Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bűncselekmény"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.09.19. 17:40

Jó, ha tisztában van vele, mert ha nyolc napon belül nem szolgáltatja vissza jogos tulajdonosának az általa elvitt iratokat és a pénztárcában található készpénzt, akár szabadságvesztéssel is sújtható. Így ezúton kérjük, hogy saját érdekében adja vissza a jogtalanul elvett dolgokat, melyek nyugdíjas abonyi lakos tulajdonát képezik! Elég, ha azokat a postaládájukba bedobja, az iratokon rajta van a cím. Ellenkező esetben nyolc nap után a rendőrség fel fogja venni az esetről a jegyzőkönyvet, mert a jogszabály szerint a talált tárgyakat ennyi időn belül le kell adni. Lapinformációink szerint a bolt biztonsági kamerája rögzítette az esetet, a férfi jól felismerhető, beazonosítható. Az eset a következő:

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.24. 08:40

Tegnap mentem a vasútállomásra és ez a látvány fogadott, ha már az egész biciklit nem tudják elvinni, akkor szétszedik .... Hát ágy hagyd ott a biciklid és én úgy halottam, hogy ez már nem az első eset!  Beküldő: Olvasónk

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.12. 09:39

A képen látható drótszamarat megfosztották mindattól, ami közlekedésre alkalmassá tette volna. A kép az abonyi vasútállomáson készült, kedves Olvasónk küldte el nekem. Nem igazán van mit hozzáfűznöm, csak a tényszerűség kedvéért jelzem, hogy az abonyi önkormányzat és a MÁV Zrt közösen újította fel a vasútállomást, egy több százmilliós projekt keretében. Szereltek is fel P + R parkolóba kamerákat, melyek vakok, sehova nincsenek bekötve.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.25. 12:28

Kécskei úti lakók figyelem! Nagyon vigyázzanak magukra, egymásra és értékeikre, mert a tegnapi nap folyamán két alkalommal is terepszemlét tartottak ismeretlen személyek. Délelőtt romák, hárman, délután magyarok hárman. Minden alkalommal valamiféle zavaros történettel álltak elő a gépjárművel érkező emberek. Arról érdeklődtek, hogy a lakosok megkapták-e már az újságot, de azt, hogy milyet, melyiket, nem tudták megmondani.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.22. 11:29

(MTI) - Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a Székesfehérvári Járásbíróság a halálra éheztetett agárdi gyermek anyját és apját - közölte a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője pénteken újságírókkal. Kató Miklós elmondta: különböző időpontban tartott meghallgatásuk során indítványozták a különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsított szülők előzetes letartóztatását, és ezt a járásbíróság mindkettejük esetében indokoltnak találta a szökés és elrejtőzés veszélye miatt.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.15. 09:20

Olvasónk: Tegnap kinn voltunk dolgozni a hobbin. A szomszéd néni nagyon aranyos, mindig átjön, ha megjelenünk, nagyon szeretjük. Nos tegnap is ott volt, és elmesélte mi újság a környéken. Rengeteg a betörés, szinte mindent visznek, ami mozdítható. Az egyik szomszédomhoz háromszor törtek be a télen, és teljesen kipakolták, nos az már nem megélhetési bűnözés szerintem. A néni elmesélte, hogy már fél ott élni, a férje sokat van kórházban, és az unokáknak kell ott aludni, ha egyedül van. Szerintem ez már nem normális dolog. A rendőrség, ha kimegy, akkor csak szétnéz, és 5 perc múlva távozik. A másik dolog, amiért írok az én telkemen nincs semmi csak fák, és bokrok szerinted akkor miért vágják szét a kerítést, nos ez sem megélhetési bűnözés. Nem beszélve arról, hogy már a nagy kapukat is gyűjtik sorban, és az enyém a következő a soron.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.06. 12:29

Olvasónk: Amiatt írok Neked, hogy az elmúlt egy-másféll órában több helyen próbálkoztak illetéktelen személyek abonyi polgárok portáira bejutni. Amennyiben lehetséges, kérlek, hívd fel az emberek figyelmét a honlapon keresztül erről.. Az érintett zóna a 3. kerület Abonyi Lajos - Szent László út környéke. Konkrétan mindkét mamámnál próbálkoztak a Bezerédy illetve a Nagysándor József utcákban a mai délelőtt folyamán, de "vesztükre" mindketten épp otthon voltak.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

tyb - 2013.03.01. 12:18

Ma reggelre egy rendőrségi közleményből tudhatták meg városunk lakói, hogy szörnyű bűncselekmény történt Abonyban. A tegnapi napra virradó éjjelen egy anyát megölte a lánygyermeke.  

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.22. 14:22

Az Országgyűlés 2005-ben alkotta meg a bűncselekmények áldozatainak segítéséről és az állami kárenyhítésről szóló törvényt, amely 2006. január 1-jén lépett hatályba. A jogszabály lényege, hogy a Magyarország területén áldozattá vált személyeknek jár az ingyenes tájékoztatás arról, miként tudja érvényesíteni fizikai, társadalmi, anyagi kárainak enyhítését.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.10. 10:30

Február 9-én fényes nappal Abonyban a Nagykőrösi úton egy idős néni házába mentek be ismeretlen elkövetők. A 80 éves hölgy tetten érte az illetéktelen behatolókat, majd azok kínozni kezdték, addig bántalmazták, amíg meg nem mondta, hogy hol van a pénze. Elvitték a pénzét és otthagyták a súlyos állapotban lévő asszonyt, aki jelenleg kórházban van, intenzív osztályon. Az idős asszonyhoz egyébként két hete már fényes nappal bementek, akkor nem volt otthon.

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok