Mi Abonyunk - Napi bűnügyi mix
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.06.14. 13:10

Egyre több telefonhívást kapok, illetve egyre többen keresnek fel személyesen is irodámban az elmúlt napok történéseivel kapcsolatban. Ebből nyújtok át ízelítőül egy csokrétára valót. A lakosság arról számolt be nekem, hogy ma a Kospart dűlőben tíz darab villanyoszlopról lopták le a vezetékeket. Az E.ON munkatársai a helyszínen vannak már, a rendőrök még nem érkeztek meg.

A kerékpárosokat a rendőrség munkatársai fényes nappal azért bírságolják meg, mert nincsen lámpájuk. Sokan azért veszik le nappalra a világítást és hagyják azt otthon, mert már számtalan esetben lelopták azt a biciklikről. Olyan eset is előfordult, hogy az egyik abonyi lakos a rendőrségre ment be, és húsz perc alatt lopták le a lámpát a rendőrség épületének ablaka alá tett drótszamárról. A piacközeli kerékpártárolóból, ahol térfigyelő kamerák is vannak, az elvitt újságosbódé helyéről előszeretettel lopkodják a kerékpárokat, annak ellenére, hogy a területet térfigyelő kamerák is pásztázzák. A Piszke úton pár napja betörés sorozat történt, összesen öt házat fosztottak ki az éj leple alatt. Levagdosták a rézcsöveket a falakról, az ablakokat, ajtókat befeszegették, azokon keresztül rámoltak ki mindent, ami mozdítható volt. Így nagy értékű műszaki cikkeket is. A házak közül több is nyaraló jellegű épület,a tulajdonosok nem abonyiak. Lapunk úgy tudja, hogy már nem tettek rendőrség felé bejelentést a sértettek. Megkértem a rendőrség munkatársait, hogy fokozottan figyeljenek a területre. Ennek a kérésnek eleget tettek és több napon keresztül fokozott jelenlét volt a Piszke úton és környékén. Mára virradó éjszaka azonban ismét kifosztottak a bűnözők a Piszke utcában egy házat. Lapunk úgy tudja, hogy a Millenniumi Emlékparkból ellopott bronzharangot kerékpáron tolta el a tettes. A Csiky Gergely úton az egyik családi házról este 11-kor vágták le a réz fűtéscsöveket.

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Hétvégi abonyi baleset

Nyílt levél a miniszterelnöknek

Szombati baleset

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

Nagyobb társaság verekedett össze a Penny Marketnél

FENYEGETÉSSEL CSALTA KI A SÉRTETT ÉRTÉKEIT A GYANÚSÍTOTT

Bilincsben az abonyi drog kereskedők

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Valóban...

Süllő -

2012.06.14. 19:46:05

Az Attila úton régebbbi típusú kék, platós merci jár éjjel nappal, ha jól láttam Zaire-ből ideemigrált sofőrökkel...{#emotions_dlg.down}

Vasat gyűjtenek?

BMW -

2012.06.14. 18:01:26

Csak egy tipp: Miközben mindenkit megállítanak igazoltatás céljából a központban ezalatt mellékutakon hatalmas forgalommal találkozni régi mercedes platos tgk-k tömegével.

{#emotions_dlg.smiley119}

Nagyszerű

Anasztázia -

2012.06.14. 15:12:29

Akkor így most már értem majomka fenyegetését a demonstráció miatt! Majomka! Talán neked jó ez a szabadrablás? Vagy talán attól féltek, hogy ha sok ilyen tüntetés lesz még a törvény módosul és nem két féleképpen fognak büntetni bőrszínre mérten? Vagy ez most így jó? Abszurdum! Mi a bánatos szarnak vannak itt a sok rendőr ha ezek mégis megtörténhetnek? Majomka! Nehogy vissza is legyen meglepetés csomag!

Abony én így szeretlek!!!

vakera -

2012.06.14. 14:55:16

Persze a tárgy az csak vicc!! Elképesztő, hogy egy olyan városban élünk ahol ez ember már közlekedni alig mer mert lépten nyomon hülyeségekkel zaklatják a rendőrők, persze néha jogosan de akkor pedig pénztárcát nem kímélve adják a biciglisnek két három sör után a 60.000 ft-os csekket..  Persze ezek pedig általában azzal járnak, hogy a megállított egyént átviszik Ceglédre megszondáztatni jobbesetben haza is hozzák, hurrá addigis kevesebb a rendőr Abonyban hiszen minek is az utcára járőröző rendőr! Este pedig az éj leple alatt az éber rend őreinek az autójukat megrongálják, erősített szolgálat közben kirámolják az lpg kutat, autókat rongálnak, törnek fel! Sajnos az abonyi lakosoknak a biztonsági érzetük lassan eléri a nulla szintet és minden nap úgy kel az ember, hogy ugyan megvan a minden ami a sajátja. Volt rá példa, hogy egy incidenshez riasztottuk a rendőröket akik mondták, hogy 15 perc múlva tudnak jönni, ok, 20 perc múlve felhívtam őket nem indultak el újra egyeztettük ha helyszínt és további 15 perc várás után a bekötött biztonsági szolgálat pánikgombját megnyomtuk!! A biztonsági szolgálat munkatársa 2 percen belül a helyszínen volt, a rendőrök még sehol! Mikor odaértek, azt mondták, hogy váltás volt és pisztoly és egyéb felszerelések nélkül nem jöhetnek ki!!  Pff gratula mondom! Mire a rendőrök kiértek persze sikerült elpaterolni a rendbontó társoságot! Egy egy embernek nem sokszor van szükség a rendőrökre persze jobb esetben, de ilyenkor a tapasztalat a hozzáállás több esetben elég negatív, így nem lehet bízni a rend őreiben! Anno a rendőröknek volt tekintélye mára már sajnos semmi, vagy akik még éppen bíznának a redőrségben és a kellő tiszteletet is megadják azokat még meg is büntetik élnek a rájuk ruházott hatalommal.. Akik viszont erélyesen fellépnek ellenük azokat pedig vagy megsem állítják vagy inkább elengedik! Nem könnyű hivatás, de ők ezt választották. Sajnálom, hogy ez van Abonyban, lehet másholsem sokkal jobb a helyzet de itt aggasztó. Meddig tűrűnk??? Mit tehetünk??? Mi sajnos nemsoka, nincsen jogunk hozzá!! 


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok