Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZP"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.10.22. 15:11

Az MSZP múlt hét végi pártkongresszusára küldöttek érkeztek, Abonyból nem vett részt senki sem a rendezvényen. Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy az abonyi MSZP elnök, Habony István nem vett részt a tanácskozáson és helyette más abonyi küldött sem. Az üggyel kapcsolatban az érintett MSZP-s helyi pártelnök felhívott és őszintén elismerte, hogy valóban nem vett részt abonyi küldött a rendezvényen, de ennek nyomós oka van.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.20. 17:26

Hiába volt az abonyi MSZP szervezet küldötte Habony István helyi pártelnök és önkormányzati képviselő, lapunk információi szerint mégsem jelent meg a párt szombati kongresszusán és saját maga helyettesítéséről sem gondoskodott. Ez az utóbbi azért is elgondolkodtató, mert számos abonyi fiatal is található a szocialisták szimpatizánsai között, akik valószínűleg nagyon szívesen képviselték volna városukat a legnagyobb ellenzéki párt országos összejövetelén, ahol a az egyik jelszó a megújulás volt…

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.09. 09:09

MTI – A hétvégén véglegesítik az MSZP választási listáját, jövőre várhatóan a jelenlegi szocialista frakció legalább egyharmada kicserélődik. A következő ciklusban nem lesz képviselő két korábbi pártelnök, Kovács László és Lendvai Ildikó sem. A listára az elnökség tesz javaslatot, ezt a választmány a szombati ülésén véleményezi. Az MSZP alapszabálya együttdöntési kötelezettséget ír elő a két testületnek, ami azt jelenti, hogy ha a választmány változtatna a névsoron, az visszakerül az elnökség elé, és így tovább, amíg nincs konszenzus.

Politika:
MSZP   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.27. 18:55

A 2014-es választás népszavazás lesz Orbán Viktorról - mondta a Reutersnek adott páros interjúban Mesterházy Attila. Bajnai Gordon ugyanitt arról beszélt, hogy a pénzügyi és távközlési szektort, illetve az energiaipart érintő különadókat fokozatosan kell csökkenteni, mert az alacsony költségvetési hiány veszélyeztetése nélkül kell megteremteni a növekedést.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.26. 18:57

Hiába a Fidesz – név nélkül kiadott – közleményei, a lakosságot nem tudják átverni. A rezsivarázslat címmel előadott országméretű átverést már senki nem veszi be. Pedig a Fidesz sikerpropaganda-gépezete szerint a fogyasztóvédelemben is mutatkoznak ennek hatásai. A hatalom úgy látja, hogy a fogyasztók a rezsiátverés miatt tudatosabbak lettek.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.20. 15:11

Múlt héten szerda délután a nagykőrösi MSZP vendége volt Romhányiné dr. Balogh Edit, az MSZP – Együtt- PM összefogás országgyűlési képviselőjelöltje, Abony jelenlegi polgármestere. Az MSZP-n belül a demokratikus döntéshozatal keretében először a helyi közösségeknek kell rábólintaniuk a két pártelnök megállapodására, majd a választmány és legvégül a kongresszus hozza meg végső döntését.

Politika:
MSZP   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.19. 10:13

Orbán Viktor megint átverte a nyugdíjasokat: mégsem kapnak novemberben kiegészítő nyugdíjemelést az idősek. Orbánék az alacsony inflációval magyarázzák az átverést. Az átlagos infláció a csökkenő vásárlóerő miatt valóban alacsony, a nyugdíjasak napi kiadásait azonban nem a tartós fogyasztási és divatos ruházati cikkek adják, hanem az élelmiszerek, a gyógyszerek és egészségügyi szolgáltatások, amelyek az elmúlt három évben a plazma tévével és divatáruval szemben töretlenül drágultak.

Politika:
MSZP   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.12. 20:01

Ma délután a nagykőrösi szocialisták vendége volt Romhányiné dr. Balogh Edit, Abony város független polgármestere, az MSZP – Együtt-PM összefogás országgyűlési képviselőjelöltje és Dudinszky Tamás, az Együtt-PM választókerületi felelőse. A kőrösieken nem fog múlni a győzelem. – írja László Ferenc, a nagykőrösi MSZP elnöke

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.08. 21:58

 Feltétel nélküli alapjövedelem bevezetését javasolja Szili Katalin-  Budapest, 2013. szeptember 8., vasárnap (MTI) - Országgyűlési határozati javaslatban kezdeményezi Szili Katalin független országgyűlési képviselő, hogy a kormány vizsgálja meg, milyen következményekkel járna egy feltétel nélküli, születéstől halálig járó alapjövedelem bevezetése.

Gazdaság:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.06. 09:18

Az MSZP három éve sürgeti a családi adókedvezmény kiterjesztését, mivel azt éppen azok nem tudják igénybe venni, akiknek a legnagyobb szüksége van rá. A többi között ezzel reagált Bangóné Borbély Ildikó, a szocialista párt elnökségi tagja arra, hogy a visegrádi frakcióülésen közölték: szélesítik a gyermekek utáni adókedvezményt, amelyet így a jövőben nemcsak a személyi jövedelemadóból, hanem a járulékból is le lehet majd vonni.

Közélet:
Adó   
MSZP   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok