Mi Abonyunk - Remek hangulatú testületi ülés Abonyban: Mindent egyhangú igennel fogadtak el a képviselők!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8023, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.11.21. 19:13

 

Abony Város képviselő- testülete november 21-én ülésezett, ahol a képviselő- testület tagjai, élén a polgármesterrel, Pető Zsolttal három napirendi pontot egyhangú igennel fogadtak el. Az ülésre a remek hangulat volt jellemző, az új polgármester nagy rutinnal, melyet 11 éves jegyzői gyakorlata során szerzett meg, vezette le az ülést. A rendkívüli képviselő- testületi ülésen a jelenlévők egyhangú igennel fogadták el azt, hogy legyen műjégpálya a Városháza előtti téren, a fenyőfánál.

 

 

Lapunk úgy tudja, hogy a remek hangulatot zene, és frissítő italok árusítása is szolgálja majd. Az abonyi iskolás gyerekeknek testnevelés órákon lehetőségük lesz ingyenesen használni a pályát. Az erre vonatkozó kérdést, mely szerint mennyibe kerül majd a helyi iskolásoknak a korcsolyázás, tanórán, Dévainé Kazinczy Sára képviselő tette fel. Az ingyenes használatra javaslatot tett dr Egedy Zsolt alpolgármester, és Kókai- Dudinszky Mónika alpolgármester, és ezt a javaslatot is elfogadta a testület.

 

Így az abonyi iskolások testnevelés órán térítésmentesen korcsolyázhatnak. A helyszínen lehetőség lesz korcsolyák bérlésére is. Az ülésen jelen volt az ABOKOM Nonprofit Kft vezérigazgatója, Gáspár Csaba is. Az ABOKOM munkatársai fogják üzemeltetni a jégpályát. A vezérigazgatóhoz kérdés nem érkezett. Pető Zsolt polgármester felszólalásában elmondta, hogy tárgyalásokat kezdeményezett már a tankerületi központ vezetőjével annak érdekében, hogy ők is adjanak hozzájárulást ahhoz, hogy az iskolásoknak tanóra keretében legyen lehetőségük ingyenesen korcsolyázni. Az ideiglenes műjégpályát az abonyiaknak a Mikulás hozza, december 6-tól január 6-ig lehet majd használni, mindenki örömére.

 

 

A második napirendi pont a Ceglédi Többcélú Kistérségi Társulás Humán Szolgáltató Központ jutalom kifizetésre, valamint bérfejlesztésre vonatkozó kérelmének elbírálására volt. Ezt is egyhangú igennel fogadta el a képviselő- testület. Az előterjesztés IDE kattintva olvasható. 

A harmadik napirendi pontot Pető Zsolt polgármester javaslatára utólag vették fel napirendre. Ebben a polgármesteri hivatalban és intézményeinél mutatkozó bérmaradvány sorsáról döntöttek, egyhangú szavazással. Szűcs Sándor települési képviselő azt kérdezte, hogy mi az oka ennek a jelentős pénzmaradványnak. Kérdésére egzakt, részletes, mindenre kiterjedő választ a Pénzügyi Iroda vezetője adott, ezt a képviselő elfogadta.

 

 

Így Pető Zsolt polgármesternek lehetősége lesz a bérmaradvány sorsáról dönteni, azt még az ünnepek előtt tudják bérszámfejteni a dolgozóknak.

 

Következő ülését a képviselő- testület november 28-án tartja. Akkor lapinformációink szerint összesen mintegy 30 napirendi pontról döntenek a városvezetők.

 

Lőrinczy Veronika  

 

Közélet:
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Megbízható szivargyújtó márkát keres? Mi tudunk egyet!

Állati jó dolgok vannak előkészületben Abonyban

Tisztítókúra támogatása matcha teával

Figyeljünk a riasztórendszer és a sziréna akkumulátorára!

Ismét Tarka Tér!

Ételek, amiket egész évben elkészíthetsz a kertben, ha van egy jó kemencéd

Katarzis

Városi családi és gyereknap

Erős emberek versenye

Abonyi Vágta

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
A FITYISZ-esek is?

buboDrr -

2019.11.21. 19:49:29

A FITYISZ-esek is?


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok