Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bűncselekmény"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.06.16. 21:34

Elképesztő történet következik egy négy gyermekes anyától: Kedves Veronka !  El vagyok most már én is nagyon keseredve ,mert mára virradóra tőlünk is ismét elloptak egy fűkaszát Mi itt lakunk a …… szám alatt a ……. út kereszteződésében . Mi nagyon szegény emberek vagyunk, 4 gyereket nevelünk. A ház, amiben lakunk hamarosan ránk rohad , és amink van azt is kemény kétkezi munkával értük el , kint áruljuk a megtermelt áruinkat a piacon .

Közbiztonság:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.14. 13:10

Egyre több telefonhívást kapok, illetve egyre többen keresnek fel személyesen is irodámban az elmúlt napok történéseivel kapcsolatban. Ebből nyújtok át ízelítőül egy csokrétára valót. A lakosság arról számolt be nekem, hogy ma a Kospart dűlőben tíz darab villanyoszlopról lopták le a vezetékeket. Az E.ON munkatársai a helyszínen vannak már, a rendőrök még nem érkeztek meg.

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.14. 10:31

Másfél perc leforgása alatt rámolták ki az abonyi LPG gázkutat eddig ismeretlen elkövetők az éj leple alatt, szerdára virradóan. Ezt az információt lapunknak a töltőállomás üzemeltetője, tulajdonosa megerősítette. Összesen félmillió forint értékben vittek el dohányárut. A gázkút rendelkezik riasztóval. Három terméskővel dobták be a bejárati ajtót, a riasztó megszólalt, másfél perc múlva a rendőrség is megérkezett a területre, a szomszédok is szemtanúi voltak az eset végkifejletének.

Közbiztonság:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.11. 21:36

Olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy hűlt helye van a városközpontban a harangnak. A bronztárgy a Millenniumi Emlékkertből tűnt el, vélhetően a hét vége folyamán, amit most vettek észre. A helyszínen igazi kis válságstáb gyűlt össze. 2006-ban készíttette több százezer forintért a Múzeum Baráti köre. Ez a lélekharang funkciót töltötte be, amikor az emlékműveknél tisztelegtek a hősök emléke előtt. Ez volt az ötödik bronzból készült tárgy, amit elloptak. Először a Kossuth TSZ-ből lopták el a Piócás dűlőből Kossuth domborművét.

Közbiztonság:
Abony   
 14 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.11. 16:53

Olvasónk írja: Hát tegnap előtt zárt kapun keresztül elvitték a biciklimet a Csiky Gergely útról.. Este olyan 9 és 9:20 között, senki semmit nem hallott, és nem látot.. Ma az utcában egyik szomszédoméktól éjszaka leszerelték a gázcsövet. Réz cső, olyan 10 métert. Szintén úgy hogy mindenki otthon volt nem látott nem hallott senki semmit, és a kutyájukat lefújták valamivel ami megvakította. Arra az 1-2 órára..

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.06. 08:34

Tegnap kértem informatikusunkat egy új rovat létrehozására, melyben az abonyi lakosok minden nap apróhirdetés szerűen beírhatják, hogy aznap milyen értékeket tulajdonítottak el tőlük. A rendszer kialakítása folyamatban van. Mindezt egyik olvasónk kérte szóban. Nagyon sok olyan eset van, amit be sem jelentenek már az abonyi rendőrségen. Ma kaptam egy másik olvasói levelet, mely a képviselő testület felelősségét emeli ki a bűncselekmények elszaporodása miatt. 

Közbiztonság:
Abony   
 1 Hozzászólás    

Műhold figyelő - 2012.05.26. 11:19

Mi lesz gyermekeinkkel?- Az alábbiakban egy radikális olvasói levelet teszek közzé melyben nagybetús jajkiáltások is vannak. Gondolkodtam azon, hogy esetleg finomítok a szövegen, de aztán rá kellett jönnöma  szomorú tényre, hogy  rengeteg mindenben igaza van! Nem szid senkit igazán,a  tényket szedi szépen csokorba és összefogást hirdet. 

Közbiztonság:
Blogok   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.24. 13:54

Kedves ismerősöm elolvasta a bikalopással kapcsolatos cikkünket és elmondta, hogy már nem csupán a szabadrablás okoz gondot a településen. Nevelőszülő és a közelmúltban 13 éves fiát három, előttük ismert, szintén kiskorú, vagy legalábbis általános iskolába járó személy tettleg bántalmazta, magyarul megverte. Arccsonton ütötték meg, jártak kórházban is, szerencsére nem tört el semmije. Sérülései nyolc napon belül gyógyulnak.

Közbiztonság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.24. 12:00

Szabadrablás Abonyban.- A bűn már nem ismer korlátokat. Mindent visznek, ami vihető. Az elkövetői kört a lakosság ismeri, de ennek ellenére tovább folyik a határtalan rablás, fosztogatás, tolvajlás. 

Közbiztonság:
Abony   
 17 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok