Mi Abonyunk - Folytatódik az Orbán birodalom építése
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7572, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.07.17. 16:17:26

 A magyar közmédiában zajló elbocsátásokról közölt terjedelmes elemzést a Welt am Sonntag. A közszolgálati médiumok csaknem 600 újságíróját bocsátották el, "véletlenül a bírálókat" - fogalmazott a szerző.

 A konzervatív német vasárnapi lapban Stefanie Bolzen a Befogni a szájat Magyarországon című cikk bevezetőjében arról írt: Orbán Viktor miniszterelnök minden alkalommal felháborodottan cáfolta azt a vádat, hogy Magyarországon felszámolják a sajtószabadságot. Most mégis a közszolgálati médiumok csaknem 600 újságíróját bocsátották el, "véletlenül a bírálókat" - fogalmazott a szerző.

A cikkíró szerint a magyar európai uniós elnökség befejeztével a kormányfő megvalósítja mindazt, amit már hónapokkal korábban bejelentett. Budapest - mint írta - nyomást gyakorol a kritikus sajtóra, először a rendkívüli módon vitatott sajtótörvénnyel, most pedig a közszolgálati médiában zajló tömeges elbocsátásokkal.

 

Forrás és részletek:  http://www.piacesprofit.hu/tarsadalom/kulfold/folytatodik_magyarorszag_orbanbirodalomma_alakitasa.html?hk=1

Politika:
FIDESZ   
 16 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Tisztogató!

TATU -

2011.07.19. 09:13:46

Aki ilyen s hasonló aljasságra képes az fél és retteg,őrületében bástyákat épít maga köré.Fél és retteg a valóságos kritikától,pedig igazán ennek kellene tért adni,hogy bizonyíthassa ellenkezőjét,vagy vállalja annak igazát. Ti kedves honlaptársaim meg ne marakodjatok,jó ez a lap és sok értelmes ember tud itt találkozni eszmefuttatásain keresztül.

nem megyek ki a hóra

veroniq -

2011.07.18. 14:07:07

Kérlek Kovács Árvácska fejezd be a cirkuszt, köszönettel: LŐVE Bleeee

Hazug??

Árvácska -

2011.07.18. 13:39:17

Ezt mire értette??? Nem hazudok senkinek semmiről. Ezt kikérem magamnak.Utoljára fogok írni ide. Nem volt s sosem lesz gusztustalan,ha kérdezek. Ha más szemébe is elmondom amit akarok. Önnek is mondtam mikor ott voltam önnél,nem? Engem ÖN  nevezzen hazugnak. Arra a megjegyzésre kérem választ! Bizonyítanom kéne valamit ? Akkor jöjjön ki és bebizonyítom.

4 hónapja

Truckman -

2011.07.18. 11:43:50

-1 havert elbocsájtottak, mert túlköltséget csinált a gyereke, céges mobiltelefonon, (internet)!

 

Ennyit mondott csak az (akkori) górénak:

 

-Nyugi kiscsákó! Rendicsek! Elmegyek, itthagyom acéget, ha nem engeditek részbeni kifizetni havonta! De olvastam én olyanról is, mikor a királyt is lefejezték, te majom!

 

...2 hója repült Ő is!

 

Szóval ez a cigány Orsós is építheti a királyságát! Koronát is kaphat jobb esetben majd, de nem azt a hamisítványt a parlamentben! Sem az igazit! Valami vasfélét, mi még izzik is!

mondd ki

jobb -

2011.07.18. 10:01:22

Ejnye Kovács,akkor mondd ki,nyugodtan.Nyugszik a kis beteg. Én is láttam sajnos,hogy mit disznólkodtál a frászbukon,ez önmagáért beszél.Szerintem menj oda vissza és éld ki ott a beteges hajlamaidat.Mindig így kezded,aztán megvadulsz.Veronika! Jól teszed, hogy időben figyelmezteted.

kovácsnak

veroniq -

2011.07.18. 09:53:48

Kedves kovács = árvácska! Nagyon örülök, hogy a gusztustalan, hányingert keltő megjegyzéseidet törölted a facebook vonatkozó oldaláról. Igaz, kicsit elkéstél vele. Ha nem látogattad volna ( ahogyan azt itt írod ) - a facebookos oldalt, nem írtál volna oda bejegyzéseket és nyilván azokat törölni sem tudtad volna onnan, ha nem a te agyszüleményied lettek volna. 

 

Kérlek azonban, hogy kímélj meg engem és olvasóinkat a későbbiekben a lázító és bicskanyitogató beszólásaidtól itt a MiAbonyunk oldalain. Utoljára kérem ezt tőled. A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát! Ezt ne feledd soha. Köszönettel: Lőrinczy Veronika főszerkesztő

Tisztelt.....

Árvácska -

2011.07.18. 07:05:27

Főszereksztő Asszony!

Kérem mellőzze a személyeskedést velem szembe. Kétszer elolvastam a hozzászólást s nem találtam gusztustalant. Nem akartam személyeskedni csak meg írtam a véleményem,mint ahogy mások megteszik. Az oldalt Facebooknál nem látogattam, ki is töröltem minden bejegyzést is.  Érdekes hozzá tennem,hogy  Lázár Úr is lájkolta azt. S sokaknak ismerőse,mint ahogy nekem is. T.T Abony városa stb. S mégis nem alacsonyodnak le,hogy úgy beszéljenek vele. Csak velem teszi meg Szerkesztő  Aszony.Tényleg nem merek véleményt írni,mert bolhából csinál elefántot. Miért nem tudd engem békén hagyni? "Mi a túrót keresek?" Szerintem egyértelmű,hogy olvasni.Vagy ez tilos? Ha úgy érzi megsértettem,hogy töröljön. Úgy látom nekem itt nem lehet tényleg hozzászólnom semmihez. Nem akartam személyeskedni senkivel.Csak egyet értettem,más hozzászólóval s tapasztalatomat írtam meg. Nem címeztem Önnek csak Pimo-nak és Csereberével. Az utolsó kérdésedre ez a válaszom. A gondolom tv-t,újságot olvasol. Akkor láthattad Angliában mi megy. Arra írtam,hogy jól teszi a kormány,hogy megruházza kicsit a sajtót.

Tisztelettel.

Kanada

2-7 Triple D -

2011.07.18. 01:45:00

http://www.youtube.com/watch?v=cGTAho73gA8&feature=player_embedded#at=103  lehet menni Kanadaba

kovács...

veroniq -

2011.07.17. 23:28:20

Kovács Árvácska, ha megint kezdesz nekem itt gusztustalankodni, meg személyeskedni, akkor megint repülsz! A rühellem a miabonyunkat című facebookos rettenetet két ember lájkolja, az egyik TE magad vagy. A másik az értelmi szerző. Akkor mi a túrót keresel itt???? PIMO meg a Barátom, akkor is, ha nem mindenben értünk egyet. Vele boldogan beszélgetek, még akkor is, ha nem egyezik a véleményünk! De a te kommented kovács árvácska, hogy jön ide, ehhez a cikkhez????

??

Árvácska -

2011.07.17. 23:26:08

Egyet értek pimoval és csereberével.  Nagyon sok cikknél láttam,hogy le volt véve a hozzászólás. Köztük enyémet régebben. S igen kell kicsit felrázni a sajtót.Mert ami mostanában megy az túl megy minden határon. Ez a honlap valamikor jó volt. Sok érdekes írás volt s van is jelenleg. Csak,hát ahogy Veronig mondja ki nyalni nem tudd repül innen. Mint,ahogy én is valamikor. Mert ki merem mondani.

privát véleményem

veroniq -

2011.07.17. 20:17:00

A cikkel kapcsolatban meg el kell mondanom, hogy jól is teszi meg nem is FIDESZ, hogy gyomlálgat a sorokban. Más kérdés, hogy nyilván a politika is belejátszik majd. Aki nagyobbat tud nyalni, maradhat. Ugyanakkor a pályán rengeteg oda nem illő ember hűti a levet, mesés fizetésért. Tehetségtelenségük egyeseknek határtalan! Még az átkosból maradtak ott.... Sajnos láttam.... LŐVE

könyörgöm

veroniq -

2011.07.17. 20:12:25

Kérlek szépen mutass egyetlen egy cikket, amit én írtam és rasszista! Tudsz????? A gusztustalan, nyomdafestéket nem tűrő írásokat igenis leveszem, és nem attól függ, hogy milyen színű az az ember aki írta. Pimoka, Te nem cigány vagy, nem roma, Te egy tisztességes magyar állampolgár! A származásod az.... Bár minden vértestvéred olyan lenne, mint te. Ja igen, hogy a francba jött ehhez a cikkhez megint a cigányozás????????????? Könyörgöm! Ti kedztétek. Ennek az írásnak köze nem volt ilyesmihez. Köszike: Veronika

Veronika.

pimo -

2011.07.17. 19:30:11

Én nem azért haragszok mert le vetted a barátnőm hirdetését igazzad volt fizetős nem tudtam ne haragudj.De azért ez a sok mocskolodás a Fideszel meg az a sok cigányozás már azért sok!!!Ha egy cigány hozzá szól valamihez keményen azt le veszitek vagy le tiltsátok,de a többiek szidhatják őket igaz én nem haragszom érte csak már idegesit nagyon!!Tudom most az a gondolatod hogy akor nem kell titeket olvasnom,de fogom mert szeretem ezt a honlapot csak az a baj hogy nem olyan jó mint régen volt nagyon rasszista,és ne tagad mert igy van.Én imádtam ide fel  járni olvasni az irásaidat mert nagyon jók voltak de mostanában majdnem minden 2-dik cikk,hozzászólás, a lopásrol és a cigányokrol szól,pedig vannak jobb dolgok is az életben!!Pl nagyon tetszetek azok a cikkek amikor ételekről és a főzésről szóltak,tudsz te jókat irni!!!

igaza van pimo-nak

cserebere -

2011.07.17. 18:47:44

Hála a fidesznek jol teszik

na elég

veroniq -

2011.07.17. 18:17:59

Tisztelt Pimo! Tudtommal még soha nem vettem le egyetlen írásodat, vagy kommentedet sem, csak azt voltam kénytelen moderálni, melyben barátnőd műkörmös szolgáltatásait hirdetted. Ez sajnos reklám, tehát nem ingyenes. Ezért tettem meg ezt. A fent olvasható írás meg azért került fel ide, mert tudom, hogy sokan egyetértenek vele, míg mások nem. A vélemény szabad. Tessék, csak tessék. Köszönettel: Veronika

Hála az istennek!!!

pimo -

2011.07.17. 18:01:02

Hála istennek hogy a Fidesz folytatja muszály ilyen intészkedéseket teni!!Bárki bármit is mond vagy ír a FIDESZ csinálja jól és ők sem csinálnák máshogy csak most teszik az agyukat mert okosok,csak sok ember nem tudja melyik pártba menjen mert ide oda vánszorog,hatalmi poszt miatt!!!!!!!!!!!!!!Csak sehová nem kelnek!!!Hová jut ez a honlap komolyan ha írok egyből le veszik de miért,tán fáj sok embernek az igazság!!!????


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok