Mi Abonyunk - Rendesen lehúzza Balangót az országos portál, a MiAbonyunk elemzését is idézik
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.09.20. 14:40

 

Kommunista szlogennel rukkolt elő MTI-nek adott nyilatkozatában az új abonyi Fidesz elnök.... - Mint ahogyan lapunk arról beszámolt, e héten pénteken új elnököt választott az abonyi Fidesz, Balangó László személyében. Az egy évvel ezelőtti választások alkalmával már bemutattuk Balangó Lászlót. IDE kattintva olvasható az igen ellentmondásos „ politikusról „ szóló egyik írásunk. Minden esetre többen a fejükhöz kaptak a hír hallatán, Balangó László elnökségét több olvasónk is furcsán fogadta. Vannak, akik szerint ez egyenesen a helyi alapszervezet csúfos kudarcát vetíti elő, és még az is előfordulhat, hogy az eddigi szavazóbázis oly mértékben apad le a következő helyhatósági választásokra, hogy nem lesz Fidesz többség. Bizonyára sok Fidesz hívő csalódott a döntésben, és eszük ágában nincsen a helyi alapszervezetbe belépni, vagy újra belépni. Minden esetre a hivatalos MTI közleményben megjelent „ elszólás „ is sokat mondó.

 

Idézem: „ Az új vezető közölte: az alakuló ülésen arról is döntöttek, hogy fél év múlva rendkívüli tisztújítást tartanak, mert akkorra az új jelentkezők felvétele miatt várhatóan jelentősen megnő a helyi csoport taglétszáma. „ Aki tud olvasni a sorok mögött, könnyen rájön, hogy valami baj van, mert vélhetően igen kis létszámú a helyi alapszervezet, és próbálnak létszámot növelni. Bizonyára nem véletlen, hogy az előző elnök, Dr. Egedy Zsolt kizárása óta hosszú hónapok is elteltek, melynek egyik lehetséges oka, hogy lasszóval kellett fogni Balangóéknak az új tagokat. Persze az is lehet, hogy tévedek, szívesen olvasnám minderről a „ hivatalos verziót „ is, mondjuk az új pártelnök tollából. Egedy Zsolt korábbi pártelnöknek azért kellett egyébként távoznia az alapszervezetből, és azért oszlatták fel azt, mert nem tudott azonosulni a Balangó féle Fidesz szárny munkálkodásával. Balangó lett a helyi Fidesz csoport frakcióvezetője, ahova Egedy Zsolt nem volt hajlandó belépni. Így a párt alapszabálya szerint őt, és a szintén be nem lépő Mészáros Lászlót is kizárták.

 


 

 

Sztárklikk rólam szóló része:


Az új elnök régi motorosnak számít a helyi közéletben. A Mi Abonyunk nevű helyi hírportál a 2014. évi önkormányzati választást követően értékelte a helyi kormánypártok szereplését és fogalmazott meg különös dolgokat Balangóról. A cikk szerzője az oldalt szerkesztő Lőrinczy Veronika, aki azóta már a nagykőrösi fideszes polgármester négy fős kabinetét is erősíti, tehát a leírtak nem valami baloldali ármány részeként jelentek meg. Lőrinczy a 2014. október 18-án publikált írásában elemzi az ellentétekkel sújtott Fidesz - KDNP helyi koalíció szereplését.

A Sztárklikk portál itt beidézi korábbi elemző cikkemet, melyet a mai napig vállalok, annak minden szava igaz: „"Tehát van a két igazi Fideszes, Egedy és Mészáros. Jön hozzá Dr. Balangó László, aki elméletileg már saját elmondása szerint évekkel ezelőtt kilépett a Fideszből, de mivel ezt nem vették elég komolyan a pártban, maradt a tagsága. Függetlenként is próbálkozott, nem jött össze neki. Az ezt megelőző két kampányban nem mellesleg Balangó László Romhányiné Dr. Balogh Editnek gyűjtötte a kopogtató cédulákat lapinformációink szerint. Ő nem a helyi Fidesszel van jóban, hanem a KDNP-vel, igazi Magyar Gábor rajongó lett belőle a kampány során. Így nem is csoda, hogy lapinformációink szerint belőle frakcióvezetőt szeretnének csinálni a képviselő testületben. Igaz, ez nem parlament, de akkor is."

 

Teljes Sztárklikk cikk IDE kattintva

 

Írom mindezt úgy, hogy valóban egy Fideszes városban dolgozom, ahogyan azt a Sztárklikk is megírta.. Azt gondolom azonban, hogy a vélemény és a szólás szabad. A fentiek a tények. Aggódom Abonyért, az abonyi Fideszért!

 

Persze várom az érintett nyilatkozatát a tárgyban. Közzéteszem!


Lőrinczy Veronika

Politika:
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Szavazás

veroniq -

2015.09.20. 21:51:28

-tükör?

P.M. -

2015.09.20. 21:37:04

Egy szavazást meg érne. Néhány embernek jó tükör lehetne.


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok