Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
Első<< Előző11121314151617Következő >>

veroniq - 2011.03.26. 15:20:23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galéria megtekintéséhez klikk IDE.

 

Vége a Zoltán úti rémálomnak. A Vak Bottyán út és a Zoltán út sarkán illegális szemétlerakót alakítottak ki ismeretlen tettesek. Már hosszú hónapok óta szúrta a szemét a lakosságnak, az ott lévő sok szemét. Mint ahogyan lapunk is megmutatta, katasztrofális, szégyenteljes állapotok uralkodtak a területen. Végül a helyi FIDESZ szervezet volt az, amelyik a munka frontjára lépett és az ABOKOM konténere segítségével kitakarították a területet.

 

A feladat elvégzése nem volt egyszerű, hiszen szabályosan bozótot is kellett irtani, mert az elvadult növényzet is gondot okozott a magára hagyott telken. Pontosan senki nem tudja, hogy ki és honnan vitte ide a töménytelen mennyiségű lomot, amely rendkívüli „ fajtagazdagságot „ mutatott. Háztartási szemét, építési hulladék, de még állati tetem is volt itt. A maradékot szépen elégették. A dologban az volt a plusz, hogy a közelben lakó romák is megérkeztek és segítségükre siettek a dolgozóknak. Ezt ők sem bírták ki tettek nélkül.

Közélet:
Szemét   
FIDESZ   
 3 Hozzászólás    

admin - 2011.03.26. 14:47:35

Abonyban a városközponttól csupán pár száz méterre csudakaralábé termett azon a területen, ahol a senki földjét alakították ki ismeretlen tettesek azzal, hogy illegális szemétlerakót varázsoltak ide. A mai napon jóérzése, a közösségért tenni akaró polgártársaink, a FIDESZ szervezésével rendet tettek itt. Most, íme a genetikai csoda, a szeméttengeren felnőtt karalábé.

Hamarosan képes és szöveges beszámoló arról, hogy mit is tettek ma a FIDESZ-esek és segítőik.

LŐVE

Közélet:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

Truckman - 2011.03.04. 14:04:47

Minden bizonnyal mindenki hamarosan megkapja, vagy már meg is kapta a Kormány levelét, melyben összeállítottak egy kérdéssort, és mindenkit megkérnek, hogy vegyen részt ebben az egész nemzetet egyesítő közös ügyben, hogy egy végleges alkotmányt hozhassanak létre, a "nép" véleményét szem előtt tartva! 12+1 kérdés található a kérdéssorban.A 13. mondhatni, nem is kérdés, hanem javaslatok a Kormánynak, kemény 3 sornyi hellyel!

Ön mit gondol a levél tartalmáról, a gondosan összeállított, és szépen megfogalmazott kérdésekről, és a válaszlehetőségekről?

Mit gondol, kellett ez a "népnek"?

Ön ha hiszékeny, visszaküldi a válaszküldeményt?

 

A kérdőívek itt megleshetők:

http://kepfeltoltes.hu/110304/Scan_Pic0003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/110304/Scan_Pic0004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Politika:
FIDESZ   
 14 Hozzászólás    

admin - 2011.02.28. 11:10:04

Szeptember óta nem kapnak fizetést azok, akik megbízási szerződéssel dolgoznak Pest megyének. Így többek között ingyen foglalkoznak fogyatékos gyerekekkel hónapok óta gyógypedagógusok, logopédusok, pszichológusok. A Pest Megyei Önkormányzatnak nincs pénze, kormányzati segítségben bíznak, ám legjobb esetben is csak 5-6 hónap múlva tudnak fizetni. 

 

Szinte nevetségesnek tűnnek Pest megyéből az olyan grandiózus kormányzati tervek, minthogy a pedagógusok havonta nettó 200 ezer forintot keressenek, vagy Rogán Antal bérkommandó hadjárata, amely azt ellenőrzi, hogy a béreket megemelte a munkáltató, úgy ahogy azt ajánlották. Mindezekhez ugyanis bér kell.

Oktatás:
FIDESZ   
Tanár   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.31. 11:04:03

 

 Kedves Barátom!

 
A szocialisták ismét lelepleződtek. Ezt bizonyítja az alábbi részlet az Európai Parlament hivatalos jegyzőkönyvéből:
 
"Az új médiatörvénnyel összefüggő kampány, amelyet itt a Parlamentben nem Önök, hanem a 2010. évi magyarországi választások vesztesei kezdeményeztek (.) álságos és elviselhetetlen. Magyarország médiatörvényei ugyanis - a vizsgálat szerint - sok más országéhoz hasonlóak." 
(Werner Langen, német európai parlamenti képviselő)
 
A szocialisták képtelenek elviselni súlyos vereségüket. Hatalmuk biztosítása érdekében korábban tönkretették az országot, most igyekeznek a nemzetközi közösség előtt lejáratni. Ők a Gyurcsány-korszak visszatérésében érdekeltek, amikor következmények nélkül hazudtak "reggel, éjjel, meg este". Ma is ezt teszik.
Politika:
FIDESZ   
MSZP   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.14. 11:37:36

Az alábbiakban László Ferenc MSZP-s megyei képviselő írását olvashatják:

 

Fideszes úri muri: uram, bátyám, sógor, koma, nászuram...

A nemzeti együttműködés kormánya a jelzőt átírhatná családi együttműködésre, hiszen sorra derülnek ki a rokoni szálak az állami pénzek szétosztásánál. Mindeközben a válság miatt 100 ezer főt érintő leépítésekre, zsarolással kierőszakolt lenyúlásra, minden lakost zsebbe vágóan érintő megszorításokra kényszerül a csodatevő Orbán-kormány.

 

A legutóbbi Navracsics-féle, állami pénzekből finanszírozott családi biznisz csak földre hulló morzsa ahhoz képest, ami a Fidesz-KDNP bűnszövetség zárt ajtói mögött folyik. Apróság ugyan, de most a Nézőpont kapott 10 milliós megbízást pályáztatás nélkül a kormánytól. Hálapénz az állampolgárok zsebéből a kegyenceknek.

:
MSZP   
FIDESZ   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.22. 20:20:54

Az alábbi cikket a Duna TV sajtósai küldték el szerkesztőségünk címére:

 

Semjén Zsolt: A Fidesz-KDNP-nél sikeresebb szövetséget nem lehet kitalálni

 

A magyar és az Európai Unió történetének legsikeresebb politikai konstrukciója a Fidesz és a KDNP pártszövetsége – így nyilatkozott Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt nemrég újraválasztott elnöke, nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Duna Televízió Hattól nyolcig című műsorában kedd reggel. A politikus főleg a szövetség kétharmados választási eredményére és arra büszke, hogy “zsinórban” nyertek meg egyéb országos szavazásokat is az elmúlt években.

Politika:
KDNP   
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

admin - 2010.12.14. 13:11:31

Az adórendszer kormány által megindított átalakítása nem váltja majd be a hozzá fűzött reményeket. Az adófizetés ösztönzése érdekében a hatóság látványos akciókat indíthat, ám ezek eredménytelensége előre borítékolható - vélik a szakértők.

 

A személyi jövedelemadó mértékének csökkentése és lineárissá tétele, valamint a családi adókedvezmények kiterjesztése a lakossági adóterheket enyhíti ugyan, ám az adórendszer részleges átalakításától remélt változások várhatóan elmaradnak - állították egybehangzóan a Menedzserpraxis Kft. által szervezett adókerekasztal résztvevői. A jövedelemadó egykulcsossá tétele elvben ösztönzi az adófizetést, hiszen növeli a rendszer átláthatóságát. Pitti Zoltán, az APEH volt elnöke, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára és Vadász Iván adószakértő, az Adókamara alelnöke szerint azonban az szja egyszerűsítésétől várt fehérítő hatást ellensúlyozzák az újonnan kivetett szektorális különadók okozta rendszerszintű torzulások.

 

Önt hogyan érinti az adórendszer változása?
   

 

 

  Jobban járok
  Nem tudom még
  Rosszabbul járok
  Nem változik semmi
  Változik az adórendszer?
   
Eredmény
Gazdaság:
Adó   
FIDESZ   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.13. 10:07:40

Nem felhőtlen a helyzete a Nagykőrösön abszolút többséget szerzett Dr. Czira Szabolcs polgármesternek sem, aki körzetünk országgyűlési képviselője is egyben.

Politika:
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.10. 12:38:35

Olvasónk ajánlotta a következő elgondolkodtató interjút szerkesztőségünk figyelmébe:

 

"A jó célt is hiteltelenítik a kormány rossz megoldásai" - interjú Mellár Tamással

 

Az elfogadható célokat sok esetben elfogadhatatlan eszközökkel próbálja elérni a kormány, miközben a jogi kifogások mellett súlyos közgazdasági aggályok is felmerülnek - mondta az [origo]-nak az utóbbi hónapok kormányzati lépéseiről Mellár Tamás közgazdász, a KSH egykori elnöke, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. kutatási igazgatója, aki szerint nem reális a kormány egymillió munkahelyes terve sem.

Gazdaság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok