Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Szerző: S.pataki
1

S.pataki - 2012.09.25. 12:05

Az Épületet a valamikori ott jártam emlékére rajzoltam meg a hozzáférhető fénykép dokumentumok alapján, és tér valamint diszvilágítással láttam el. A mellék épületeket csak vázlatosan szemléltetem dokumentumok hiányában. A lepusztult kastély a családi kripta az egykori Sándor palota képeit is mellékelem. Gyerekkoromban jártam ott, foci meccsek alkalmával - valamint az akkor jeles ünnepek alkalmával fúvós zenekarral basszárnykürtösként ébresztőt fújni- a háború utáni lepusztult, kirabolt állapotban lévő épület akkor Gépállomás volt.

Történelem:
Blogok   

Ha Önök is kedvet kaptak iskolai élményük elmeséléséhez, küldjenek nekünk írást ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu Olvasónk írását szó szerint osztom meg Önökkel: Az biztos ,hogy történelmi pillanat az amikor a gyermek iskola kötelessé válik, amikor osztályába beteszi a lábát. Én ennek a pillanatnak nem tulajdonítottam jelentőséget. Én csak azt éreztem, hogy a gondtalan, szép szabad életemnek vége. 

Oktatás:
Blogok   

Kedves Olvasónk, S. Pataki, megint valami remeket alkotott. Már megszokhattuk tőle, hogy régi szép épületeket tervez át a rajzasztalon, mintha azok megújulnának. Most a Ceglédi Református nagytemplom került sorra. Fogadják a képeket olyan szeretettel, ahogyan azt én is tettem. LŐVE

 

Az elmúlt hat hónapban a ceglédi  Református nagytemplom szerkesztése, lerajzolása töltötte ki a szabadidőmet. Kemény dió volt! A színezett változatot ambíció híján  későbbre halasztom. Gyönyörű épületek találhatok a településen gazdag történelemmel..

Képek és leírás:

Közélet:
Cegléd   
temlpom   
Blogok   
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 6-os választókerületben?
   
 Gulykáné Gál Erzsébet Függyetlen 
 Juhász Petra Fidesz- KDNP 
 Krupincza János VFE 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok