Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bűncselekmény"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.03.28. 14:17

Ez nem a nap vicce!- MTI- Illegális csalamádéüzemre bukkantak egy győri családi ház alagsorában - közölte Hercsel György, a Győr-Moson-Sopron megyei kormányhivatal élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi igazgatóságának vezetője. A fogyasztóvédelmi felügyelőséghez érkezett lakossági bejelentés, hogy a környékbelieket zavarja az erjedő káposzta erős szaga.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.27. 17:23

Az a rémhír terjedt el településünkön, hogy már az idős embereket sem kímélik a bűnözők és egy idős abonyi nénit vertek agyon ismeretlen tettesek a Vasút úton. Ezt idős tanár ismerősöm mesélte elszörnyülködve Abony egyik pékségében. 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.25. 20:02

Pintér Gábor alezredes, Abony város őrsparancsnoka arról számolt be, hogy nem történt bűncselekmény a hosszú hét végén. Ezzel szemben Olvasónk felhívta páromat és elmondta, hogy ez nem igaz, hiszen tőle birkákat loptak hétfőre virradó reggelre. Az elmúlt egy hónapban összesen már tízet! A sértett elmondta, hogy amikor a legutolsó bejelentését megtette.....

Közbiztonság:
Abony   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.22. 07:26

Képünk csak illusztráció! - Kedden a Szelei úton történt betörés, erről számolt be lapunknak Pintér Gábor alezredes, Abony város őrsparancsnoka. A lakás tulajdonosa nem volt otthon, kórházban tartózkodott az idős bácsi. A ház így lakatlan volt. Hajnali fél kettőkor arra lett figyelmes a szomszéd, hogy hangosan ugatnak a kutyák. 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.21. 17:23

 

Az a pletyka keringett Jászkarajenőn, hogy egy házaspárt brutális kegyetlenséggel megöltek otthonukban. Annyit nem hivatalos, de rendőrségi forrásból már korábban megtudtam, hogy nem gyilkosság, hanem öngyilkosság történt. Tehát nem kell rettegniük a karai lakosoknak, hiszen nem garázdálkodnak gyilkosok a településen. Ezt a hírt erősítette meg lapunknak Pintér Gábor alezredes, Abony város őrsparancsnoka is, aki készséggel állt rendelkezésemre, visszahívott telefonon és elmondta az igazságot. Kiderült, hogy nem volt verekedés a házban, hiszen a házaspár fagyállót ivott és a szomszéd értesítette a rendőrséget.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.21. 19:42

Kedves Olvasónk kérdezett rá arra, hogy miért állt az abonyi rendőrőrs előtt egy mentőautó és arra utalt, hogy horror történt. Először nem hittem el, mert a múltkor egy tudatzavaros állapotban lévő férfihez hívták ki a zsaruk a mentőket. Most azonban szó szerint véresen komoly dolog történt. Késelés.

Közbiztonság:
Abony   
 16 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.20. 16:38

Képünk csak illusztráció, ezek nem a kutyák voltak! - Kedves Olvasónk hívta fel figyelmemet arra, hogy az abonyi rendőrség munkatársai már harmadszor mentek ki a Dél- Pest Megyei Takarékszövetkezet abonyi fiókjához. Elmondása szerint a kézpénzfelvételre szolgáló automatát nézegették. 

Közbiztonság:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.17. 13:45

Teljesen hivatalosnak tűnt először az eljárás. Az asszony elmondása szerint egy jól öltözött férfi jelent meg a házuknál, mondván, a rendőrségtől jött, és hamis pénzek ügyében nyomoz. — Valami igazolványt is mutatott az ismeretlen, de nekem aztán mutathatta, hiszen nem jól látok. Jó ideig semmit nem gyanítottam. A férfi elmondta, hogy hamis pénzek ügyében nyomoznak, és nagy valószínűséggel már nem megfelelő pénzt hozott el nekünk a postás.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.16. 19:17

Kedves Olvasónk arról számolt be, hogy Abonyban annyira elszemtelenedtek a bűnözők, hogy egy egész faházat loptak el, ki tudja pontosan mikor. Az ingatlan a Budai Nagy Antal úton található, annak kerítését is megkezdték már ismeretlen elkövetők. Sőt, már többször is loptak el belőle bizonyos részeket. Az anyaga természetesen fém..

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.14. 17:13

Abony az a város, ahol még a halottaktól is lopnak. Vontam le a következtetést. Hullarablónak tudom csak titulálni azokat, akik a következőt művelték. Kedves ismerősöm írja az egyik közösségi portálon: „ Múlt héten szívinfarktusban sajnos meghalt a nagyapám. Még csak most hétfőn lett kitéve a kerítésre a gyászjelentés, de ma kedden már be is törtek és elvittek ezt-azt a …. lopós akárkik!

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok