Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bűncselekmény"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.05.04. 10:09

Abonynak szakmai körökben már valóban olyan híre van, mint Chicago-nak. Ez tény. Közérdek lenne a bűnözők meglakoltatása, a rendőrség és a lakosság közös ügye. Olvasóink kommentjeiben, előző cikkünkhöz „ cigókról „ írtak. 

Közbiztonság:
Abony   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.03. 12:59

Hamarosan felkeresem Abony város új rendőr őrsparancsnokát és néhány kérdést teszek fel neki, illetve információkat osztok meg vele. Kisvárosunk ugyanis már a bűn melegágya, és úgy tűnik, hogy a rendőri erők nem tesznek meg minden tannak érdekében, hogy megfékezzék az elszabadult rablóbandákat. 

Közbiztonság:
Abony   
 18 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.24. 18:29

Kedves olvasónk mesélte, hogy a Táborhegyen mindennapossá váltak a betörések. Talán a folyamatos undorító események csúcspontja az volt, amikor mára virradóan az egyik családi házból mintegy háromszázezer forint értékben vittek el madarakat, drága papagájokat. Az állatokat zárt helyen tartották, mégis lábuk, akarom mondani szárnyuk is kélt.

Közbiztonság:
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.20. 15:10

Mint arról beszámoltunk Önöknek a Nagyjáráson mára virradó reggelre mintegy 300 méternyi villanyvezetéket loptak el ismeretlen tettesek. Olvasónk elmondta, hogy az eset hajnali kettő óra körül történt, amikor egy feldobott kutyalánccal okoztak zárlatot a bűnözők, és utána kedzték el a " munkát ". Olvasónk képeket is küldött a helyszínről. 

Közbiztonság:
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.20. 10:01

Tegnap, azaz április 19-én éjszaka éjfél tájékán fegyveres rablás történt a Foci Ászok sörözőben. Lapunknak ezt az információt Pintér Gábor alezredes, Abony város őrsparancsnoka adta, de ezt a szemtanúk is megerősítették. 

Közbiztonság:
Abony   
Rablás   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.20. 09:44

( Ilyen sötét lett a Nagyjáráson. Képünk csak illusztráció. ) Olvasónk jelentette, hogy nincs áram a Nagyjároson, mert ismeretlen tettesek ellopták a villanyvezetéket. Ezt a hírt megerősítette lapunknak Pintér Gábor alezredes, Abony város őrsparancsnoka is. Kiderült, hogy mintegy 300 méternyi vezetéket vittek el ismeretlen tettesek. Jelneleg is tart a halyszínelés, az E.ON munkatársai a zsarukkal közösen dolgoznak a területen. 

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.18. 21:31

Sajnos nem mondunk újdonságot azzal, hogy pár nappal ezelőtt ismeretlen ( ? ) tettesek ismét végigrabolták, fosztogatták az egyik településrészt, most az Abonyi Lajos- Damjanich János út környékét. Az egyik sértett megdöbbenéssel tapasztalta, hogy a két napja elhunyt nagypapája házába is megérkeztek a betörők. Az idős, egyedül maradt feleség otthon tartózkodott. Ismeretlen tettesek több százezer forint készpénzt  zsákmányoltak a házból.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.05. 08:10

Igaz, a történet több hetes, de azt gondolom, megér egy publikációt mindannyiunk biztonsága érdekében. Kedves, idős hölgyismerősöm mesélte, hogy pár héttel ezelőtt, amikor még korábban sötétedett, éppen hazafelé igyekezett kerékpárjával, mikor az este sötétjéből egy feketébe öltözött, fekete kámzsával személyazonosságát elfedő ismeretlen bukkant fel. ( Képünk csak illusztráció! )

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.04. 11:56

MTI- Ismeretlen tettesek hétvégén megrongálták a szobrokat, két darabot törtek le a Tiszavirág párból. A rendőrség keresi a vandálokat. A képeken egyértelműen látszik, hogy a kérészeknek egy csápja van, míg eredetileg kettő volt. Fotó: MTI- Bugány János

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.28. 14:28

Törtelen egy idős hölgytől 200 ezer forintot vettek el illegálisan, erről számolt be lapunknak Pintér Gábor alezredes, Abony város őrsparancsnoka. Az eset úgy történt, hogy két nő ment be a sértett udvarára, azzal az ürüggyel, hogy ruhákat akarnak eladni. A néni ruhájának zsebéből vették el az elkövetők a 200 ezer forintot, kisebb dulakodásra is sor került.

Közbiztonság:
Törtel   
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok