Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző11121314151617Következő >>

veroniq - 2012.01.25. 17:20

Az alábbiakban Olvasónk levelét teszem közzé, mely szerint rátalált a Békemenet árára egy blogon, melyet a Hírszerző hírportál is megosztott az olvasókkal. Merem remélni, hogy nem igaz, ez hamisítvány..... Széles Gábor ezek szerint azt írja Navrasicsnak, hogy a résztvevők ÁFA mentesen dolgoztak.... Jaj. Nos, íme a " költségelszámolás ".

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

tyb - 2012.01.22. 19:11

Azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül, sőt, a vegyes "vonzódású" közvéleménykutató intézetek szerint a lakosság egyre nagyobb hányada van így ezzel. A Magyar Köztársaságban sajnos a politikai elit 20 éven keresztül hazudozhatott következmények nélkül és nem lett ez másként másfél évvel ezelőtt sem.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.22. 13:27

Első körben talán viccesnek tűnhet eme cím, de egyáltalán nem az. A FIDESZ kialakított egy saját kis webáruházat, melyben mindenféle nyalánkságot kínálnak eladásra. Többek között egy antennadíszt, melyet kedves Olvasónk ajánl figyelmünkbe. Azt írja, hogy ő már rendelt belőle ezer darabot.

Citrom-díj:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.01.18. 17:11

 

 

Most zajlik a HÍR TV által élőben közvetített Eu parlamenti vita, az Orbán-kormány drasztikus és sokak által kimondottan, a demokrácia eltiprására (is) irányuló intézkedéseivel kapcsolatban.

Politika:
FIDESZ   
EU   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.15. 18:09

Pódiumbeszélgetés Berlinben a magyar politikai helyzetről- Berlin, 2012. január 15., vasárnap (MTI) - Antiszemitizmus Magyarországon - Mit lehet tenni? címmel tartottak pódiumbeszélgetést a magyarországi politikai helyzetről vasárnap a berlini Schaubühne színházban. Paul Lendvai magyar származású osztrák újságíró hangsúlyozta: Magyarországon "nincs politikai antiszemitizmus".....

Politika:
FIDESZ   
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.12. 14:37

Ezt a sajtóközleményt a FIDESZ EP képviselő juttatta el szerkesztőségünk címére, melyet most tisztelettel és változtatás nélkül teszek közzé. - SAJTÓKÖZLEMÉNY - Magyar kezdeményezésre az EP elé kerülhet a Beneš-dekrétumok ügye- Bagó Zoltán kalocsai Európai Palamenti képviselő (Fidesz) felkarolta Dr. Juhász Imre, a Független Rendészeti Panasztestület elnökének kezdeményezését, ennek megfelelően csütörtökön a Petíciós Bizottság elnökének, Erminia Mazzoni elnök-asszonynak Juhász Imre és Bagó Zoltán személyesen nyújtották át a Beneš-dekrétumokat hatályukban fenntartó jogszabály ellen készített petíciót.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.08. 16:00

Kecskefejet akasztottak a soproni Fidesz-iroda ajtajára - Győr, 2012. január 8., vasárnap (MTI) - Kecskefejet akasztotta ismeretlenek vasárnapra virradóra a soproni Fidesz-iroda ajtajára – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t. Kálmán Gabriella annyit közölt: a rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben. Képünk csak illusztráció!

Közbiztonság:
FIDESZ   
 7 Hozzászólás    

tyb - 2011.12.21. 21:49

 

A FIDESZ-kormányzaton belül, remegés tapasztalható az ERŐ-ben. A "fődzsedi" hallgat, mint az a bizonyos, miközben Matolcsy és Tarlós Elvtárs, nyilvánosan egymás torkának esett. A www.atv.hu friss híre, a főpolgármester Matolcsynak írt levele kapcsán, legalábbis erről árulkodik... Íme a hír:

Politika:
FIDESZ   
 3 Hozzászólás    

admin - 2011.11.25. 11:05

A hitelminősítők kategóriái közül Magyarország a leminősítés után még mindig a lista közepén helyezkedik el. Igaz, a bóvli kategóriával átléptük a lélektani határt: utoljára 15 évvel ezelőtt voltunk ilyen helyzetben. Hogy pontosan milyen hatásai lesznek a leminősítésnek, az heteken belül dől el, több befektető ugyanis nem vehet bóvliországtól állampapírt vagy vállalati kötvényt. - írja a HVG

Gazdaság:
Hitel   
IMF   
FIDESZ   
Bank   
Bóvli   
 5 Hozzászólás    

admin - 2011.11.25. 00:46

Csütörtök éjjel a Moody's hitelminősítő a befektetésre már nem ajánlott Ba1 kategóriába sorolta le Magyarországot. A Moody's szerint egyre bizonytalanabb, hogy az ország képes-e teljesíteni középtávú céljait, a sok negatív tényező gyengíti a kormány pénzügyi erejét és csökkenti sokktűrő képességét. A forint gyengüléssel reagált az IMF-fel való együttműködési szándék múlt heti bejelentése után némileg meglepő hírre. - írja az index 

Gazdaság:
IMF   
Bank   
Bóvli   
FIDESZ   
 7 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok