Mi Abonyunk - Ön szerint felelős az abonyi képviselő testület abban, hogy a bűncselekmények száma drasztikusan megnőtt?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.06.06. 08:39

 NEM 
 Hát, nem is tudom, lehet 
 IGEN! 
 Mert megnőtt a bűncselekmények száma? 
Eredmény

Közélet:
Abony   
 7 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Strandmozi

Abonyi Vágta

Megjelent!

Milyen fotóból lesz tökéletes vászonkép?

Lecsaptak a NAV-os kutyák

Abonyi Vágta

Hétvégén változik a forgalmi rend!

Otthoni barkácsolás - Útmutató egy barkácsgépbolttól

Jó tanácsok kezdő rollerezőknek

Milyen fejlődésen ment keresztül az elektromos fűtés?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Hát...

Svoboda -

2012.06.06. 21:57:14

...beszéltünk erről Tibi...Lehet még egyszer le kellene ülnünk átbeszélni? Én nyitott vagyok...

Rossz a kérdés!

tyb -

2012.06.06. 21:31:30

Helyesen így hangzana: Ön szerint felelős az aktuális képviselő-testület abban, hogy Abony városa 20 év alatt sem tudta (akarta?) kiharcolni, hogy egy városhoz méltó nagyságú, illetékességű és főként erejű rendőrséget kapjon? 

 

Sarkad egy kisváros. Évekkel ezelőtt megkapták amiért hosszú ideig kitartóan küzdöttek. Egy rendőrkapitányságot. Igaz, hogy a magyar narancs mintájára kicsi lett a többihez képest, de a maga 36 fős létszámával mindenképpen több, mint a megelőző időszakban működő KMB iroda.

 

Már két pár járőr is mindenképpen több, mint egy.

 

A testület felelősségét én a civil kezdeményezések figyelmen kívül hagyása és a polgárőrség jelenlegi állapota miatt vizsgálnám inkább. Faluhelyen 50-100 fős polgárőrségek működnek, melyek alapvető jellemzője az átlátható elszámolás és a rendszeres, önkéntes kötelezettség (feladat)vállalás.

 

Talán, Ők jelenthetnék településünkön a legnagyobb segítséget a közterületi rend fenntartásában. Jelenthetnék....Rosszall

Mit jelent...

Svoboda -

2012.06.06. 20:56:28

...az, hogy, hogyan lett abonyi lakos????? Hol élünk? Hozzájárulás kellen az Önkormányzat részéről, ha valaki ingatlant vásárol? Vagy hogyan érted ezt? Korlátozni kellene bárki tulajdonszerzését? Hogyan gondolja ezt bárki is?

Hanem....

Svoboda -

2012.06.06. 20:38:24

...ki értelmezzen törvényeket, jogszabályokat? Miért kell őket értelmezni? Miért nem egyértelműek? Tudom sok kérdés egyszerre, Kedves Luciouperca....:-) Miért is kell értelmezni valamit? Talán mert nem egyértelmű? Kinek jó, hogy ha így olvasom, így jó, ha úgy olvasom, úgy jó??????? Mit jelent a jogbiztonság? Ezen gondolkoztatok már? Ne haragudj, de nem a Testület dolga jogértelmezéssel foglalkoni! Egyértrlmű szabályozás esetén okafogyott az értelmezési zűrzavar....hangsúlyozom.....szerintem....

Ne a lakosság értelmezzen törvényt...

Süllő -

2012.06.06. 20:21:45

Arra ott vannak az illetékes önkormányzati döntéshozók. Szerintem inkább arra gondolhat a kérdés feltevője - jogosan -, hogy a városunkba legutóbb érkező nagyon sok rossz arc vajon hogy lett hirtelen abonyi lakos? Ezért valóban kapott pénzt az önkormányzat? Ha igen mennyit? {#emotions_dlg.ops}{#emotions_dlg.what}

Kedves....

Svoboda -

2012.06.06. 20:01:56

....szavazók! Kérdés: kinek milyen hatásköre,illetékessége van a közbiztonság biztosításában? Ezt végiggondoltátok? A demokráciában is a törvények az irányadó rendelkezések! Elolvastátok a rendőrségi törvényt? Vagy az önkormányzati törvényt? Értelmeztétek? Ha kell, szívesen segítünk értelmezni....mikor, kinek, mi a feladata.... És a szavazatotokat ezek után leadhatjátok...mert a vélemény szabadsága  biztosított! Ki igérte a rendet két héten belül? A belügyminiszter...és a tények makacs dolgok....mint azt tudjuk....a jelek szerint nem vagytok elégedettek....de ebben nem a Testület a hibás! Miért ostorozzátok azt, akinek a lehetőségei messze nem azonosak másokéval? Miért kell abból bűnbakot csinálni, abból, aki a lehetőségei szerint hozzátesz, és miért nem a jogszabályilag felelős kérdését feszengetitek? Ezt végiggondoltátok? Nem szeretnék indulatokat szítani, távol álljon a szándék tőlem! De a lózungok nem mindig visznek előre! Ezt a történelem bizonyította! Tettek kellenek, tettekre van szükség! De a lényeg: a törvényes keretek között! Ezt soha ne felejtse senki, aki jogállamban szeret élni.

Szerintem nem

FIGURA7878 -

2012.06.06. 09:34:11

 a képviselő testület tehet róla hanem a törvényhozók.Az is egy dolog hogy bűnöző családokat telepítettek be ide.De ha volna a megfelelő szankció akkor valószínűleg kisebb is volna a bűnözés.De én úgy látom és tudok példát is mondani,hogy mi se válogatjuk meg hogy kinek adjuk el a házunkat csak elkeljen.Ez is egyfajta felelőtlenség sőt kiszúrás a volt szomszédainkkal.Vagyis ezzel csak azt akarom mondani ha a képviselők hibásak akkor azok is azok akik eladták az önkormányzatnak vagy bűnöző magyar vagy roma családnak a házukat. De lehet hogy csak én gondolom így.


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok