Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7161, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Cegléd"
Első<< Előző26272829303132Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.03.07. 11:23

MTI- Teljes látogatási tilalom van érvényben a váci Jávorszky Ödön kórházban - adta hírül a Pest megyei város honlapja, amely az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat internetes oldalára hivatkozva azt írja: a kórház vezetője február 29-én döntött a tilalomról, amely visszavonásig érvényes. Pest megye másik két nagy fekvőbeteg-ellátó intézményében, a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban, illetve a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban továbbra is érvényben van a február végén az influenzajárvány terjedése miatt bevezetett részleges látogatási tilalom.

Egészségünk:
Abony   
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.01. 13:03

Egészségügyi dolgozó létemre sokáig gondolkodtam,hogy illik –e nekem leírni azokat a dolgokat ami engem érintett.De most betelt a pohár. Első: lányom terhessége.UH –ra volt bejelentve egy nap 10 órára a ceglédi kórházba.lányom, férje és én várakoztunk,majd amikor szólítottak be kellett menni a vetkőzőbe ami kb. 1*1 méteres luk ajtó a folyosóra ajtó a vizsgálóba levegő sehol 1 1/2 óra múlva szóltak ,hogy hoztak egy kisbabát 10 percet várni kell.12ó30 p .már kissé idegesek voltunk de sehol semmi ,majd amikor már ...akkor elő került egy orvos 13 ó 30 perc-kor.

Egészségünk:
Cegléd   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.17. 10:40

Szerző: Földi Áron, LMP- A lassan egy éve a város gazdasági tanácsadásával megbízott Dr. Pecsenye Tibor munkájából a képviselő-testület sajnos semmit nem tud hasznosítani, ezért az LMP a vele kötött szerződés haladéktalan felbontását szorgalmazza. Az effektív munkavégzés intenzitásában bekövetkezett drasztikus hanyatlást (igaz e tekintetben a dinamikusan felívelő pálya is elmaradt) jól mutatja a képviselő testület december 15- én tárgyalt gazdasági tárgyú napirendjeinek előkészítetlensége és a város volt gazdasági alpolgármesterének Takáts Lászlónak döbbenetes felkészületlensége.

Gazdaság:
LMP   
Cegléd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.16. 10:53

Hozzácsapják Ceglédhez a Nagykőrösi tűzoltóságot- Zsemlye Gábor, a Ceglédi Tűzoltóság parancsnoka a Ceglédi Panoráma című hetilapnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy hozzájuk fog tartozni 2012. január 1-től a Nagykőrösi és Nagykátai hivatásos önkormányzati tűzoltóság. Erről az előző nagykőrösi képviselő testületi ülésen nem esett szó. Jelenleg folyik a leltározás a lánglovagoknál Cegléden, hamarosan megtörténik a “ fúzió “.

Citrom-díj:
Cegléd   
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.02. 14:23

Babamentő inkubátorhoz nyújtott segítséget a Dalkia Energia Zrt.- Adományokból beszerzett anonim babamentő-készülék beüzemelését biztosította a Dalkia Energia Cegléden. Az ország több kórházában kihelyezett inkubátorokba évente összesen 3-8 gyermeket helyeznek el szüleik. Cegléden önkéntes adományok révén néhány hónap alatt sikeresen összegyűlt az elégséges összeg egy olyan inkubátor beszerzéséhez, melybe....  

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.22. 13:37

Cegléd TV- Ma hajnalban kezdődött meg az a katasztrófavédelmi gyakorlat, melyben Cegléd is érintett volt, és először a tűzoltóság munkatársai vettek részt benne. Minden csak képzeletbeli, a Csillagok Háborúja című film helyszíneit is megjelenítették a gyakorlatban. Íme a CTV írása minderről. 

Közbiztonság:
Cegléd   
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.17. 16:17

Cegléd- Panorama Online- Mocsok és szenny, a gátlástalanság felsőfoka. Ezekkel a szavakkal jellemezhető a minap tett felfedezésem. Ez talán kiveri a biztosítékot mindenkinél, mert amit bemutatok, az nem egy sex-shop kínálatában szereplő árucikk, hanem egy első ránézésre teljesen hétköznapi, egy élelmiszerbolt kínálatában a kenyér, szalámi, tejtermékek között megbújó ártalmatlannak (nem) mondható termék.

Citrom-díj:
Cegléd   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.17. 16:05

Felszámolás indult a Budaiút-Invest Beruházó Kft. ellen, amely korábban jelentős hitelt kapott a Magyar Fejlesztési Banktól a ceglédi négycsillagos Hotel Aquarell beruházáshoz - tudta meg a Gazdaság.hu. A társaság 2 milliárd forint hitelt kapott az MFB-től, hogy Cegléden megépítse a négycsillagos Hotel Aquarellt. A cég kiegészítő melléklete szerint a hitel a beruházás finanszírozásának 84 százalékát tette ki.

Gazdaság:
Cegléd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.02. 07:55

Szomorú és felháborító hír a szomszédból- Egy ceglédi iskola tanára, akkor pofont adott a 11 éves Rolandnak, hogy beszakadt a dobhártyája és 40 százalékos halláskárosodást szenvedett. A család feljelentést tett a tanár ellen, akiről a fiú azt mondta: nem először járt el a keze…

Citrom-díj:
Cegléd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.26. 13:42

BŰNÜGYI KRÓNIKA- forrás: http://www.panorama-online.hu - Abonyból megint autót loptak! - A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén október 17. és 23. közötti időszakban 54 bűncselekményt történt, mely előző hetinél 5-tel több. 

Közbiztonság:
Abony   
Cegléd   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok