Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Balangó László"
1

veroniq - 2019.10.25. 17:15

Ahogyan lapunk arról beszámolt, az abonyi Fidesz nem várt, nagyarányú vereséget szenvedett az októberi önkormányzati választásokon. Egyetlen körzetet sem voltak képesek megnyerni, és polgármestert sem tudtak adni a Városnak, a szavazók akaratának megfelelően. Mindösszesen három listás helyet tudtak elcsípni. E szerint Balangó Lászlónak be kellett volna ülnie a testületbe. Lapunk úgy értesült, hogy ezt Balangó nem fogja megtenni. A választásokat követően sértetten gratulált a győztes Kókai- Dudinszky Mónikának, aki a körzetben nyert, és jelezte, hogy a választók ezek után ügyes- bajos dolgaikkal ne őt, hanem a VFE képviselőjét, Kókai - Dudinszky Mónikát keressék. 

Politika:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.10. 20:38

 

Nagykőrös Város Ifjúsági tábor
Üdülés Balatonakalin
Június 20 - 27-ig 8 nap/7 éj
18 éves korig Br.:27.550.- Ft
18 év felett Br.:36.000.- Ft + IFA, mely 400,- Ft/fő/éjszaka
Az ár tartalmazza az utazás,- és a szállásköltséget, napi 3-szori étkezést. Nem tartalmazza a 18 év felett helyben fizetendő IFA-t, mely 400,- Ft/fő/éjszaka
Július 25 – augusztus 31-ig heti váltásban 8 nap/7 éj

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.22. 19:40

Az alábbiakban teljes terjedelmében, változtatás nélkül osztom meg Önökkel Olvasónk kommentjét, melyhez a szavazós alapcikket IDE kattintva érhetik el. 

 Engem azért izgat, hogy hogyan történhetett a választás. Hol alakultak meg, kik voltak ott, ki hívta őket oda és miért pont ők voltak ott?  Gyanítom, hogy az igazság most is odaát van. Vagyis a szomszéd városban ahonnan átszólhatott a nagy tesó (aki másodállásban a mi földink), hogy most már illene Abonyban is végbevinni a demokráciát, ennek megfelelően sürgősen kell egy problémamentes, hű tagság és annak élére egy kompatibilis vezér. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.20. 14:40

 

Kommunista szlogennel rukkolt elő MTI-nek adott nyilatkozatában az új abonyi Fidesz elnök.... - Mint ahogyan lapunk arról beszámolt, e héten pénteken új elnököt választott az abonyi Fidesz, Balangó László személyében. Az egy évvel ezelőtti választások alkalmával már bemutattuk Balangó Lászlót. IDE kattintva olvasható az igen ellentmondásos „ politikusról „ szóló egyik írásunk. Minden esetre többen a fejükhöz kaptak a hír hallatán, Balangó László elnökségét több olvasónk is furcsán fogadta. Vannak, akik szerint ez egyenesen a helyi alapszervezet csúfos kudarcát vetíti elő, és még az is előfordulhat, hogy az eddigi szavazóbázis oly mértékben apad le a következő helyhatósági választásokra, hogy nem lesz Fidesz többség. 

Politika:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.22. 23:06

 

Dr. Lencse Gréta is elismerte, hogy drága lenne a mezőőri szolgálat felállítása - Dr. Lencse Gréta képviselő kérésének megfelelően Abony város önkormányzatának polgármesteri hivatala, pontosabban annak dolgozói elkészítették azt az előterjesztést, mely egy esetlegesen felállításra kerülő mezőőri szolgálatra vonatkozik. A képviselő kisasszony ezt megköszönte, és maga is elismerte, hogy drága lenne. Korábban egyébként, az előző ciklusokban volt lehetőség a feladat állami finanszíroztatására, ekkor Abony nem pályázott, míg más települések viszont igen. Ott, többek közt Újszilváson, azóta is eredményesen működik a mezőőrség, Nagykőrösön szintén. Még akkor is, ha erre áldoznia kell a helyi önkormányzatnak. Sok külterületi lopás, fosztogatás, rablás előzhető meg a mezőőrök segítségével, illetve a tettesek is könnyebben kézre keríthetők.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.13. 19:35

 

A törvény szerint csak 50 óra önkéntes munka ledolgozása után kaphatnak érettségit jövő évtől a diákok. Ez is szóba került az abonyi képviselő- testületi ülésen. Balangó László utalrt arra, hogy a helyi gimnáziummal, ahol ő maga is tanít már lebeszélte, hogy a diákokat felajánlja az ABOKOM-nak. Tanárt is biztosítanak mellé, és akár a belvizes árkok takarítását is végezhetnék, de részt vehetnének az utak szélére hordott sarak felcsákányozásában is. Balangó szerint ha ezt így meg tudják oldani, óriási pénzt és időt tudnak megspórolni az ABOKOM-nak. Arról nincsen információnk, hogy a diákok mindezt tudják-e már. Egyébként a törvény nem azt írja elő, hogy nehéz fizikai munkát kell végezniük a nebulóknak.

Politika:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.13. 16:44

 

A mai nap, az érdekes dátum ellenére is igen szerencsés Abony városa számára. Ugyanis 2015. február 13-án, pénteken írta alá a szerződést a település polgármestere Romhányiné dr. Balogh Edit, délután kettő órakor. A volt Petőfi Művelődési Ház telkét a LIDL vette meg, majd többször próbálták horrorisztikus áron értékesíteni azt. Aztán Olvasónk figyelt fel a tényre, hogy a telek ára jelentősen esett, 17 millió forint + ÁFA összegért kínálta a multi az ingatlant. Cikkünket meglátva a városvezetés a tettek mezejére lépett és azonnal „ lecsapott „ a telekre, ma a szerződést is aláírták. Voltak páran a jelenlegi képviselő- testületben, akiknek nem tetszett az önkormányzat telekvásárlása, és ellene szavaztak. Balangó László és társai voltak azok, akik talán más vevőt szívesebben láttak volna az igen előnyös vételnél.

Gazdaság:
LIDL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.28. 23:56

Dr. Balangó László Fideszes képviselő a heti testületi ülésen napirend előtti felszólalásában jelezte, hogy későn kapták meg az előterjesztéseket, így több témában nem tudtak ilyen rövid idő alatt érdemben felkészülni. Valóban igaza van, mert a rengeteg napirendi pont miatt jelentős csúszás volt az anyagok kiküldésében, volt olyan dokumentum is, amit az ülésen osztottak szét. Ez valóban megnehezíti a felkészülést és döntéshozatalt, így Dr. Balangó építő jelleggel tette fel a kérdést a polgármesternek, hogy miben tudnak segíteni, hogy ez máskor ne forduljon elő.

Politika:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.30. 19:52

A mai napon meghallgattam egy TV-s fizetett politikai vitaműsort, melyben a kormányzópárt abonyi jelöltje, dr. Balangó László is szerepelt. Az adásban éles kritikákat fogalmaztak meg a most függetlenként induló rivális jelöltekkel szemben. 

Politika:
 22 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok