Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "LIDL"
12Következő >>

veroniq - 2015.10.02. 12:38

 

Több olvasónk is jelezte tegnap, hogy az abonyi LIDL teleknél valami történik. Tegnap az ABOKOM munkatársai jelentek meg a helyszínen, és kezdték meg a munkálatokat. Mára megnyílt az új parkoló a Somogyi iskolánál, melynek nagyon örülünk, ugyanis napi gondot okozott a környéken a parkolás. Végre megint egy igen okos döntés! Köszönjük!

Közélet:
LIDL   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.13. 16:44

 

A mai nap, az érdekes dátum ellenére is igen szerencsés Abony városa számára. Ugyanis 2015. február 13-án, pénteken írta alá a szerződést a település polgármestere Romhányiné dr. Balogh Edit, délután kettő órakor. A volt Petőfi Művelődési Ház telkét a LIDL vette meg, majd többször próbálták horrorisztikus áron értékesíteni azt. Aztán Olvasónk figyelt fel a tényre, hogy a telek ára jelentősen esett, 17 millió forint + ÁFA összegért kínálta a multi az ingatlant. Cikkünket meglátva a városvezetés a tettek mezejére lépett és azonnal „ lecsapott „ a telekre, ma a szerződést is aláírták. Voltak páran a jelenlegi képviselő- testületben, akiknek nem tetszett az önkormányzat telekvásárlása, és ellene szavaztak. Balangó László és társai voltak azok, akik talán más vevőt szívesebben láttak volna az igen előnyös vételnél.

Gazdaság:
LIDL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.02. 10:33

188

Közélet:
LIDL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.02. 15:28

 

 

17 millió forint + ÁFA-ért szerzi meg az abonyi helyhatóság a volt, elbontott Petőfi Sándor Művelődési Ház területét. A jelek szerint előnyös vételt csinál Abony, mert a több, mint 200 millióért kínált ingatlant annak töredékéért sikerül megszerezni. A telek nagyon jó helyen fekszik, központban, sarkon. Ideális helyszíne lehet későbbi fejlesztéseknek. Lapinformációnk szerint aláírás alatt van már a szerződés, igaz a telken még hirdeti a tábla, hogy az eladó.

Közélet:
LIDL   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.12. 19:39

 

Nagy örömmel szeretném értesíteni Abony város lakosságát, hogy az abonyi önkormányzat képviselő testülete a mai napon rendkívüli ülést tartott, és arról döntött, hogy megveszik a LIDL által 17 millió plusz ÁFA-ért eladásra kínált stratégiai fontosságú ingatlant. A testületi ülésen kiderült, hogy már Dr. Balogh Pál jegyző felvette a kapcsolatot az eladóval, és jelezték előzetesen vételi szándékukat. A mai napon a testület jelen lévő tagjai igent mondtak az ötletre, következhet az adás- vétel.

Közélet:
LIDL   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.08. 22:24

 

Abony város önkormányzatának miután a kormány az adósságát átvállalta, maradt 600 millió forintja. A tervek szerint ebből hamarosan 400 millió forintot költenek útépítésekre. A lista még nincsen kész, azt még nem szavazta meg a  testület. A döntéshozók szíves figyelmébe szeretném ajánlani azt a tényt, hogy a stratégiai fontosságú teleknek, a Csillag Zsigmond út- Szelei út sarkán egyre kevesebb az ára. Jelenleg 17 millió + ÁFA a kikiáltási ára a LIDL teleknek. Vagyis pontosabban a LIDL által birtokolt területnek. Itt ugyanis áruház már biztosan nem épül. Ha most nem szerzi meg a területet maga az önkormányzat, akkor majd megveszi más, és ki tudja mire használja....

Gazdaság:
LIDL   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.05. 10:02

Egy tökéletesen tökéletlen megoldás, jelenleg…. - Már korábban beszámoltunk arról a kedélyborzoló hírről, hogy a lebontott Petőfi Művelődési Ház helyén gyakorlatilag semmi sem lesz. A telket a Katolikus Egyháztól megvette a LIDL, majd, mint aki jól végezte dolgát, az épületet lebontotta és most árulja az üres telket. 

Gazdaság:
LIDL   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.07. 11:41

Továbbra is eladó a LIDL Magyarország tulajdonát képező ingatlan a város központjában, melyet a lebontott Petőfi Művelődési ház helyén tekinthet meg a nagyérdemű publikum. Az ár továbbra is irreálisan magas....

Citrom-díj:
LIDL   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.21. 20:30

Abonyban borsos áron árulják a telküket tovább.... Budapesten nyitnak új áruházat. Nálunk, tuti nem érte meg nekik. Íme, a hivatalos sajtóközlemény minderről: Február 21-én, csütörtökön nyit a Lidl legújabb áruháza Budapest VI. kerületében, a Bajcsy-Zsilinszky út 61. szám alatt. Az ország 157. Lidl áruháza 1243 négyzetméteren, széles termékkínálattal és 25 új munkatárssal várja vásárlóit.

Gazdaság:
LIDL   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.05. 16:18

A plázastop idején a kormány elutasított minden középméretű beruházást, így az elmúlt év legnagyobb vesztese a Lidl volt, amelynek mind a huszonöt kérelmét elutasították - írja a Népszabadság. A plázastop ideje alatt szinte kizárólag olyan kereskedelmi létesítményberuházások megvalósítását engedélyezte a kormány, amelyek alapterülete a nagyobbak közé tartozik, és amelyek gyakran külföldi hátterű cégekhez köthetők - írta a Népszabadság.

Gazdaság:
LIDL   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok