Mi Abonyunk - Olvasói vélemény a Fidesz abonyi újjászerveződéséről...
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.09.22. 19:40

Az alábbiakban teljes terjedelmében, változtatás nélkül osztom meg Önökkel Olvasónk kommentjét, melyhez a szavazós alapcikket IDE kattintva érhetik el. 

 Engem azért izgat, hogy hogyan történhetett a választás. Hol alakultak meg, kik voltak ott, ki hívta őket oda és miért pont ők voltak ott?


Gyanítom, hogy az igazság most is odaát van. Vagyis a szomszéd városban ahonnan átszólhatott a nagy tesó (aki másodállásban a mi földink), hogy most már illene Abonyban is végbevinni a demokráciát, ennek megfelelően sürgősen kell egy problémamentes, hű tagság és annak élére egy kompatibilis vezér. A hívó szóra újra lázba jöhettek a választások óta ellanyhult hívek, akiknek elsőként nem kisebb problémát kellett megoldaniuk, minthogy hová szervezzék az alakuló ülést. A vásártérre valószínűleg nem mertek toborzót hirdetni, mert az olyan nagyképű dolog, meg mi van, ha rossz idő lesz.

 

A sportcsarnokba pedig nem mehettek, mert odajárnak a szegfű kupások. Pfuj. Egyébként meg 6.500.-Ft a bérleti díj óránként, amit ki tudna kifizetni, amikor még tag sincs, aki tagdíjat fizetne. Ekkor jöhetett egy nagy ötlet, hogy elmennek egy régi óvodába. Ez a tuti. Biztonságot nyújt a dedósoknak és ha még sem lesznek sokan akkor is elmondhatják, hogy telt ház volt a kiscsoportban. A kezdeti nehézségek után jöhetett az újabb probléma kezelése. Honnan szerezzenek tagokat? Ehhez először leltározni kellett a támogatókat. Van ugye a négy testületi frakció tag, van a három igazmondó, akik egy liftaknában készült választási műsorsorozatban éltették polgármesterjelöltjüket, ott van a multifunkciós srác aki az X-Man Mystiqe-jét megszégyenítve éppen zöldségessé változott, plusz az a 4-5 aktivista akik mint a sárga minyonok: állandóan bolyongva keresik a gonosz gazdát. Egyébként szerintem ők bármilyen egyesületért vagy alapszervezetért tudnak rajongani, ami oviban ülésezik (lehetőleg sötétben, mert nem mindenki szereti, ha látják befelé menet).

 

Ez azért nem nagy létszám még akkor sem, ha azt rebesgetik, hogy van velük egy vadász is, aki a hivatásából adódóan állandóan rejtőzködik. Ennyi. A bajt csak tetézhette, hogy a felsorolt meghívottak nagy része nem is olyan régen csatlakozhatott a KDNP alapszervezethez, ami beteljesítve küldetését elsüllyesztette az Egedy doktoros Fideszt. Tagság márpedig kell, és lett is. Valószínűsítem, hogy kellettek ehhez a rokonok és a beosztottak is, de a végén azért összejött. Lett tagság, lett boldogság (és persze banáná) és lett vezető is. Miért pont ő? Talán mert ő már egyszer volt fideszes és ez erre felénk már pont elégséges és reprezentatív.

Politika:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok