Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Cegléd"
Első<< Előző28293031323334Következő >>

veroniq - 2011.09.15. 09:03

 Az elektronikus levél három reklámfilm megnézéséért ingyen szálláshelyeket ígér öt éjszakára Cegléden. A levélben semmilyen utalás nincs arra vonatkozóan, hogy a szállásért voltaképpen fizetni kell, azonban a szolgáltató honlapján hosszas böngészés után kiderülhet, hogy az ingyenes szobákért egy bizonyos összeget ki kell fizetni. A Teszt és Piac Fogyasztóvédelmi Egyesület elnöke elmondta, hogy a fogyasztónak az ingyenes szálláslehetőség mellé napi térítést kell fizetnie kötelező ellátás vagy napidíj címén. Ezt mindig az adott szálloda határozza meg - tette hozzá Szép Gábor.

( Képünk csak illusztráció! )

Citrom-díj:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.08. 09:19


Az „Év Szülészete 2011” díj odaítéléséről dönthettek három hónapon át tartó internetes szavazáson a szülők a babaszoba.hu által alapított „Év Szülészete 2011” versenyen. A díj megalapításának célja az volt, hogy méltó beszédtéma legyen a szülés és a születés helyzete, segítőinek munkája és megbecsülése. A szülészeteket május 2-től július végéig ennek megfelelően három kategóriában lehetett értékelni: szülőszobai ellátás, gyermekágyi és újszülöttellátás, felszereltség és környezet.

 


A Toldy Ferenc Kórház 4,6-os osztályzattal a képzeletbeli Pest megyei dobogó harmadik helyére állhatott a váci Jávorszky Ödön Kórházat (4,75) és a kistarcsai Flór Ferenc Kórházat (4,73) követő eredménnyel. Az adható maximális érték 5 volt. A Pest megyei kórházakra érkezett 4,69-es átlagérték kiemelkedőnek számít, hiszen a résztvevő összes kórházat figyelembe véve 4,49 az átlag.

Egészségünk:
Abony   
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

S.pataki - 2011.09.05. 15:34

Kedves Olvasónk, S. Pataki, megint valami remeket alkotott. Már megszokhattuk tőle, hogy régi szép épületeket tervez át a rajzasztalon, mintha azok megújulnának. Most a Ceglédi Református nagytemplom került sorra. Fogadják a képeket olyan szeretettel, ahogyan azt én is tettem. LŐVE

 

Az elmúlt hat hónapban a ceglédi  Református nagytemplom szerkesztése, lerajzolása töltötte ki a szabadidőmet. Kemény dió volt! A színezett változatot ambíció híján  későbbre halasztom. Gyönyörű épületek találhatok a településen gazdag történelemmel..

Képek és leírás:

Közélet:
Cegléd   
temlpom   
Blogok   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.26. 11:21

Abonyban ugyan nem lehet olcsóbban bemenni a városi strandra, de Cegléd időben észbekapott és ennek megfelelően a várható forró nyárutó miatt meghosszabbítja nyitvatartását az Aquapark. Egészen szeptember 4-ig várják a csúszni vágyókat, de újabb kedvezményt is bevezetnek. A ceglédiek az eredeti ár töredékéért vehetik igénybe a park szolgáltatását. Ha jó idő van, jönnek a strandolók, ha rossz idő nem – egészen egyszerű a szabadtéri fürdők működése. Ez igaz az Aquaparkra is, ahol a kánikulai napokon újra ugrásszerűen megnőtt a látogatók száma. Az iskolakezdésig még van egy kis idő, így lehetőséget szeretnének adni a csúszni vágyóknak arra, hogy még kihasználhassák az utolsó nyári napokat.

Közélet:
Cegléd   
Strand   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.26. 10:57

Meghibásodott a felsővezeték Nagykőrös és Kecskemét állomások között péntek reggel, ezért a két állomás között nem közlekedtek a vonatok, az utasokat autóbuszok szállították.  A hiba miatt a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 15-20 perces késésre kellett számítaniuk az erre utazóknak. " A MÁV szakemberei megkezdték a hiba elhárítását, a munkálatok előreláthatóan délelőtt 10 óráig tartanak. " Tehát elvileg már helyre állt a rend. Arról nem szólnak a hírek, hogy ismét kábellopás, rongálás miatt történt-e mindez, de félő, hogy igen.... LŐVE


Citrom-díj:
Abony   
Cegléd   
MÁV   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.06. 16:46

Mint lapunk arról már beszámolt Önöknek, sok új rendőr érkezik a Ceglédi Rendőr Kapitányság illetékességi területére. Többen jönnek Abonyba is, már most látni új arcokat a járőröző zsaruk között, köztük ifjú hölgyeket is. Cegléden már ünnepélyes keretek között fogadta őket a polgármester, Földi László. Arról nincs infromációnk, hogy Abony polgármestere ezt készül-e egyáltalán megtenni valaha is. Mint azt már többször is elmondtuk, sajnos Balogh Editnek nem a szívügye a település közbiztonsága. Sőt, az ezzel kapcsolatos dolgok intézését átruházta. Érdekes módon a feladat ellátására nem a Közbiztonsági Bizottság elnökét, Kovács Lászlót kérte fel, hanem az alpolgármestert, Parti Mihályt. 

Közbiztonság:
Cegléd   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.29. 17:26

Olvasónk hívott fel a mai napon és elborzadva mondta, hogy Abony és Cegléd között az út szélét úgy „ tartják karban „ jelenleg, hogy a munkások egész héten az autóban ülnek és néha alszanak is. „ Én nem tudom, hogy ki fizeti őket, hogy ez a közmunka program része-e, de a dudva nő és nem dolgoznak azok, akik ezért elvileg fizetést kapnak. Nagyon fel vagyok rajta háborodva! „

 

LŐVE

Citrom-díj:
Utak   
Abony   
Cegléd   
 5 Hozzászólás    

admin - 2011.07.28. 21:36

ÉVEZREDEK ÚTJÁN címmel nyílt Cegléden a Kossuth Múzeumban kiállítás a Cegléd-Abony térdségében történt régészeti feltárásokból. A megnyitóról galéria ITT található (fotó: Polyák Attila

Kultúra:
Múzeum   
Cegléd   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.28. 11:47

 Földi Áron LMP-s képviselő korábban abonyi testületi tag volt. Most a méhecskékkel és a mézzel foglalkozik. Íme, az írás minderről.

 Földi Áron a méz és a méhecskék patrónusa

Nulla tolerancia, nulla eredmény?

Esküvőjét követően néhány nappal, a mézes hetek kezdetén, nászút előtt még a magyar méztermelők védelmében tartott egy méhkaptár és egy doboz demonstrációs tojás társaságában sajtótájékoztatót Földi Áron városatya (LMP). Maga és pártja nevében fölháborodásának adott hangot, hogy Magyarországon kilónkénti egy-két mikrogrammos antibiotikum tartalom esetén is betilthatják a méz forgalmazását. A kereskedőt pedig, akár a felvásárlási ár ötszörösére is büntethetik. Ugyanis az országos főállatorvos dr. Kardeván Endre nulla toleranciát hirdetett a méz antibiotikum tartalmával szemben. Mint a képviselő kifejtette, ezzel szemben a húsban, a zsírban, vagy a tojásban, a mézben korábban eltűrt tíz mikrogrammos mennyiség tízszerese lehet, de májban s a vesében ennek még többszöröse is lehet az előírás szerint. Elméletileg tehát egy szem tojás törvényesen több antibiotikumot tartalmazhat, mit egy egész kaptár kipergetett méz. Saját maga és az LMP nevében arra hívta fel a kormány és a Vidékfejlesztési Minisztérium figyelmét, hogy ők is egyetértenek az élelmiszerek tisztasága iránti követelményekkel. Azonban a túlzó szigor miatt országszerte mintegy húszezer méhészettel foglakozó család élete válik bizonytalanná.

Politika:
Cegléd   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.30. 13:09:37

Nem szeret törleszteni az „Év vállalkozója”: a Magyar Fejlesztési Banknak nem hiányzik kétmilliárd forint

 

Kétmilliárd forinttal tartozik a banknak egy tehetős ceglédi beruházó, az állami tulajdonú pénzintézet valamiért mégsem érvényesíti jelzálogjogát a 2007 nyarán átadott luxushotel vonatkozásában. Az üzletember tavaly az „Év vállalkozója” elismerésben részesült.

 

Sokkal egyszerűbb egy négycsillagos wellness-szálloda tulajdonosává és birtokosává válni, mint gondolnánk. Szükséges hozzá nagyjából kétmilliárd forint hitel, amit az állami tulajdonban lévő Magyar Fejlesztési Bank biztosít, a törlesztőrészletek fizetését minden úton-módon el kell halasztani, ha pedig már minden kötél szakad, a hitelező pénzintézetet meg kell akadályozni abban, hogy birtokba vegye a jelzálogfedezetként szolgáló ingatlant. Hogy ezt miképpen lehet megvalósítani, kiderül a Gyurcsány-kormány idejére visszanyúló ügy részleteiből.

A szövevényes beruházás Cegléd korábbi LMP-s önkormányzati képviselőjelöltjéhez kötődik, de az alábbiakban arra is fény derül, hogy milyen szerep jutott a szálloda egyik kiszolgáltatott dolgozójának, a gyógytornásznak.

Külvilág:
Cegléd   
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok