Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZP"
Első<< Előző78910111213Következő >>

veroniq - 2012.12.27. 17:08

Nem csak a kék szín állna jól neki, hanem a Honanya szerep is.- A Népszabadság mai cikkében meglepő dologra bukkantam. MSZP- jelöltek: új arcok, nagy kiesők címmel elemzik azt, hogy még több megyében nem biztos....

Politika:
Abony   
MSZP   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.09. 09:50

Bajnai Gordonnal szemben miniszterelnöksége óta folyik lejárató kampány, ez a 2012. október 23-án elmondott beszéde – az Együtt 2014 Választói Mozgalom megalapításának bejelentése – óta még magasabb fokozatra kapcsolt. A válságkezelő kormány miniszterelnökével kapcsolatos rágalmaknak több csoportja van. Az azonban közös bennünk, hogy Bajnai Gordon mindegyiket érdemben cáfolta, számtalan helyreigazítási és rágalmazási pert nyert meg – ez persze a lejárató kampányban résztvevőket nem gátolta és ma sem gátolja abban, hogy hazugságaikat tovább terjesszék.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.02. 16:12

MTI- A Magyar Szocialista Párt már eleve az emberekkel, szakmai és civil szervezetekkel folytatott egyeztetés után alkotta meg új programjait - mondta Mesterházy Attila pártelnök, parlamenti frakcióvezető szombaton Szolnokon. A párt nem akarja elkövetni Orbán Viktor hibáját, a miniszterelnök ugyanis azt gondolja, hogy a kétharmados parlamenti többség birtokában mindent megtehetnek - fűzte hozzá azon a kampányrendezvényen, amelyet a szocialisták egy december 9-i helyi időközi önkormányzati képviselő-választásra készülve tartottak.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.29. 14:57

Az MSZP szerint Kövér László házelnök téved, amikor arról beszél, hogy a gyermek nem magánügy, hanem a közjó egyik eszköze. Az ilyen és hasonló kijelentések a teljes abortusztilalmat készítik elő - vélik a szocialisták. Az Országgyűlés elnöke a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének pénteki nemzetközi konferenciáján, a Parlament felsőházi termében mondta azt, hogy a gyermek nem magánügy, hanem a közjó egyik eszköze, a gyermekvállalás pedig nemzetstratégiai kérdés. 

Egészségünk:
MSZP   
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.15. 16:28

Múlt héten péntek délután tartotta alakuló küldöttgyűlését az MSZP választókerületi együttműködési társulása. Az új választójogi törvénynek megfelelően az eddigi Nagykőrös központú 16-os valamint Cegléd, Újszilvás és Csemő településekből jött létre Pest megye 12. számú, Cegléd központú választókerülete. A küldöttek egyhangú szavazással a választókerület elnökének Nagy Tamás ceglédi pártelnököt, helyettesének pedig Kollár Sándor nagykőrösi elnökségi tagot....

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.11. 15:31

(MTI) - A selejtezési jegyzőkönyv szerint leselejtezték Gyurcsány Ferenc volt kormányfőnek a Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán 1990-ben benyújtott szakdolgozatát. A felsőoktatási intézmény jogutódja, a Pécsi Tudományegyetem az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta, hogy a jegyzőkönyv tanúsága szerint erre 1996-ban került sor.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.15. 12:13

Március 14-én az LMP országgyűlési képviselőjének, Vágó Gábornak személyes jelenléte mellett gyűjtötte az aláírásokat az LMP a Szabadság téren, Nagykőrösön. A programon részt vett Sebestyén Géza a helyi szervezet vezetője is. A járókelők közül sokan aláírták a Népszavazás2012 aláírás gyűjtő ívét, mert szerintük is felháborítónak nevezhető az az öt, végül megszavazott törvény, ami ellen gyűjtöget az LMP.

Közélet:
LMP   
JOBBIK   
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.14. 08:44

Bizonyára szelet vetek és vihart aratok Csányi Ttibor volt MSZP- s városi képviselő itt változtatás nélkül közzétett nyílt levelével, melyben elemző kritikai észrevételeket fogalmaz meg a folyamatban lévő nagyberuházással kapcsolatban. 

Politika:
Abony   
MSZP   
Piac   
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.10. 22:06

László Ferenc körzetünk megyei képviselője.- Az MSZP Pest megyei Területi Szövetsége ez év március 9-én megtartotta tisztújító küldöttgyűlését. Az MSZP Pest megyei elnökének Tóbiás Józsefet ( Érd ) választották, elnökhelyettese Laczik Zoltán ( Budaörs ) . Alelnöki tisztséget Krállné Malecz Julianna ( Dabas ), László Ferenc ( Nagykőrös ), valamint Oldal István ( Nagykáta ) szerzett. 

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.06. 11:36

Ebben az évben is, február 5-én vasárnap megrendezésre került az abonyi MSZP szervezetének rendezésében a Szegfű Kupa teremlabdarúgó villámtorna. 4 csoportban, körmérkőzéses formában, 12 abonyi csapat részvételével kezdődött a torna.

 

Sport:
Abony   
MSZP   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok