Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző11121314151617Következő >>

veroniq - 2011.11.08. 12:05

Kerényi-festmények: sárkány helyett angyalölő POLICE - Egyelőre a Széchényi Könyvtárban fegyveresek őrzik a Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott által több mint húszmillió forintért megrendelt történelmi tárgyú festményeket, amelyek részben az új alaptörvény díszkiadásának illusztrációjaként fognak szolgálni.

Citrom-díj:
FIDESZ   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.12. 09:38

 Egy Bajnai Gordon vezette, Orbán-ellenes olajfa-koalíció összeépítésén dolgozik Gyurcsány Ferenc. Kiszemelt trójai faló tehát már van - most a konkurens MSZP- és LMP-elit legyűrésére kerítene sort a Sukoró-ügy "mártír" gyanúsítottja. "Az elmúlt hetek belső ütközetei nem az MSZP birtoklásáról szólnak. Összefognak vajon a kormányfő ellen?

Közélet:
Abony   
LMP   
MSZP   
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.10.11. 17:39

Az abonyi származású ceglédi polgármester, aki egyben a FIDESZ országgyűlési képviselője is a közelmúltban kaszinózott, azaz pontosabban lakossági fórumot tartott az úgynevezett kaszinó épületében. Íme, a cikk minderről: Földi László polgármester, országgyűlési képviselő parlamenti beszámolóval egybekötött lakossági fórumot tartott október 7-én, péntek este a Ceglédi Kaszinóban. 

Külvilág:
Cegléd   
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.27. 14:02

Balra: tavasszal- Jobbra: ma

Kedvem lett volna a fentinél sokkal ocsmányabb- nem népi rigmusokat tartalmazó- káromkodást ide vésni a határtalan emberi trehányság margójára, ám nem teszem. Ahogyan azt „ megtisztulás „ című cikkünkben megírtuk, március végén megtisztította a helyi FIDESZ, karöltve a helyi romák egy csapatával az egyik városközponthoz közeli illegális szemétlerakót. Eltelt a tavasz és a nyár. Kinőttek a dudvák, a fák és természetesen ismét megjelent a területen a mocsok.

Citrom-díj:
Abony   
FIDESZ   
Szemét   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.24. 15:30

 Magyarországon az nem lehet cél, hogy a következő években az adóterhek nőjenek, hiszen a kormány egy versenyképes gazdaságot szeretne felépíteni – jelentette ki Varga Mihály a Miniszterelnökséget vezető államtitkár pénteken a Duna Televízió Közbeszéd című műsorában.  Varga Mihály a műsorban elmondta: abban mindenképpen egyetértenek a Költségvetési Tanáccsal, hogy 2012 egy kockázatos év lesz. Minél több olyan pénzügyi alap és védelmi intézkedés van, amely biztonsági tartalékot ad az országnak, az a kormány szerint jó – szögezte le a politikus.

Gazdaság:
Abony   
FIDESZ   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.10. 21:48

 Az MSZP-é a legdrágább, a FIDESZ-é a legnagyobb gépkocsipark

 

 Az MSZP képviselőcsoportja használja a legdrágább autókat, a Fidesznek a legnagyobb a gépkocsiparkja. A Jobbik a Skodákra esküszik, amiket bérel, az LMP viszont gyalog jár. Egy tavalyi törvénymódosításnak köszönhetően idén a frakciók állami támogatása – melyből a kocsikat is beszerzik – jelentős mértékben megugrott. A hvg.hu kikérte az Országgyűléstől a képviselőcsoportok állami juttatásait.  Többször is éles vita folyt idén a parlamenti pártok között az Országgyűlés biztosította pénzügyi keret felhasználásáról, arról, hogy a képviselőcsoportok mire költik a közpénzt. Két hete, amikor nyilvánosságra került, hogy a kabinet hatszázmillió forintért 97 új Skoda Superb szolgálati autót vásárolt a kormányzati vezetőknek, az MSZP és a Jobbik azzal támadta a kormányt és a Fideszt, hogy nem tartja be a spórolási ígéreteit és „luxuskocsikat” vesz.

Politika:
Abony   
FIDESZ   
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.04. 22:59

 

Felaprózva, több szereplős felállásban adagolja a kormány, milyen adóemelésekkel és kiadáscsökkentésekkel ellensúlyozza a vártnál lassabb gazdasági növekedést, ami sokak szerint a Matolcsy-féle gazdaságpolitika kudarca. Egy biztos, kemény időszak elé néz Magyarország: életbe léptek a közmunka katonás szabályai, csökkent az álláskeresési járadék ideje, keveseknek jut álláskeresési segély, a csokik savanyúbbak, a chipsek pedig sótlanabbak lesznek. Viszont épül egy komplett új falunk Ócsa közelében. Apró részletekben mondja el a kormány, hogyan fogja kezelni idén és jövőre azt a 100-200 milliárd forintos lyukat, ami a tervezettnél jóval lassabb gazdasági növekedés miatt jelenik meg a büdzsében: a tavaly júniusi 29 pontos első akciótervet, az őszi második akciótervet és a tavaszi Széll Kálmán-tervet követő negyedik Orbán-csomagból a hét szinte minden napjára jutott egy morzsa.

Politika:
Abony   
Gazdaság   
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.17. 16:17:26

 A magyar közmédiában zajló elbocsátásokról közölt terjedelmes elemzést a Welt am Sonntag. A közszolgálati médiumok csaknem 600 újságíróját bocsátották el, "véletlenül a bírálókat" - fogalmazott a szerző.

 A konzervatív német vasárnapi lapban Stefanie Bolzen a Befogni a szájat Magyarországon című cikk bevezetőjében arról írt: Orbán Viktor miniszterelnök minden alkalommal felháborodottan cáfolta azt a vádat, hogy Magyarországon felszámolják a sajtószabadságot. Most mégis a közszolgálati médiumok csaknem 600 újságíróját bocsátották el, "véletlenül a bírálókat" - fogalmazott a szerző.

Politika:
FIDESZ   
 16 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.22. 09:21:56

Az alábbi levelet kaptam ma privát e-mail címemre. 

 

 Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a Magyar Kormány új, hivatalos honlapját.

A Fidesz-KDNP pártszövetség kormányra kerülése után tapasztalta, hogy az előző kormány az internetes tájékoztatás területén is káoszt hagyott maga után. Több tucat kormányzati honlap működött, mindegyik saját üzemeltetői szerződéssel. Ennek eredményeképpen a kormány ügyei iránt érdeklődő polgár egyet biztosan nem tudott: gyorsan, érthetően hiteles információkhoz jutni.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.01. 09:37:57

Csatlakoznak a képviselők! A tegnapi képviselő testületi ülésen Dr. Egedy Zsolt képviselő az egyebek napirendi pontban elmondta, hogy nem ért egyet a ceglédi ügyészséggel abban, hogy elrendelte a rendőrség által bevitt, sorozatbetöréssel vádolt személyek szabadon bocsátását. 

Közbiztonság:
FIDESZ   
 14 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok