Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Képviselő testület"
12Következő >>

veroniq - 2020.01.28. 12:10

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.11.21. 19:13

Abony Város képviselő- testülete november 21-én ülésezett, ahol a képviselő- testület tagjai, élén a polgármesterrel, Pető Zsolttal három napirendi pontot egyhangú igennel fogadtak el. 

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.15. 20:29

A NAV honlapján december 10-ig kellett legkésőbb megjelenniük a települési polgármestereknek, külsős bizottsági tagoknak, no és persze a települései képviselőknek. A határidő lejárt, két abonyi érintett nem szerepel a köztartozásmentes adatbázisban. Az egyik a köztiszteletben álló Korbély Csabáné nyugalmazott művelődési ház igazgató, külsős bizottsági tag, aki egy családi örökségből eredően részletfizetést kért és kapott az adóhatóságtól. Ennek ellenére nem tették bele a köztartozásmentes adatbázisba, mely meglehetősen méltánytalannak tűnik. Ő méltánytalanul nem szerepel a listában, lapinformációink szerint ezzel kapcsolatban már jelzéssel élt a NAV felé. A másik „ renitens „ Szökrön László listán bejutott MSZP-s képviselő. Ő szintén nem szerepel a NAV listájában.

Közélet:
NAV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.27. 15:35

Október 27-én délután kettő órakor az abonyi Polgármesteri Hivatal Dísztermében hivatalosan is megalakult Abony város önkormányzatának képviselő testülete. A résztvevők érdemi munkát is végeztek, az ünnepélyes ceremóniát követően. 

Politika:
 18 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.28. 13:43

Fájdalmas döntéseket is kell majd hozni?- Abonyban is vannak kisebb- nagyobb gondok a városi költségvetés fő számainak kialakítása körül. Nem csak a pénztelenség jelent problémát, hanem az is, hogy a tegnapi bizottsági ülésen számszaki hibás táblázatok, jogi tévedéseket tartalmazó táblák kerültek szétosztásra a tagok között, akik ezt szerencsére észrevették. Előzetesen a költségvetésbe betervezett hiány mértéke meghaladta a kettőszáz millió forintot.

 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.17. 19:48

Bár még nincs itt a Szilveszter, de Polyák Attila, honapunk ügyes fotósa egy nagyon érdekes képet kattintott a közelmúltban. Balra Kelemen Tibor ex- jobbikos képviselő, jobbra Habony István MSZP-s képviselő látható, ahogyan szemmel láthatóan egyetértésben beszélgetnek valamiről. Talán arról, hogy milyen jó nyakkendőjük van. 

Nyehehe:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.14. 21:14

Csütörtök: testületi ülés, egyetlen napirendi ponttal, íme: Tisztelettel meghívom 2011. december 15-én (csütörtökön) du. 16.00 órakor tartandó Ünnepi Képviselő-testületi ülésre. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Díszterme, Ünnepi program: Posztumusz díszpolgári cím átadása Romhyániné dr. Balogh Edit polgármester

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.06. 09:17

Abony zakatol, halad a Főtér második ütem elnevezésű projekt. Ezzel kapcsolatban több témát is zárt ülésen vitat meg a városvezetés. Igaz, az idő sürgeti őket, hiszen jövő év végére már állnia kell az új művelődési ház komplexumnak és persze a gigapiacnak is, a maga üzletházával, emlynek négyzetméterenkénti eladási ára 500 ezer forintot kóstál majd.

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.14. 10:06

Abony város képviselő testülete jövő héten kedden összeül. Fontos, zárt ülésen tárgyalandó téma kerül terítékre, ez pedig nem más, mint az abonyi orvosi ügyelet kérdése. Lejárt a szerződés az eddigi szolgáltatóval és vélhetően másra esik majd most a választás. Kedden minden kiderül. 

Közélet:
Abony   
 6 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok