Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bűncselekmény"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.02.03. 15:21

Részletek a cikkben

Közbiztonság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.25. 17:41

Ittas állapotban egy húszéves törteli fiatalember a ceglédi éjjel- nappal nyitva tartó nagyáruházban január 20-án éjjel kettő óra tájban összesen mintegy 66 ezer forint értékben lopott, és a zsákmányolt áruk egy részét befalatozta még a szupermarketben. Nagyon éhes lehetett, mert a helyszínen elfogyasztott 3 sajtos pogácsát, 1 pizzás bagettet, 1 Pannónia Bársony sajtot, 200 gr bacon szalonnát és megivott egy kétliteres Colát is. Ezen kívül megpróbált ellopni 8 doboz gumióvszert, 1 adidas after shave parfümöt, 2 fejhallgatót, 4 fülhallgatót, 2 övet, 1 pár síkesztyűt, 1 horgász damilt és 2 előkötött horgot. Nem először került összetűzésbe a hatóságokkal, mert 2009-ben társtettesként csoportosan rablást követett el, melyért a büntetése három év javítóintézeti nevelés volt. ( Képünk csak illusztráció! )

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.21. 11:34

Abonyi rendőr járőrök is részt vettek egy sikeres autós üldözésben, amikor a „ jómadarak „ transzformátor lopás után menekültek és mindenfélét dobáltak a járőr gépkocsik elé. Az ügy részleteiről a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályvezetőjétől...

Közbiztonság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.17. 09:39

Abony a pletykák városa. Tegnap például az a hír terjedt el, hogy a TEK egységei, vagyis a kommandósok lecsaptak a Mérgesen és megtalálták, majd bevitték K. Gábort, aki ellen országos elfogatóparancs van életben, valamint K . Lászlót is. Lapinformációink szerint azonban a hír így, ebbena  formában nem igaz, mert K. Gábort legutóbb elkövetett bűncselekménye, a SHELL kúti betörés miatt továbbra is nagy erőkkel keresik a rendőrség munkatársai.

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.16. 20:59

Igaz történet következik Olvasónktól. Kérem, nagyon vigyázzanak magukra, egymásra és értékeikre!- Képzeld a szomszédom csütörtök délután az ajtaja elé kirakta a fagyasztóból a cuccot, míg leolvasztja. A kapuk zárva voltak, lámpa a ház előtt. A gyerek többször kinézett, hogy nincs-e macska, és mire bevitte volna, semmi nem volt belőle meg. Nagyon sajnálom szegényt. És senki nem vett észre semmit, kb. 6-7óra körül.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.12.16. 08:57

Pár napja figyeltem fel a rendőrség által vezetett, de eddig nyilvánossá nem tett bűnügyi térképre. Ma volt időm kicsit belepillantani és sajnos nem csalódtam. 

 

Kicsit kihegyezett, mert direkt így vágtam meg a térképet, és csak a betöréses lopások statisztikája szerepel rajta, de mégis lehet azt mondani, hogy  Abonyban több bűncselekmény történt, mint sorolom: Tápiószőlősön, Újszilváson, Újszászon, Zagyvarékason, Szolnokon, Szajolban, Tiszapüspökin, Tiszatenyőn, Kengyelen, Rákóczifalván, Tószegen, Kőröstetétlenen és Törtelen együttvéve. (ennyi fért a térképre, Cegléd hasonló mutatói miatt direkt levágva)

 

Nézd meg a térképet nagyban is a cikk címére kattintva!

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.12. 17:50

Kedves Olvasónktól kaptam az itt látható jeleket és a szöveget is, mely városszerte kering. Mondta, hogy nem tudja, hogy jó ötlet-e ezeket közkiccsé tenni, mert akkor nem fogják azokat a bűnözők tovább használni. Én ezt kétlem. Ha igaz, ami itt látható és olvasható, kötelességemnek tartom, hogy a lakosság minél szélesebb körében osszam meg ezt. Ezért megteszem. Ezen kívül nagyon fontos még tudni, hogy új módi dívik, elkövetők azzal akarnak bejutni ....

Közbiztonság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.26. 15:00

Kedves Olvasónk kérte, hogy írjam meg, hogy mára virradó reggelre Abonyban több családi háznál is a kapukilincseket ismeretlen tettesek befestették, megjelölték, fehér, illetve sárga festékkel. A dolog pikantériája az, hogy a jelölt ingatlanok mindegyikében kivétel nélkül idős emberek vagy egyedülálló személyek laknak. Először arra gyanakodtak, hogy bizonyára csupán gyerekcsínyről van szó. Aztán amikor egymással találkoztak és beszélgettek, kiderült, hogy vélhetően ez azért ennél több.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.11.01. 09:28

Ma Mindenszentek Napja van. Mindenki igyekszik meglátogatni elhunyt hozzátartozói sírjait, bízva abban, hogy senki és semmi sem zavarhatja meg a megemlékezés csendes perceit. Sajnos, a gátlástalan bűnözők számára sem a hely, sem az időpont nem szent, ezért a rendőrök és a polgárőrök visszatérő jelenléte ellenére is különösen vigyázzunk értékeinkre! Álljon itt néhány jó tanács azért, hogy kisebb eséllyel váljunk áldozattá... 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.26. 12:43

Olvasóink mesélik: "  A Nagyjáráson lévő pálinkafőzőt feltörték 23-án éjjel. Az összes réz gépi berendezést kidarabolták! A tulaj megzavarta tán őket és nem vittek el semmit! " Szeretettel gratulálunk a tulajdonosnak és további jó munkát, sikeres pálinkafőzést kívánunk! 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok