Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7162, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Cegléd"
Első<< Előző27282930313233Következő >>Utolsó

veroniq - 2011.10.23. 22:20

Egyik kedvenc, a régióban szomszédos hírforrásom pár napra eltűnt, mert a www.ctv.hu -t meghackelték. Mára már szerencsére helyre állt a rend és újra szemezgethetünk kistérségünk hírei közül. Éppen ezen az oldalon tájékozatatnak bennünekt arról, hogy helyre végre van fűtés Cegléd összes iskolájában. 

Közélet:
Cegléd   
TV   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.21. 13:16

Nagy a botrány a Cegléd televíziónál, mert internetes oldalukat és szerverüket támadás érte. Csak kábelen elérhetők, rendes adás sincs. A szerver üzemeltetőjét hibáztatják a kapitális baklövés miatt. Az összes anyaguk eltűnt, újra kell mindent telepíteniük. Ez a leállás nem csak a CTV-re, hanem mintegy 70 másik cégre is vonatkozik.

Citrom-díj:
Cegléd   
TV   
 20 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.12. 11:05

Sürgősségi Betegellátó Osztály 2006. óta fogad minden heveny (akut) megbetegedéssel (kivéve a traumatológiai, pszichiátriai, szülészeti és gyermekgyógyászati eseteket) beutalt vagy beszállított beteget a nap 24 órájában, a hét minden napján. A sürgősségi indokkal kórházba beutalt betegek fogadását, vizsgálatát, ellátását, súlyos betegek állapotának stabilizálását is az osztály látja el. 

Egészségünk:
Abony   
Cegléd   
Kórház   
 1 Hozzászólás    

admin - 2011.10.11. 17:39

Az abonyi származású ceglédi polgármester, aki egyben a FIDESZ országgyűlési képviselője is a közelmúltban kaszinózott, azaz pontosabban lakossági fórumot tartott az úgynevezett kaszinó épületében. Íme, a cikk minderről: Földi László polgármester, országgyűlési képviselő parlamenti beszámolóval egybekötött lakossági fórumot tartott október 7-én, péntek este a Ceglédi Kaszinóban. 

Külvilág:
Cegléd   
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.06. 15:44

Bűnügy ( Az alábbiakban a Ceglédi Rendőr Kapitányság beszámolóját olvashatják. )

Az elmúlt héten jelentősen lecsökkent a bűncselekmények száma a korábbi kiugróan magas számhoz képest. Továbbra is a vagyon elleni bűncselekmények teszik ki az elkövetések jelentős részét , azonban az elmúlt héten ezen a területen is látványos csökkenés látható. 

Közbiztonság:
Abony   
Cegléd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.04. 18:23

Szeptember 30-án hallgatták ki Dr. Czinege Imre volt MSZP-s képviselőt a Budaházy-ügy kapcsán. A vádhatóság szerint Budaházy György utasítására és részvételével került sor 2008-ban az országgyűlési képviselő háza elleni molotov-koktélos támadásra. Erre a támadók által "nagy kör"-nek nevezett akció részeként került sor egy időpontban a dunaújvárosi, gödi, rácalmási...

Közbiztonság:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.29. 15:36

 Abonyban is hamarosan üzembe helyezik a térfigyelő kamerákat. Cegléden ez már megtörtént, ott a szabadnapos rendőrök figyelik a felvételeket. Ám a szomszédos településen nincs kolbászból a kerítés. A témával kapcsolatban kaptak egy felháborodott levelet. Az, hogy Abonyban is lesznek-e majd ilyen gondok, előre nem tudható, csak sejthető. Íme a www.panorama-online cikke minderről:

 

Tisztelt Panoráma Szerkeztőség!

Én egy felháborodott anyuka vagyok. Megosztanék önökkel egy kis történetet amiből lehet hogy mások is tanulnak! Kisfiammal kimentünk a vasútállomásra vonatokat nézni egy szép napos délután. Körülbelül fél órát töltöttünk kint majd hazajöttünk. Egy hónap múlva kaptam egy levelet a rendőrségtől hogy szabálytalanul parkoltam az autóval mégpedig a Mozdony utcában ahol régen a taxik várakoztak, térfigyelő kamera rögzítette a parkolásomat, a gond csak az volt hogy oké hogy parkoló, de a forgalomi iránnyal szemben. Hozzátenném, hogy ha bárki a nap bármely szakában arra megy és megfigyeli az autókat legalább 50% ugyanígy parkol!! Írtunk egy levelet a rendőrségnek hogy GYED-en vagyok a havi bevételem alig éri el a 45000 Ft-ot, tekintsenek el a büntetéstől. A napokban kaptam egy levelet amelyben közlik hogy mindent figyelembe véve "csak "10000 Ft-ot kell fizetnem!!!!!

Közbiztonság:
Cegléd   
 26 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.25. 23:01

                                         TÖRTELI TORNA

Október 7-én indul útjára a torna oktatatása Törtelen!

Várjuk a tornázni akaró lányokat, fiúkat a Szent István Király Általános Iskola tornatermébe 17.00- kor. Sportolásra alkalmas felszerelést hozzon mindenki magával! Mi is jellemzi a tornát? Erő, lazaság, hajlékonyság: s ez párosul még az ügyességgel! 

A torna nagyon látványos esztétikus sport! Állhatsz fejen, kézen, társad kezében, térdén, vállán! Sőt, ugorhatsz szaltót, dobhatjátok egymást! Építhetsz „gúlákat” is, igazi artistává  válhatsz! Érdeklődés felkeltésére néhány képet is láthattok! Ti is ilyen ügyesek lehettek!

Sport:
Cegléd   
Törtel   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.23. 19:24

Lapunkat Olvasóink arról tájékoztatták, hogy Abonyban több helyen is lehet különféle drogokat vásárolni, csak ismerni kell, hogy kihez fordulnak.... Végre valakit megfogtak. Íme a www.police.hu cikke minderről:


Több helyen is rejtegette a drogot (PMRFK)

2011.09.22. csütörtök 10:07
Drogkereskedőt fogtak a ceglédi nyomozók 2011. szeptember 21-én Cegléd belterületén.
 
Hétvégén egy rendőri intézkedés során fogtak el két fiatalembert Abonyban, akiknél kábítószer gyanús anyagot találtak a kollégák. Elszámoltatásuk során megnevezték azt a férfit, akitől a kábítószert szerezték, ezért egy összehangolt akció keretén belül tartózkodási helyén a nyomozók elfogták K. Jánost. A nála tartott házkutatás során különböző helyekre rejtve találtak a rendőrök - előre becsomagolva - kábítószer gyanús anyagmaradványokat.
Közbiztonság:
Abony   
Cegléd   
Drog   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.20. 11:48

 Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is hálásan köszönjük a Ceglédi Tűzoltóság áldozatkész munkáját! Íme, a www.panorama-online.hu cikke minderről:

alt

 Az idén száz éves Ceglédi Tűzoltóparancsnokság életének Pásztor József tűzoltó alezredes négy évtizeden át volt tevékeny részese. 1968-től volt a helyi állomány tagja, 1981- 2004-ig – nyugdíjba vonulásáig - tűzoltóparancsnokként irányította a szervezetet. Beszélgetésünkben a tűzoltóság régi és mai mindennapjairól, a nehézségekről és a felelősség fontosságáról is vallott. 

Közélet:
Abony   
Cegléd   
Tűzoltó   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok