Mi Abonyunk - FIDESZ- KDNP programismertető
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.09.25. 08:37

Az abonyi FIDESZ- KDNP pártszövetség szeptember 24-én délután ható órától tartotta meg programismertetőjét a Kultúra Házában, ahol a csoport polgármester jelöltje, Dr. Magyar Gábor tartott előadást, Dr. Egedy Zsolt, a helyi FIDESZ elnöke bevezető beszédet mondott. A rendezvényen a kormánypártnak mind a nyolc képviselő jelöltje jelen volt, bemutatták őket. A közös programot nem a jelöltek, hanem Dr. Magyar Gábor ismertette, a hivatalos rész után a jelen lévőknek lehetősége volt az egyes képviselő jelöltekkel konzultálni. Dr. Egedy Zsolt elmondta, hogy a jó politikához érzelmek és szenvedélyek kellenek ugyan, de az nem jó, ha egy program csakis erről szól. Kordában kell tartani az érzelmeket és szenvedélyeket, szükség van az értelemre, ezeknek kell párosulniuk. A képviselőnek a legjobb tudása szerint kell a városa javát szolgálnia.

Dr. Egedy Zsolt kiemelte, hogy múlt nélkül nincsen jelen, jelen nélkül nincsen jövő. Egedy Zsolt Dr. Magyar Gábort ajánlotta polgármesternek, mint olyan embert, akiben testet ölt, ölhet a múlt, ez értékek, és értékek teremtése, a hagyományok tisztelete, és a jelenben lévő hatékony munkálkodás.

Dr. Magyar Gábor elmondta, hogy Abony egy fogyó, önmagával elégedetlen város, melyen mindenképpen változtatni kell. A polgármester jelölt egyesével bemutatta a csapata tagjait, a képviselő jelölteket és kiemelte, hogy a szakmai tudás és elhivatottság mellett csak olyanok vannak a jelöltek közt, akikben emberként sincsen semmiféle kivetnivaló, és ez a legfontosabb.

Magyar Gábor szólt arról, hogy az a fő cél, hogy helyben megteremtsük az önállóságot, azaz azt fogyasszuk, amit helyben állítanak elő. Ezt a függetlenség fontos állomásának aposztrofálta, merész megoldásnak nevezte. Elmondta, hogy ez ügyben már tárgyalásokat folytat, ismeri a sarokpontokat, azt, hogy sok mindent kell teljesíteni. Szerinte van szándék és van út, és van, aki ezt képviseli. Magyar Gábor és társai programjában fontos szerepet kap a visszavezetés a munka világába, szerinte a közmunka program nem lehet évekig tartó perspektíva. A közmunkával feléled a buzgalom, hogy más munkahelyet találjanak maguknak az emberek. A cél az életet szeretve élni.

Magyar Gábor szerint Abonynak jó adottsága és egyben veszedelme is a rengeteg belvizes terület, ezzel mindenképpen számolni kell. Itt rengeteg a belvizes, lápos terület, melyeket turisztikai célokra kellene használni, hiszen az országban talán nincs még egy ilyen adottságú város, ahol ennyi belvíz van. A jelölt sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy ezen részek nagy részét feltöltötték, beépítették, szemétlerakó lett belőlük. Szólt a kúriákról is, melyek szintén bevonhatóak lennének a turisztikai projektbe, valamint a termálvíz kincsről, melyet jobban ki kellene használni. Magyar Gábor fájlalja, hogy a jövőt sokan nem Abonyban képzelik el, ezért is fontos a munkahelyteremtés. Szerinte csak a lokálpatrióták maradnak Abonyban, vagy azok, akiknek nem adatott meg a városon kívül dolgozniuk. A polgármester jelölt szerint a közbiztonsággal is nagy baj van, sok a bűnesetek száma és rossz a kültéri közbiztonság, fogalmazott, és elmondta, hogy az önkormányzatnak is segítenie kell ebben a témában, mert már nincs tovább türelem. Kerékpáros, gördeszkás területet szeretnének a LIDL telken létrehozni. Szerinte fesztiválokat is kellene szervezni a városban, mert mint mondta, Visegrád, vagy Etyek sokkal kisebb település, mint Abony és ott ezeket évek óta remekül megszervezik. Magyar Gábor ugyan egyetért az útépítésekkel, és örül neki, de ezt kampányszagú akciónak nevezte.

LŐVE


 

Politika:
FIDESZ   
 7 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

Már több, mint minden 5. szavazó leadta a voksát Abonyban

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Abonyi választási eredmények, fehéren feketén

Választási kisokos

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Csak tisztességesen!

Magyarabb -

2014.09.30. 22:10:43

Ez sajnos csak álom! A tisztességes többség álma. A magabiztosság elhomályosítja az éleslátást. Ki gondolhatja komolyan, hogy Magyar Gábor abonyba fog költözni, elveszítve ezzel a praxisát, mielőtt gyermeke végez az egyetemen? Ha ezt megtenné, méltán cáfolná a keresztényi értékeket! Nem fogja! Ez nyilvánvaló. Amíg a családi kötelék erre kényszeríti - amely sokunknak kedves kényszer - nem lesz állandó abonyi lakos. Megértem. Nekem is fontos a családom, ezért nem is akarok tőlük 100 kilométerre polgármester lenni... 

Sárgák?

gykiss57 -

2014.09.30. 20:54:50

A gerinc merre van?

Kilenc kicsi indián...

Magyarabb -

2014.09.27. 08:37:29

Már csak a törzsfőnök hiányzik a képekről :) 

Jobbnál jobb fejek!

kotivi -

2014.09.27. 08:25:50

Bármelyiket meg lehetne piszkálni.

Már csak Ők maradtak!

veroniq

ősabonyi -

2014.09.27. 07:39:20

A területi választási bizottság döntése itt olvasható:

pestmegye.hu/valasztasi-letoltes/category/2-teruleti-valasztasi121/2014. (IX.26.) sz. TVB határozat -

Miabonyunk.hu hírportállal szemben benyújtott kifogás-bizottsag-2014-evi-hatarozatai

Magyar Gábor

ősabonyi -

2014.09.27. 07:31:27

Nagyzs: szerintem nem, hanem annak, hogy a magát függetlennek nevező portált többen olvassák a másik oldalról, nem? Az ilyen szavazásnak valós értelme nincs. Emiatt többen nem szavaznak majd a magát függetlennek mondó mostani polgármester asszonyra. Szó nem esik itt arról - én figyeltem! -, hogy  Romhányiné néhány hónapja még bajnaista színekben indult az országgyűlési képviselő választáson. Csalódott? Független volt, bajnaista lett, majd megint függetlenné vedlett? Ez itt nem szúrt szemet senkinek. A főszerkesztőnek sem. Bíznál olyanban, aki maga sem tudja, hogy hol is áll valójában? Olyanban, aki közhivatalt vádolt bizonyíték nélkül és megbukott? Olyan baloldaliban, aki volt jobbikost választ maga mellé vezetőtársnak?  Hát...nem tudom. Most éppen a területi választási bizottság védte meg az egyik képviselőjelölt jogait ezzel a portállal szemben, ahol - egyelőre - csak a polgári oldalt éri támadás. Ez viszont tény.

Hogy van ez

nagyzs -

2014.09.25. 12:43:14

Népszerű kormánypárt ellenére a honlap szavazásán erőteljesen lemarad a koránypárt helyi jelöltje. Ez a személyének szól?


Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok