Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "FIDESZ"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.02.11. 16:07

Veress Áron a Keleti pályaudvaron próbált valutát váltani. A lakásán közel 30 ezer eurónyi hamis pénzt találtak.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya pénzhamisítás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Veress Áron Sebestyén budapesti lakos ellen. Az Index szerdán úgy értesült, hogy Veress Áronról, a Fidesz ifjúsági tagozatának elnökéről van szó.

Ezt az MNO-nak több forrás is megerősítette.

A Police.hu-n található közlemény szerint Veress megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. február 4-én a keleti pályaudvaron odament egy férfihoz és eurót akart váltani forintra. Átadott a férfinak egy 100 eurós bankjegyet, amelyről a sértett megállapította, hogy hamis. Ezt azonnal jelezte a pályaudvaron szolgálatot teljesítő rendőröknek, akik elől Veress Áron el akart menekülni.

Közbiztonság:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.26. 14:29 (MTI) - A szocialisták kormányzásával szemben ma minden segítséget megkapnak a rászorulók, nemcsak a téli fűtéshez, hanem a szociális étkeztetéshez is - reagált a Fidesz-frakció sajtóirodája arra, hogy az MSZP hétfőn ismét kezdeményezte a fagyhalál elleni alap létrehozását.

    A kormánypárti képviselőcsoport az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: a rezsicsökkentésnek köszönhetően átlagosan 25 százalékkal kerül kevesebbe a fűtés, mint korábban, a legrászorultabbakat pedig ingyenes tűzifával és szénnel segítik több mint kétezer kistelepülésen.

Közélet:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.17. 18:45

Az abonyi Fidesz- KDNP szervezet a Murvainé Kovács Rita üggyel kapcsolatban folyamatosan élt kifogással a Választási Bizottságnál, végül minden keresetüket elutasította a Nemzeti Választási Bizottság. 

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.17. 13:12

 

 

 

Tisztelt Lőrinczy Veronika!

2014. november végén javaslat érkezett az Országos Választmány elnökségéhez az abonyi szervezet feloszlatására. Az Országos Választmány elnöksége az alapszabály értelmében legkésőbb a beérkezés után soron következő második ülésen dönt. A döntésig részletes információt nem áll módunkban adni, az eljárás végeztével a sajtót értesíteni fogjuk.

Politika:
FIDESZ   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.11. 09:59

Október és november között 35-ről 30 százalékra apadt a Fidesz tábora, és az elmúlt hetekben is folytatódott ez a tendencia, további 5 százalékponttal csökkent a támogatók aránya, így most a választókorúak 25 százaléka áll a kormánypárt mögött - derült ki az Ipsos közvélemény-kutató elemzéséből.

Az ellenzéki pártok közül a Jobbik pozíciói erősödtek, legutóbb 12 százaléknyi szavazóra számíthattak, most 14 százalékra. Az MSZP a harmadik legerősebb párt, az előző havival azonos, 11 százalékot kitevő támogatói körrel. Az LMP és a DK ugyanannyi választót, 3-3 százalékot vonz - az előbbi egy kicsivel kevesebbet, az utóbbi valamivel többet, mint egy hónapja. Az Együtt 1 százalékon áll, a többi politikai erő tábora tizedekben mérhető.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.28. 16:51

 

Újra összegyűlnek este az internetadó ellen demonstrálók a fővárosban, miután a kormány nem vonta vissza a tervezett adót, de támogatja, hogy maximálják annak felső határát. A Nemzetgazdasági Minisztérium szerint egyébként nincs is semmiféle internetadó, a távközlési adó kiterjesztéséről van szó. Nevezzük bárminek, kérdés, hogy meddig fodrozódhatnak azok az indulathullámok, amelyeket a tervezett intézkedés keltett.

Közélet:
FIDESZ   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.26. 17:44

Orbán találta ki az internetadót, és a rendőrök béremelésére szánja a bevételt. Ha ez így van, akkor ez sajnos ördögi terv, hiszen a tüntetők ellena  rendőröket vezénylik ki.... - Miniszterelnökségi forrásból úgy értesültünk, hogy az internetezés megadóztatása a kormányfő ötlete volt, ebből szeretné ugyanis Orbán Viktor fedezni a rendvédelmi szervek és a katonák jelentős béremelését. A Nemzetgazdasági Minisztériumban most vadul számolnak, hogy mi férhet bele. Orbán mindenesetre harminc százalékos emelést szeretne, amit az internetadónak kellene fedeznie.

Közélet:
FIDESZ   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.25. 20:35

Már semmi tétje nincs, hogy ezt a két képet megosszam Önökkel, hiszen vége a kampánynak, és a két érintett képviselő jelölt asszony nem jutott be a testületbe, mégis fontosnak érzem. Már csak a mentalitás miatt is. A képek a választás előtt nem sokkal készültek. Kállai Erika független jelölt plakátjai még egyik este a helyén voltak, aztán ide kerültek, helyére Murvainé Kovács Rita érettségi hamisítási botrányba került képviselő jelölt képei kerültek fel az éjszaka folyamán. A helyi Fidesz- KDNP nem aludt, Duracell módjára éjszakánként plakátoltak. Ők győztek, mozgósítottak. Nem kicsit, nagyon. A kormánypárti szövetség mellett minden megvolt, pénz, egységbe forrt rendszer, mozgósítható, zsinóron berángatható szavazóbázis. Így győztek ők szinte minden körzetben.

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.24. 09:49

Új adótárgyakat talált ki a kormány egy most benyújtott törvénycsomagban, így (ha elfogadják) ezek után fizethetünk jövőre termékdíjat:

sampon, tusfürdő


mosószer, öblítő, mosogatószer


kozmetikai szer


dezodor


lakásillatosító


művirág


irodai papír


jegyzettömb


iratrendező


mappa

Gazdaság:
FIDESZ   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.18. 11:05

 Sommásan így foglalható össze az a történet, mely az elmúlt négy évvel ezelőtti állapotokhoz képest történt. Maradjunk a józanész és a realitások talaján. Dr. Magyar Gábor polgármester jelölt idén a kormányzópárt- FIDESZ- KDNP – színeiben ugyanúgy nem lett polgármester, mint az előző választások alkalmával, akkor Jobbik- KDNP- Magyarok Szövetsége támogatottsággal nem lett az. 

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok