Mi Abonyunk - Abonyban még a tepsit is ellopják a halottak alól....
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Műhold figyelő - 2012.05.26. 11:19

Mi lesz gyermekeinkkel?- Az alábbiakban egy radikális olvasói levelet teszek közzé melyben nagybetús jajkiáltások is vannak. Gondolkodtam azon, hogy esetleg finomítok a szövegen, de aztán rá kellett jönnöma  szomorú tényre, hogy  rengeteg mindenben igaza van! Nem szid senkit igazán,a  tényket szedi szépen csokorba és összefogást hirdet. Pedig nem JOBBIK-os, nem gárdista, csak egyszerűen elege van! Íme, a talán nyugalom megzavarására is alkalmas levele, melyet változatlan formában közlök. Ha nincs igaza, kérem kommenteljék meg ezt is. Íme a cikk: BŰN ÉS RABLÓK, TOLVAJOK FÉSZKE LETT ABONY, és az abonyiak TUDJÁK, KIK A BŰNÖZŐK! Ettől már csak egy rosszabb van, AMI EGYBEN GAZEMBERSÉG, ha ELHALLGATJUK A RENDSZERES BETÖRÉSEKET, RABLÁSOKAT ÉS ÚGY TESZÜNK, MINTHA NEM LENNE ABONYBAN BŰNÖZÉS!

Mikor fogjuk megvédeni a magára hagyott időseket, akik PRÉDÁI A BŰNÖZŐ ELEMEKNEK, ÉS AMIÉRT DOLGOZTAK, ZSÁKMÁNYUL ESNEK A TOLVAJOKNAK, BETÖRŐKNEK.
A BŰNÖZÉSBŐL NINCS VISSZA ÚT, A MEGTORLATLAN BŰN ÚJABB BŰNÖZÉST SZÜL

Emlékezzünk vissza, hogyan köszöntötték bekötözésükkor az "új lakosok" a legelső újévi üdvözletként Abony népét: Betörtek több alkalommal a Ravatalozóba és elvitték a halottak alól a tepsit is és kifosztották a helyiséget. Büntetlen maradt, azóta minden utcát végigraboltak, kivágták az erdőt, mindent teleszemeteltek, itt-ott rendszeresen gyújtogatnak (pl. kábelégetés), elvitték Somogyi Imre szobrát, stb.
A KORÁBBI MARHAELHAJTÁSUK IS BŰNTELEN MARADT (2-3 ÉVE ), ÉS AMIKOR AZ ÁLLATKERTBŐL VITTEK EL ÁLLATOKAT, VAGY AZ ÓLBAN VÁGTÁK LE ÉS CSONKÍTOTTÁK MEG A MÉG ÉLŐ ÁLLATOKAT,
AKKOR MIÉRT CSODÁLKOZUNK A MOSTANI birka és BIKA ELHAJTÁSOKON?

ABONY NÉPE, mikor lesz végre ELÉG A GYÁVA HALLGATÁSBÓL? Mikor áll ki Abony egységesen, polgármesterével az ÉLEN a bűnözők ellen, mint Gyöngyöspata, Törtel, és még sorolhatnám?( Jobbra reklámot olvashatnak ) Ki kell mondani végre, Abony békét akar, és nem közösködik a disznóvágáson a betörőkkel, rablókkal, akik tetszésük szerint ki-be mászkálnak a portáinkon, és röhögnek a markukba a gyáva embereken. Jobban aggódok a bűnösöket ismerő abonyiak hallgatása miatt, mint a bűnözők miatt, hiszen emiatt lopták el az erdőt is. A hallgatás KÁRT OKOZ ÉS VESZÉLYT REJT, A BŰN BÜNTETLEN MEGISMÉTLÉSÉT.


A GYÁVASÁG ÉDES TESTVÉRE A BŰNNEK ÉS A CINKOSSÁGNAK, EZT HASZNÁLJÁK KI A BŰNÖZŐK.

Ki kell mondani, hogy nincs helye Abonyban bűnöző elemeknek, visszaesőknek, se a családjuknak!

Szembe kell nézni azzal, hogy GYERMEKEINK TETÉTLENRE MENNEK TANULNI, KÉSŐBB MÁSHOL JÁRNAK KÖZÉPISKOLÁBA, EGYETEMRE ÉS NEM AKARNAK VISSZAJÖNNI OLYAN HELYRE LAKNI, AHOL EGYRE TÖBB A BÜNTETLEN BŰNÖZŐ! ABONYBAN BIZONYTALAN AZ ÉLET, MÁR NYUGODTAN SEM ALHAT AZ EMBER, MERT KIRABOLJÁK AZ ÓLAKAT, A FÉSZEREKET, A SZERSZÁMOSOKAT, A KERTET, A SZÁNTÓT, A TANYÁT, MINDENT VISZNEK, PL.REZET AZ ÉLŐ GÁZVEZETÉKRŐL IS!
AZ ÖSSZES MŰEMLÉKÜNK KIFOSZTVA, ROMOKBAN ÁLL, MÍG EL NEM HORDJÁK A MARADÉKOT A GAZEMBEREK!
EGYRE TÖBB AZ ELADÁSRA VÁRÓ, LAKATLAN HÁZ - Elnéptelenedés vár Abonyra a bűnözők miatt és a rettegő lakosság miatt.
Igaz a mondás: Gyáva népnek nincs hazája!
Mikor szembesíti Abony népe nyilvánosan a bűnözőket és családjaikat a bűneikkel?
Hány körözést lehet látni az Abonyban élő, rendszeresen betörő bűnözőkről Abonyban? Sok helyen ki van téve a körözöttek képe fénymásolaton, névvel együtt. Ideje bevezetni és eljuttatni ezeket a hirdetményeket nemcsak Abonyba, de a környező településekre is, hogy a közveszélyes, visszaeső bűnözőket bárki elfoghatja és kötelezheti a kár megtérítésére.

Egyre több esetben bántalmaznak és rabolnak ki gyerekeket (csoportosan is) Abonyban. Hagyjuk tétlenül, vagy cselekszünk? Ezek a gyerekbűnözők nem változnak meg a beírásoktól, vagy a szidástól.
Jó törvényekre lenne szükség. Gyerekbűnöző esetében javítóintézetben töltse az idejét - ez idő alatt a szülő üljön a gyerek által okozott kárért. Ki kell mondani, bűnöző gyerekért a szülő a felelős - ne csak a segélyt vegye fel a gyerek után!!!


Abony internetes műholdképén még ma is látszik, merre égettek kábelt Abonyban a nagy kábellopás idején.

Patkány- és bűnözőmentes környezetet, jó közbiztonságot kívánok minden abonyinak:
Műholdfigyelő
 

Közbiztonság:
Blogok   
 8 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Hétvégi abonyi baleset

Nyílt levél a miniszterelnöknek

Szombati baleset

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

Nagyobb társaság verekedett össze a Penny Marketnél

FENYEGETÉSSEL CSALTA KI A SÉRTETT ÉRTÉKEIT A GYANÚSÍTOTT

Bilincsben az abonyi drog kereskedők

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Hogy ki?

Truckman -

2012.05.30. 06:46:18

TE MAGAD!

 

Ami pedig a "csak el ne szakadjon"-t illeti! 

 

...nem rajtam múlik! Attól, aki bemerészkedik hozzám majd, és elkapom!

Ki véd meg bennünket a tolvajoktól?

Gondolkodom -

2012.05.29. 20:47:03

Csak el ne szakadjon! /A húr vagy a cérna./Nagy baj lesz akkor, ha az emberek megunják ezt a helyzetet, és kezükbe veszik az ítélkezést és a büntetést.

Türelem tornaterem!

Truckman -

2012.05.28. 13:18:54

Már rojtos a húr!

{#emotions_dlg.faceclock}

????????

Valentics -

2012.05.27. 08:22:50

Én csak azt tudom hogy mióta meghaltak a szüleink,egyéven belül kifosztottak mindent!Semmi sem történik velük,kérdezem én miért?

Gyöngyöspata?

Szeremi Anik -

2012.05.26. 23:32:12

Adjon az Isten!

Abonyban sokkal rosszabb a helyzet!

Sajnos Abonyban nagyon nehéz az összefogás erejét érvényesíten! Egy hónapja, hogy tárgyalunk ez ügyben voltak különböző megbeszélések és volt Abonyban a TV is.

http://www.youtube.com/watch?v=mcZF9IONcIY&feature=share

Hirdetjük az összefogást, de sajnos sokan félnek és vannak akik előítéleteik miatt nem állnak mellénk! Hirdetéseinkben meg fog jelenni, mikor lesz az összefogás napja! Segítséggel naggyá tehetjük! Rosszabb a helyzet Abonyban mint Gyöngyöspatán! Várunk mindenkit aki szeretne az összefogás erejével eredményt elérni!

Szebb Jövőt!

Való igaz.....

Tárgyilagos -

2012.05.26. 22:34:06

Hogy kinek a keze van megkötve?Kik miatt olyan a közbiztonság amilyen?Nem a rendőrség,nem a rendőrök miatt,a politikusok miatt akiknek nem áll érdekükben a néppel törődni,egyetlen érdekük van hogy a székükben maradni bármi áron,ha a bűnözést kell eltűrni akkor is.Persze a saját biztonságuk fontos és azért meg is tesznek mindent,bekamerázzák beriasztózzák a saját értékeiket a többi meg levan ejtve.A helyi politikusoknak vezetőknek eszükben sincs szembeszállni a bűnözéssel mert egyrész félnek tőlük,másrészt ezek a stiklisek szépen tökön foghatók választásokkor,mert szó sincs itt demokráciáról meg szabad választásokról,ha így lenne nem volna annyi bebetonozott elmozdíthatatlan tekintély aki már jutott hozzá annyi közpénzhez hogy képes a székét újraváltani amikor csak akarja.Sok ilyen politikus ül ciklusokon keresztül teljes elképzeléstelenség homályában szenvedve,soha nem lesz érdeke a "választók" érdekében bármit is tenni.Maga a rendszer penészes,ezt mindenki látja és mindenkinek nagyon jó így ott fent.

Ébred már az oroszlán...

magyarharcos -

2012.05.26. 16:25:51

Támogatom az ötletet,mert értékelendő hogy egyre többen jönnek rá arra,hogy meg kell védeni magunkat.

Nincs aki ezt megtenné,hisz akiknek a dolga lenne,azok keze kötve van.

Azt azért nem értem hogy miért kell megvárni mindezt?

Miért kell embereknek tönkremenni,meghalni hogy észrevegyük magunkat?

Ha adott egy jó kezdeményezés,miért nem csatlakoznak az emberek?

Lásd Magyar Gárda, Abonyban a CÖT,de teljesen mindegy hogyan nevezzük...Az eszmeiségét kell nézni...a céljait.

Nem szabad elhinni és rögtön ítéletet mondani arról amit a Tv-ben látunk,hallunk.

Járjunk utána,tényleg úgy van-e!

A CÖT is 20-30 emberből állt és mozdult  meg ha szükség volt rá, a kb. 15 ezerből!

Kíváncsi lennék,hogy az elmúlt napok,hónapok történései után mennyien csatlakoznának?

Nagyon igaz! Gyáva népnek nincs hazája! Jól írja a cikk megfogalmazója...!!!

 

Happy5 kérdésére reagálva" tudják a bűnözők kilétét és nem tesznek semmit???Hogy van ez??"

Jól látod...bármit megtehetnek...MÉG!!!

A mostani kormánynak nem célja a rendteremtés.Az tény hogy ők is felső utasításra teszik mindezt,de azért ellenállhatnának!!!

A cél a káosz,a totális megfélemlítés!

Káosz,félelem,amiben nem lát az ember a szemétől...lopja,marja,öli egymást...és mindezek homályában nem ismeri fel a tényleges problémát!

Nincs közös cél,emberi érzések,csak a saját érdek és a pénz!

Ha véded magad,kapod a jelzőket a fejedre ( lásd: rasszista,fasiszta,náci,antiszemita és eljön még az ideje hogy terroristák is leszünk )

Ha egy egységbe tömörülsz,szétverik belülről,nehogy erősek és urrá legyetek a káoszon.De ezt is csak ott tudják megtenni,ahol nincs igaz hit és elhatározás!

Amit magad körül látsz,mindez csak eszköz...

Eszköz a cigányság,a bűnözés...mondhatni fegyver a rend ellen.

A valós problémát pedig eltakarják mindezzel a szemünk elől...és amíg nem látunk,egymás marásával,kifosztásával,megölésével foglalkozunk,addig "ŐK" a szemünk előtt csapnak be,lopnak meg,vernek át minket!

Hogy kik is az "ŐK"?

Erre az a legjobb ha saját magatok jöttök rá....ahol a pénz,a profit az úr!

Ott keressétek!

Kitartás!!!

 

 

így igaz

happy5 -

2012.05.26. 11:57:57

Igaz,hogy rendőreink keze meg van kötve,de azért már mindennek van határa!!A régiek:Krupincza,Babcsán,és a többiek az IGEN,nekik volt tekintéjük!Ez az egész az állam hibája,ezeket a rohadt semmirekellő tolvajokat védi minden!Elég szomorú!Ezt nem akarom illetve nem tudom elhinni,hogy tudják a bűnözők kilétét és nem tesznek semmit???Hogy van ez??Ezek szerint ők bármit megtehetnek??Szabadon garázdálkodhatnak???Nevetséges!!!Az biztos,ha az én portámra jönne,be és rajtakapnám,onnan cntő vinné el!!!Törvény ide vagy oda!!!!!!


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok