Mi Abonyunk - FIDESZ: Bajnai fájni fog programja az adóemelésre épül
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7065, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.12.06. 18:46

 

Bajnai Gordon adóemelést akar végrehajtani Magyarországon. Fájni fog programja a bérek csökkenésére, az adók emelésére és a minimálbér megvágására alapul – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője, az Együtt-PM vezetőjének nyilatkozatára reagálva. Szomorúan kell konstatálnunk, hogy Bajnai Gordon a mai sajtótájékoztatóján ismét nem volt őszinte a magyar emberekkel, hiszen megint nem a lényegről beszélt. Bajnai Gordonnak az elhangzottakkal szemben a Fájni fog programjával kapcsolatban kellett volna őszintén megnyilvánulnia, hiszen a magyar emberek nagyon is megérdemelnék az őszinte beszédet – fogalmazott Hoppál Péter.

A fideszes politikus elmondása szerint „az elmúlt három évben a magyar emberek kemény munkájával, bizakodásával volt képes arra Magyarország, hogy - az európai országok átlagát meghaladva - kilábaljon abból a kilátástalan gazdasági helyzetből, amelybe éppen Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon időszakában zuhantunk bele”.

A magyar emberek munkája és bizakodása az, amely segített túllennünk a nehézségeken és amely megalapozta azt, hogy egy markáns gazdasági fordulatot tudott végrehajtani Magyarország. Mára ennek a fordulatnak a következménye az a tartós gazdasági növekedés, amit Magyarország fel tudott mutatni. Ezek a gazdasági eredmények minden elemző által tartós növekedést vetítenek elő, sőt az európai átlagot is meghaladják.

 

 A szóvivő felidézte, Bajnai Gordon kormányzása idején a gazdasági teljesítmény mínusz 7 százalékos zuhanórepülésben volt. A magyar emberek igenis megérdemelnék, hogy őszinte szóval elismerését fejezze ki számukra annak a kormánynak a volt miniszterelnöke, aki a legrosszabb helyzetbe sodorta Magyarországot. Ezek az emberek azok, akik kihúzták a bukott baloldal által ásott gödörből az országot – hangsúlyozta Hoppál Péter, aki szerint „a mai napon őszinte szó helyett megint sumákolást kaptunk Bajnai Gordontól”.

Úgy tűnik, hogy Bajnai Gordon továbbra is hallgat és takargatja a valós szándékait a bérből és fizetésből élő emberek milliói előtt. Bajnai Gordon adóemelést akar végrehajtani Magyarországon. Fájni fog programja a bérek csökkenésére, az adók emelésére és a minimálbér megvágására alapul – húzta alá a Fidesz szóvivője, rámutatva, a baloldal programjában a bankadó szándékozott kivezetése az emberek kárára történne.

 

Hoppál Péter arról beszélt, a baloldal ugyanazt a kudarcos adórendszert állítaná vissza, amely 2010 előtt volt Magyarországon és amely a munkavállalók fizetésének felét elvitte. A szóvivő arra is felhívta a figyelmet, hogy 40 százalékos adókulcs bevezetésére lehetne számítani, amennyiben Bajnai Gordon kerülne kormányra.

Képesek lennének csökkenteni vagy akár el is törölni családi adókedvezményt, amely sok százezer magyar családnak plusz jövedelmet hagy a zsebében, mint ahogy azt egyszer már megtették. Ezzel már az átlagos keresetűek, vagy az átlag alatti jövedelemmel rendelkező családok is csökkentenék a bevételét. Mi ezzel nem tudunk egyetérteni – mondta Hoppál Péter.

(fidesz.hu) 

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok