Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZP"
Első<< Előző6789101112Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.06.19. 19:08

A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja részvétét fejezi ki Horn Gyula családjának, valamint az MSZP vezetőinek és tagjainak, hiszen Horn Gyula nemcsak Magyarország miniszterelnöke, hanem a szocialista párt meghatározó személyisége is volt - közölte a Fidesz-frakció szerdán az MTI-vel. Mesterházy Attila szerint a modern magyar baloldal legmeghatározóbb elnökét, Magyarország egyik legsikeresebb miniszterelnökét, Európa pedig a rendszerváltás egyik legnagyobb hatású alakítóját veszítette el. Az MSZP elnöke Facebook-oldalán szerdán közölte, hogy mély fájdalommal értesült Horn Gyula haláláról.

Politika:
MSZP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.19. 08:50

A kormány alá tartozó PSZÁF nyíltan ugyan nem utasítja a bírákat, hogy miként járjanak el, de a bankpánik és az államcsőd felemlegetésével azt üzeni, hogy a bíróságoknak devizahitelesekkel szemben a bankok javára kell dönteni. A PSZÁF elnöke a bankszektorból való. Érthető, hogy a szíve is a bankok felé húz. Azonban az elfogadhatatlan, hogy az Orbán-kormány három éve csak látszatintézkedésekkel alibizik a devizahitelesek megmentése helyett.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.24. 10:17

Kép: Akárcsak régen... Csak most egy kicsit másképpen.....- Akár beismeri Orbán Viktor, akár nem, a Magyarországról való kivándorlás egyre súlyosabb probléma. Tudjuk, hogy a kormányfő képes elsiklani az egész országot mélyen érintő, generációk jövőjét, családok sorsát ellehetetlenítő ügyek fölött. Tudjuk, hogy jelenleg minden erejét leköti, hogy a trafikmutyiként elhíresült intézményesített korrupcióval minden emberét kifizesse, mégis jó lenne, ha a külföldre menekülőkkel is foglalkozna.

Közélet:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.13. 09:14

Szerezz be kétharmados többséget az Országgyűlésben majd a felelős kormányzás helyett ötölj ki felületes, de jól kommunikálható dolgokat. Például utasítsd valamelyik minisztériumot, hogy szervezzen romantikus esteket, táncválasztó, párválasztó pártbulikat. Koncentrálj, hogy sokan elmenjenek rá, és erőltesd az összeismerkedésüket. A résztvevőket világosítsd fel: csak akkor lesz belőlük család, ha nyomban házasságot kötnek. Ígérj nekik adójóváírást – úgysem fognak tudni megélni, mert tisztességes fizetést már nem tudsz kigazdálkodni nekik.

Citrom-díj:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.13. 09:10

A nyugdíjasokat és a gyerekeket is megadóztatja a miniszterelnök azzal, hogy jövő szerdától bevezetik a gyors- és sebesvonatokra is kötelező pótjegyet - mondta sajtótájékoztatóján Korózs Lajos, az MSZP elnökségi tagja szombaton Budapesten. Az ellenzéki politikus pénzbehajtásnak nevezte az intézkedést, amely nem jár többletszolgáltatással, így például ülőhelyet sem biztosít az utasok számára. Ez tehát egy burkolt áremelés, vagy a Varga Mihály által pénteken ismertetett pénzügyi csomag része - tette hozzá.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.01. 20:03

Az MSZP Ceglédi Szervezete is jelen volt egy sátorral az önkormányzat által szervezett majálison. Mivel a vásárteret - amely tavaly is helyszíne volt a sokadalomnak – a belvízhelyzet miatt nem lehet használni, ezért ebben az évben a városon kívülre, a fürdőhöz várták a vendégeket. A szocialisták sátránál nem csak a helyiek, hanem a választókerületből érkezett szimpatizánsokat is vendégül látták. Ott volt László Ferenc, a párt nagykőrösi elnöke is, aki személyesen vett részt az aláírásgyűjtésben, amelyet az MSZP kezdeményezett az alapvető élelmiszerek ÁFA-jának csökkentése érdekében.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.26. 13:38

Az MSZP a trafikpályázatok eredményének érvénytelenítését követeli - jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Mesterházy Attila pártelnök. Jelezte, ha a kormányzat nem tesz eleget ennek, a szocialisták kormányra jutva új pályázatot írnak ki. Mesterházy Attila arra hivatkozott, hogy a dohánypiac újraosztása a korábban meghirdetett célokkal ellentétesen történt meg, 40 ezer család megélhetését veszi el, ráadásul jogorvoslati lehetőség nélkül. Bírálta, hogy a vesztesek annak ellenére sem ismerhetik meg a bírálatokat, hogy a pontok egy részét szubjektív szempontok alapján osztották ki.

Gazdaság:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.24. 21:48

Sárkányölő Szent György napján, a Rendőrség Napja alkalmából kívánunk a Rendőrség teljes állományának erőt, egészséget, és köszönjük az elmúlt évben mindannyiunk biztonsága érdekében végzett szolgálatukat! A mai nap a szakma előtti tisztelgésé, az ünneplésé. Azonban holnaptól ismét a küzdelmes hétköznapok következnek, a megoldandó feladatok száma egyre nő, a kezelendő társadalmi konfliktusok egyre élesebbek. A statisztikák szerint az előző évben több bűncselekményt követtek el, mint 2002 és 2010 között

Közbiztonság:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.06. 18:27

Az MSZP felszólítja Orbán Viktort, hogy azonnal állítsa le azokat a kommunikációs tanácsadóit, akik a megrendelésére hazugságokkal és gyűlölettel árasztották el Magyarországot! Az elmúlt hetekben a Fidesz politikusai naponta állnak ki a nyilvánosság elé, majd rezzenéstelen arccal hazudnak az emberek szemébe. Hazugságaikat a Fidesz által kézivezérelt magán- és közmédia minden kontroll és ellenvetés nélkül veszi át és terjeszti.
Politika:
MSZP   
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.09. 09:30

Az abonyi MSZP szervezet meghívására február 1-én a Somogyi iskola aulájában megtartott lakossági fórum vendége volt Kiss Péter országgyűlési képviselő. A politikus bevezető előadásában az országos történéseket foglalta össze és próbálta meg azokat értékelni. Kérésének eleget téve inkább párbeszédet folytatott a jelenlévőkkel, akik nem fukarkodtak a kérdéseikkel, véleményeikkel. Ezek közül talán a legérdekesebb Bene Lászlóé volt, aki a legégetőbb témában, a foglalkoztatással kapcsolatban érdeklődött, hogy kormányra kerülve a szocialisták miként segítenék a munkahelyteremtést? Kiss Péter válaszában elmondta, hogy első lépés a normális kormányzás megteremtése. Szakítani kell Matolcsy úgynevezett unortodox gazdaságpolitikájával, nem lehet visszamenőleges hatályú törvényeket alkotni, európai módon kell politizálni, hitelesnek és kiszámíthatónak kell lenni. Fotók: Polyák Attila

Politika:
MSZP   
 5 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok