Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bűncselekmény"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.02.12. 17:35

Képünk csak illusztráció!- Ma reggelre kedves ismerősöm hárommillió forintot érő Wolksvagen Golf 5-ös személyautóját lovasították meg ismeretlen tettesek, Abony város központjából, közel, csupán pár tíz méterre a rendőrség épületétől. Az autót az OTP parkolójából vitték el, a károsult a délelőtt szembesült az autó hiányával, annak csak hűlt helyét találta. Ez egy hat éves fekete autó GTI felszereltségű. A ceglédi zsaruk helyszíneltek. „ Nem kívánom ezt az érzést senkinek! „- mondta elkeseredetten Olvasónk.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.28. 16:35

Megszokott módon Abonyban sajnos a hétvégén történik a legtöbb vagyon elleni bűncselekmény. A múlt szombaton és vasárnap sem volt ez másképp. Pintér Gábor alezredes, Abony őrsparancsnoka arról számolt be, hogy több betörés is történt. A Bartók Béla út 10. szám alatt a tyúkólat fosztották ki az elkövetők, 10 darab tyúkot vittek el. Ismeretlen elkövetők voltak, akik a kerítésdrótot kivágták, szétbontották és az 50 cm-es lyukon behatoltak. A tyúktolvajok 15 ezer forintos lopási kárt okoztak.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.15. 10:34

„ Vidám „ vasárnapja lett annak a gazdinak, akinek az ingatlanából ma reggelre három nagyon értékes fajkutyát loptak el. Ezek már senkit és semmit sem kímélnek- Abonyban nyomon követhető a bűnözők elszemtelenedése. Visznek mindent, ami csak vihető. Disznóvágás után teljes alsóépületeket fosztottak ki, megszabadítva a tulajdonosokat a kolbászaiktól és egyéb földi javaktól. ( képünk csak illusztráció! )

Közbiztonság:
Abony   
 1 Hozzászólás    

tyb - 2012.01.13. 16:04

Fejlődünk és butulunk. Legalábbis az egyre szaporodó internetes átverések tanúskodnak erről. Ebben a közegben gyakran még annak a hihetetlen ajánlatnak is hiszünk, melyet a "való világban" kinevetnénk. Talán azért is, mert nem látjuk az eladó arcát és az ott megjelenő kaján mosolyt...

Közbiztonság:
Internet   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.04. 11:55

Alkotmányos alapjog lett az önvédelem.- A bűnözőknek a jövőben számolniuk kell azzal, hogy a bűncselekmény elkövetésekor az életüket is kockáztatják. Alkotmányos alapjog lett az önvédelem és a magántulajdon védelme is. A bíróságoknak ezért a jövőben nem kell vizsgálniuk, hogy az áldozat védekezése arányban volt-e a támadással. Az áldozatok ezentúl bármivel védekezhetnek: akár az engedéllyel tartott fegyvereket is lehet használni.

Közbiztonság:
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.31. 16:35

Lapunkat kedves Olvasónk arról tájékozatta ma, hogy az abonyi Betlehemet, melyet a Katolikus Templom tövében építettek, tönkretették és ezért azt le kellett bontani. A hír ebben a formában nem igaz. Viszont három nappal ezelőtt valóban ismeretlen tettesek megrongálták a Betlehemet, a báránykákat belateposták a földbe. Az alkotást ezután nem sokkal helyreállították.

Közbiztonság:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.27. 18:39

Az előző évekhez képest jóval békésebb karácsonya volt az abonyiaknak, illetve az Abonyi Rendőrőrs illetékességi területéhez tartozó településeknek bűncselekmények szempontjából. Erről számolt be lapunknak Pintér Gábor alezredes, Abony őrsparancsnoka. Idén öngyilkosság sem történt, az elmúlt években 

Közbiztonság:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.27. 14:30

Vannak olyanok, akiknek békésen telt el ez az ünnep, sőt azt gondolom, hogy mi szerencsések vagyunk többen, de akad olyan is, akinek valósi rémálommá változott a Karácsonya. 

Közbiztonság:
Abony   
 12 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.22. 11:29

Elképesztő!- Amalgámért lopják a katalizátorokat!- Egyre több gépkocsit rongálnak meg a megyében, csak hogy hozzájuthassanak annak katalizátorához. A rendőrség nyomoz az ügyben, és lassan kibontakozni látszik egy, a keleti országrészben tevékenykedő bűnbanda. A közelmúltban Szolnok belvárosában több gépkocsit is megrongáltak az éjszaka leple alatt. A nagyobb parkolókban leállított autók utastere érintetlen maradt, azonban a tolvajok működésképtelenné tették a kocsikat. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

tyb - 2011.12.12. 21:35

Szerintem baj van. Nem kicsi. Sőt. Azt hiszem, hogy városunkban a közbiztonsági helyzet "fokozódik". Bizonyára vannak és a cikk végére lesznek olyanok, akik elfogultsággal vádolnak. Utóbbiak talán nem is alaptalanul... Szóval, mi is történt az elmúlt napokban, olvasóink jelzései alapján ? 

Közbiztonság:
 9 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok