Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Drog"
1234Következő >>

veroniq - 2019.11.07. 19:09

Kristály, kréta, hópihe a díler-hálózat kínálatában - A Ceglédi Járási Ügyészség 10 személy letartóztatására tett indítványt, akik különböző új pszichoaktív anyaggal kereskedtek Cegléd térségében. A bűnügy gyanúsítottjai, összesen 13 személy 2018 elejétől új pszichoaktív anyagokat szereztek be.

 

Lakóhelyükön, így Cegléd, Jászkarajenő, Abony, Újszász, Zagyvarékas térségében 2.500-3.000,- forintért árusították a kiporciózott pszichoaktív anyagot. Kínálatukban kristály, kréta, hópihe néven ismert anyagok voltak. 2019. november 5-én a Ceglédi Rendőrkapitányság nyomozói összehangolt akciót szerveztek. 

Közbiztonság:
Drog   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.01.28. 17:08

 

Bűnügyi felügyelet alatt árulta a kristályt, a büntető ítélet kihirdetését bombariadóval
odázta el - A Ceglédi Járási Ügyészség indítványt tett annak a férfinak a letartóztatására, aki abonyi
házára elrendelt bűnügyi őrizete alatt pszichoaktív anyagokat árult, továbbá az ellene
folyamatban lévő büntető tárgyaláson az ítélet kihirdetését bombariadóval odázta el.
A bűnügy gyanúsítottja, egy abonyi férfi különösen nagy értékre elkövetett lopás bűntette miatt
vádlottként állt a Ceglédi Járásbíróság előtt. A férfi az abonyi házára rendelt bűnügyi felügyelet
alatt állt 2017 decembere óta.

Közbiztonság:
Drog   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.31. 09:36

 

Kábítószert és új pszichoaktív anyagot áruló hét férfi előzetes letartóztatását kezdeményezi az ügyészség-  A Ceglédi Járási Ügyészség kábítószer kereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt indítványozza hét férfi előzetes letartóztatásának elrendelését.
A hét férfi részben tovább értékesítés, részben saját fogyasztás érdekében rendszeresen
szerzett be az illegális forgalomban „extasy,” „speed” és „marihuana” néven ismert
kábítószereket, „kristály” néven ismert új pszichoaktív anyagot, majd azokat más
személyeknek értékesítették. A férfiak az illegális szereket az egyik gyanúsítottól, illetve
más személyektől szerezték be Budapestről.

Közbiztonság:
Drog   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.20. 09:13

 

Két és fél ezer adagnak megfelelő kábítószergyanús anyagot foglaltak le és több millió forintot találtak a rendőrök egy budapesti sírásónál, a pénz egy részét a temetőben őrizgette a férfi - írta a police.hu. A XVIII. kerületi rendőrkapitányság kábítószer-terjesztés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított egy pestszentlőrinci férfi, a 49 éves K. L. ellen.

 

Közbiztonság:
Drog   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.09.12. 20:05

 

Két férfit fogtak el Szolnokon a rendőrök, akiknél több fajtájú, új pszichoaktív anyagot találtak.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság „Tisza” Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály beosztottjai szeptember 6-án 14 órakor, Szolnok belterületén ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és az abban utazókat – írja a megyei rendőrség a police.hu-n. A jármű átvizsgálásakor előkerült két gyorszáras – egyenként 100 grammos – tasak, benne különböző kábítószergyanús anyagokkal. A rendőrök J. László szolnoki lakost elfogták és előállították a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol – az elsődleges szakértői vélemények alapján – új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.
Az ügyben a megyei rendőr-főkapitányság felderítő osztályának munkatársai még ugyanezen a napon házkutatást tartottak egy szolnoki családi házban, ahol több kábítószergyanús anyagot találtak.
A rendőrök lefoglaltak több mint kétszáz darab zöld színű kapszulát, három darab zöld színű, ismeretlen növényi gumót, fehér kristályos anyagot és több százezer forintnyi készpénzt. A nyomozók megállapították, hogy a házban lakó T. János új pszichoaktív anyagot értékesített Szolnok város területén. A rendőrök elfogták és új pszichoaktív anyaggal való visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták a 49 éves férfit.

Közbiztonság:
Drog   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.07.12. 11:23

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói a készenléti rendőrök és a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak közreműködésével egyszerre két abonyi helyszínen tartottak házkutatást kedden kora reggel.


Közbiztonság:
Drog   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.13. 11:22

 

A Ceglédi Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat azzal a ceglédi nővel szemben, aki kábítószer-kereskedelem bűntette miatt korábban elrendelt házi őrizete alatt tovább árulta a kábítószert. A bűnügy vádlottjai, egy ceglédi nő és a férje folyamatosan szereztek delta-9-THC tartalmú anyagot. A kábítószert 2015 nyarától rendszeres kábítószer fogyasztó ismerőseiknek, ceglédi és Cegléd környéki férfinak és nőnek értékesítették.

Közbiztonság:
Drog   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.06. 15:31

 

Csekély mennyiségű kábítószer átadásával elkövetett kábítószer-kereskedelem vétség és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya G. Alex (32) és J. János (28) nagykőrösi lakosok ellen.

 

Közbiztonság:
Drog   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.04.26. 14:56

 

Vádat emeltek két férfi ellen, aki egy nagykőrösi tanyán amfetamint gyártott - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.Szanka Ferenc közölte, hogy az ügyészség a két férfit különösen jelentős mennyiségűre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolja.

 

Közbiztonság:
Drog   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.30. 11:19

 

Egy fiatal fiú halált okozta a rossz anyag  A Pest Megyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki olyan kábító hatású  anyagokat kevert és árult a törökbálinti házában, ami egy fiú halálához vezetett. A bűnügy vádlottja egy másik bűnügyben elrendelt előzetes letartóztatásából 2013 októberében házi őrizetbe került. A házi őrizet helyeként egy törökbálinti ház lett kijelölve.

Közbiztonság:
Drog   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok