Mi Abonyunk - Napi bűn rovat
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7975, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.06.06. 08:34

Tegnap kértem informatikusunkat egy új rovat létrehozására, melyben az abonyi lakosok minden nap apróhirdetés szerűen beírhatják, hogy aznap milyen értékeket tulajdonítottak el tőlük. A rendszer kialakítása folyamatban van. Mindezt egyik olvasónk kérte szóban. Nagyon sok olyan eset van, amit be sem jelentenek már az abonyi rendőrségen. Ma kaptam egy másik olvasói levelet, mely a képviselő testület felelősségét emeli ki a bűncselekmények elszaporodása miatt. Ezt a levelet is közszemlére bocsátom. Nos, ha mára virradóan loptak el Öntől is valamit, vagy megpróbálták, vagy tönkretették tulajdonukat, kérem írjanak nekem levelet, vagy kommentet ide. Ne hagyjuk, hogy ennek soha ne legyen vége! Ne hagyjuk, hogy ne legyen felelőse ennek az egésznek! szerkesztoseg@miabonyunk.hu Lőrinczy Veronika főszerkesztő

Íme, olvasónk levele, melyet teljes terjedelmében osztok meg Önökkel:

Kedves Vera!

Kérlek, hogy MINDEN BŰNÜGYI, KÖZBIZTONSÁGI HÍRRŐL KÜLDJ EMAILT A POLGÁRMESTERNEK, az alpolgármesternek, ÉS A KÉPVISELŐ-TESTÜLET TAGJAINAK EGYENKÉNT ÉS A TESTÜLETNEK IS!

Minden ilyen bűnügyi eseményről szóló hírt el kell nekik küldeni, ami azóta történt, hogy ők ABONY vezetői! Nem lehet úgy várost vezetni, bármit is fejleszteni, építeni, ill. ezekről CSAK VITATKOZNI KÖZPÉNZEN, húzni-vonni bármilyen döntést, hogy EKÖZBEN RENDSZERESEN KIRABOLJÁK AZ ABONYI LAKOSSÁGOT! A TESTÜLET SEMMILYEN döntést nem hozott, hogy csökkentse a bűnözők által okozott kárt. Hány károsultról tudnak a képviselői körzetükben a képviselők? A KÖZBIZTONSÁG MOST MÁR NEM RENDŐRI KÉRDÉS, HANEM VÁROS VEZETŐI KÉRDÉS, AHOGY MINDEN TISZTESSÉGES TELEPÜLÉSEN, AHOL EKKORA A KÖZVESZÉLYES BŰNÖZŐK ARÁNYA az "ismeretlen" elkövetőknek.
RÁ KELL ŐKET DÖBBENTENI, FELELŐS A VÁROS VEZETÉSE a rettegő lakosságért, az ellopott közvagyonért és A BŰN ELHALLGATÁSÁÉRT. IDEJE FOGLALKOZNI VÉGRE A MÉG MEGLÉVŐ ABONYI LAKOSSÁGGAL ÉS ÉRTÉKEIKKEL, ÉS MEGLÉVŐ ÉRTÉKEINKKEL!

Megjegyzem, ha bekamerázták volna egész Abony összes utcáját és a Rendőrség előtt is, már rég megtérült volna a költsége, mivel csekély az ára az ellopott személyi- és közvagyoni kárhoz képest. Mikor fog lépni a testület és a város vezetősége, hogy NE DÉVA VÁRA LEGYEN ABONY? Amit az abonyiak nehezen megtermelnek - ellopják hajnalra.

A város vezetőinek elküldött összes bűnügyi hír mellett javaslom, hogy HIRDESD MEG, HOGY MINDEN ABONYI KÁROSULT JELENTKEZZEN, AKIT MEGLOPTAK, KIRABOLTAK, stb. MEGFÉLEMLÍTETTEK, AKIKNEK MEGMÉRGEZTÉK A KUTYÁIKAT a legutóbbi választások óta, (ha lehet dátum szerint), ÉS ÍRJÁK MEG MENNYI ÖSSZEG A KÁRUK! EZEKET A ÖSSZEGEKET ÖSSZE KELL ADNI, NYILVÁNOSSÁGRA KELL HOZNI! Ebből már kiderülne, hogy egy-egy hét alatt kb. mennyi kárt okoznak, melyik utcák veszélyeztetettek a rablás szempontjából - ezekre a helyekre kell elsősorban kamera közpénzen.
LAKOSSÁGI FÓRUMON KELL ERRŐL BESZÉLNI A VÁROS VEZETŐIVEL ÉS A TESTÜLETTEL, AMELYEN KONKRÉT MEGOLDÁST KÖZÖLNEK A LAKOSSÁGGAL A KÖZBIZTONSÁG HELYREÁLLÍTÁSÁRA. Szerintem minden abonyi kíváncsi, hány bicikli, mobil, tyúk, marha, és kirabolt fészer, lerabolt műemlék, szobor, megmérgezett állat, megfélemlített idős és gyermek esett áldozatul a FELELŐTLEN ELHALLGATÁSNAK.

Az 60 m-ként bekamerázott utcákon lehet majd látni, hogy ki honnan jön ki és mit visz ki-be, és milyen gyorsasággal. A kapucnis elkövetők is követhetők. TEGYÜK LÁTHATÓVÁ A BŰNT, A BŰNÖSÖKET ÉS VÉDJÜK MEG A MARADÉK ABONYI BÉKÉS LAKOSSÁGOT, ÉS VAGYONTÁRGYAIKAT!

Tisztelettel: Műholdfigyelő

Közbiztonság:
Abony   
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

Nagyobb társaság verekedett össze a Penny Marketnél

FENYEGETÉSSEL CSALTA KI A SÉRTETT ÉRTÉKEIT A GYANÚSÍTOTT

Bilincsben az abonyi drog kereskedők

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Hétvégi abonyi baleset

Nyílt levél a miniszterelnöknek

Szombati baleset

Kigyulladt egy silózó Abonyban

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
...

Lev -

2012.06.06. 10:18:22

ennyierővel a a retyót is bekamerázhatnánk... Véleményem szerint a rendőrök tisztában vannak az elkövetők kilétével, csak épp nem tehetnek semmit. Joguk a magyarok büntetésére van... és pénzbirságolására. Kedves Levélíró, keresd a mi hős hűen szerettett viktor bátyánkat, és a seggfej elődjeit, hogy hiva jutott az ország.

az elkövetők a vajda fennhatósága alatt van... Szerintem szörnyű hogy közel 500 év alatt még mindig ott tart az ország, hogy a jogállam szart sem ér az ilyen emberekre, és országon belül kiskirályságok léteznek, ahova nem érhet el a rendőrség keze.

Kíváncsi lennék kik az elkövetők a rnedőrségi autók rngálásában... ugyanis ez egyértelmű jel volt, hogy a városban bármit megtehet bárki... szép arculcsapás volt ez midnnekinek. Rendőröknek, és a városi polgároknak egyaránt.

szép napot


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok