Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Lencse Gréta"
1

veroniq - 2015.07.22. 23:06

 

Dr. Lencse Gréta is elismerte, hogy drága lenne a mezőőri szolgálat felállítása - Dr. Lencse Gréta képviselő kérésének megfelelően Abony város önkormányzatának polgármesteri hivatala, pontosabban annak dolgozói elkészítették azt az előterjesztést, mely egy esetlegesen felállításra kerülő mezőőri szolgálatra vonatkozik. A képviselő kisasszony ezt megköszönte, és maga is elismerte, hogy drága lenne. Korábban egyébként, az előző ciklusokban volt lehetőség a feladat állami finanszíroztatására, ekkor Abony nem pályázott, míg más települések viszont igen. Ott, többek közt Újszilváson, azóta is eredményesen működik a mezőőrség, Nagykőrösön szintén. Még akkor is, ha erre áldoznia kell a helyi önkormányzatnak. Sok külterületi lopás, fosztogatás, rablás előzhető meg a mezőőrök segítségével, illetve a tettesek is könnyebben kézre keríthetők.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.28. 22:17

A KDNP fiatal abonyi önkormányzati képviselője az előző testületi ülésen napirend előtti felszólásában elmondta, hogy jelezte neki egy idős ember telefonon, hogy összedőlt egy ház a Munkácsy úton, és nem tudta, hogy kihez kell fordulnia ez ügyben. Ezért kérte a jegyzőt, hogy kaphassanak egy listát arról, hogy ilyen, és hasonló ügyekben kinek kell szólni, aki érdemben tud segíteni. Megjegyzem, elég ciki, ha a rutinosabb frakciótársak nem tudnak a fiataloknak, vagy újoncaknak azzal segíteni, hogy az illetékesek elérhetőségét megadják.

Politika:
 0 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok