakcímnyilvántartást - mondta hétfői parlamenti sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely.Az LMP frakcióvezető-helyettese szerint a választási regisztráció alaptörvénybe emelésének szándéka nyílt színvallás amellett, hogy a Fidesz nemcsak az előző alkotmányt, hanem a saját alaptörvényét "sem veszi semmibe". Amellett, hogy bevezetnek egy olyan intézményt, amelyikre semmi szükség sincsen......

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.12. 20:18

Küldték, így hát közzéteszem: Október 23-án újra lesz békemenet – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. - A Békemenet Egyesület k&oum l;zleménye szerint miként 1848 a forradalom, 1956 a né pfelkelés, úgy 2012 a nemzeti szuverenitásért v aló kiállás dátuma lett. „Most az ad&oacu te;sság béklyójából szeretnénk ki törni, és ha más értelemben is, újra &aacu te;ldozatokra és összefogásra van szükség&rd quo;

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.29. 14:57

Az MSZP szerint Kövér László házelnök téved, amikor arról beszél, hogy a gyermek nem magánügy, hanem a közjó egyik eszköze. Az ilyen és hasonló kijelentések a teljes abortusztilalmat készítik elő - vélik a szocialisták. Az Országgyűlés elnöke a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének pénteki nemzetközi konferenciáján, a Parlament felsőházi termében mondta azt, hogy a gyermek nem magánügy, hanem a közjó egyik eszköze, a gyermekvállalás pedig nemzetstratégiai kérdés. 

Egészségünk:
MSZP   
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.28. 19:17

Haladnak a korral! Íme, a szaktárca közleménye: Kedves Kollégák! Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium elindította Facebook-oldalát, amely a www.facebook.com/kozigmin címen elérhető. A KIM-es történéseket ezentúl mindenkinél előbb tudhatják meg, ha ránk kattintanak, a nagyközönség számára nyitott eseményeinket (például ReGeneráció, Gombold Újra) naptárbejegyzéseinkben követhetik nyomon, képgalériáinkkal pedig még a kulisszák mögé is betekinthetnek. Várjuk Önöket látogatóink sorában!
Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.26. 14:19

MTI- New York, 2012. szeptember 25. Áder János köztársasági elnök (k) áll Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke (j) és felesége, Michelle között az ENSZ Közgyűlésének 67. ülésszaka alkalmából adott fogadáson, a New York-i Waldorf-Astoria Hotelben 2012. szeptember 24-én. MTI Fotó: Fehér Ház/Sonya N. Hebert

Politika:
FIDESZ   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.24. 21:08

A fideszes vezetésű győri önkormányzat ügyvédje, rajta keresztül pedig egy hozzá több szálon kapcsolódó offshore-hátterű cég szerezte meg annak az ingatlannak a nagy részét, ahol várhatóan az Audi logisztikai központja épül majd - derítette ki a hvg.hu. Igazi kincset érhetnek ma már a győri ipari parknál lévő földek, legalábbis az a részük, amelyeket tavaly ősszel még szántóföldként vásárolt fel akkori tulajdonosaiktól Borkai Zsolt polgármester közeli ismerőse, Rákosfalvy Zoltán. 

Gazdaság:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok