Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7001, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZP"
Első<< Előző78910111213Következő >>

veroniq - 2011.06.30. 12:12:50

    Pest Megye Közgyűlésének pénteki ülésén a fideszes képviselők által meghozott döntés szerint kezdeményezik az aszódi ”Petőfi” és a nagykőrösi ”Arany János” muzeális gyűjtemény és kiállítóhelyek ”közérdekű muzeális kiállítóhellyé” történő visszaminősítését valamint a két intézmény gyűjteményeinek, gyűjtőkörének és gyűjtőterületének átadását. Aszód esetében a váci Traforg Ignác Múzeumnak, Nagykőrös esetében pedig a ceglédi Kossuth Múzeumnak. Jóváhagyták a Pest Megyei Múzeumok Igazgatóságának három éves gazdálkodási és intézkedési tervét is, amely az előzőekben említett átszervezések miatt több tucat szakalkalmazott elbocsátására ad lehetőséget. 

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.28. 17:14:31

 Az országgyűlés Fenntartható Fejlődésének Bizottságának tagjai hellyel közel már megismertek, hiszen amikor csak tudok részt veszek a bizottsági üléseken. Mondhatni igen színes társaság. Most nagy kedvencemet Tóbiás Józsefet szeretném bemutatni nektek. ( http://www.tobiasjozsef.hu/ ) Miről híres József? Hát arról, hogy nagyon ritkán jelenik meg az üléseken. Tavaly április óta 41 ülést tartott a bizottság, ezen Tóbiás úr háromszor jelent meg, És képzeljétek, egyszer meg is szólalt!

Politika:
MSZP   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.21. 21:42:45

A rákos daganat után újabb gyűlölködő „aforizma” a fideszes képviselőtől

Kidobandó rohadt almának nevezte László Ferencet, az MSZP nagykőrösi elnökét az önkormányzat újságjában megjelent cikkében a helyi egészségügyi bizottság fideszes elnöke, aki gyűlölködő kijelentésével legutóbb tavaly októberben vonta magára az országos sajtó figyelmét. Akkor Nagy Balázs – aki civilben mentőápoló – testületi ülésen elhangzott felszólalásában az egyetlen szocialista képviselőt rákos daganathoz hasonlította, amit el kell pusztítani. Kijelentését később a távirati irodának úgy magyarázta, hogy az „csak aforizma” volt.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.21. 14:53:28

A szocialista politikus szerint a jelenleg legtöbbet vitatott kérdések egyike sem robbantja szét a baloldali pártot, közben remélik, hogy nem támadnak újabb elvi-hatalmi viták soraikban

Tisztelt szerkesztőség! Kedves kollégák!

Sem a Demokratikus Koalíció platform kezdeményezte pártszavazása, sem az MSZP jövőbeni politikai struktúrájáról folytatott vita nem vezethet pártszakadáshoz - nyilatkozta Lendvai Ildikó szocialista politikus, volt pártelnök, az MSZP programtanácsának elnöke a Duna Televízió Közbeszéd című műsorában. Mint mondta, az első témakör kapcsán számos kérdésben egyetértés van a párton belül, utóbbi témakörben pedig a kongresszus döntött arról, hogy nem a párton belül kívánják egybegyűjteni a kormányváltást óhajtó erőket, hanem inkább választási szövetségek megkötésében  gondolkodnak velük. A politikus reménykedik abban, hogy pártjában nem támad fel olyan újabb elvi vagy hatalmi vita, ami  szakadásához vezethetne, bár vitákra természetesen a jövőben is számítanak. 

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.19. 12:08:39

 Ebből MTI hír lett. Gondolom, hogy ez mindent megmagyaráz, ami ma Magyarországon történik. Íme, a cikk arról, hogy most leköpték-e Gyurcsányt vagy sem. Tehettem volna akár a humor rovatba is, de meggondoltam magam.... Ez nem oylan nagyon vicces. Mármint az, hogy ez megér egy országos sajtóvisszhangot.

 

10.40

Érintetettségünk révén úgy gondoljuk, kötelességünk közölni: a tudósítást nem más portálról vettük át. Munkatársunk a helyszínen látta, ahogyan a volt miniszterelnök érkezése után egy nő Gyurcsány Ferenc felé köp. Igaz, nem vizsgáltuk meg tüzetesen a nyál eltalálta-e a férfit, vagy csak cipőjének orra előtt ért földet.

Amennyiben nem találta el, úgy annak, mint minden jó érzésű ember, mi is örülünk.

Politika:
MSZP   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.01. 15:52:04

Azonnali kormányzati beavatkozásra van szükség ahhoz, hogy az évtizedek óta sikeresen működő magyar diáksport mozgalom ne lehetetlenüljön el. Ha ez elmarad, akkor a szeptemberben kezdődő tanévben pénzhiány miatt veszélybe kerül a diákolimpiai versenyek megrendezése, az iskolák részvétele.

 

A fideszes vezetésű megyei önkormányzatok eladósodottsága miatt drámai mértékben csökkent a diáksport középszintű támogatása, amit csak ront, hogy az alsó szintnek tekinthető nehéz helyzetben lévő települési önkormányzatok nagy többsége is folyamatosan csökkenti a diáksportra fordítható forrás összegét. Jó példa erre Debrecen városa, ahol a kormány tíz milliárdért fog futballstadiont építeni, miközben a diáksportra szánt támogatás öt év alatt a hatodára csökkent, ebben az évben már csak hat millió forinton osztozik ötven iskola.

Sport:
MSZP   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.27. 12:24:55

Bár a politikai pártok közül egy kivételével mindegyik részt vett a március 26-i szemétgyűjtési akcióban, Romhányiné Dr. Balogh Edit, városunk polgármestere nem ment el egyik akcióra sem. Hogy ezzel  vétett-e hibát, nem tudható előre, de a népszerűségének nyilvánvalóan nem használt mindez. A bársonyszékből szemlélte tehát azokat a városi képviselőket, akik vele ülnek és dolgoznak a testületben, és akik pártállástól függetlenül serénykedtek tegnap Abonyban. Igaz, az MSZP még nem gyűjtött szemetet.

Közélet:
MSZP   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.12. 15:56:00

 

Ezt a hírt az MSZP ajánlotta szerkesztőségünk figyelmébe:

 

Ma Magyarországon nem demokrácia, hanem autokrácia van, amely a jelenlegi miniszterelnök központosított hatalmára épül - hangzott el többek között ez a megállapítás is a Nagykőrösi Demokrata Kör március 9-i rendezvényén, amelynek meghívott előadója Debreczeni József közíró volt. A házigazda feladatát ellátó László Ferenc bevezetőjében elmondta, hogy majd egy évvel az országgyűlési választások után a politikai folyamatokat figyelve joggal aggódhatunk a rendszerváltáskor kivívott szabadságért, a demokráciáért. Ez indokolta azt, hogy párthovatartozástól függetlenül találkozási helyet biztosítsanak azoknak, akik hasonlóan gondolkodnak a mostani közállapotokról.

Politika:
MSZP   
 20 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.31. 11:04:03

 

 Kedves Barátom!

 
A szocialisták ismét lelepleződtek. Ezt bizonyítja az alábbi részlet az Európai Parlament hivatalos jegyzőkönyvéből:
 
"Az új médiatörvénnyel összefüggő kampány, amelyet itt a Parlamentben nem Önök, hanem a 2010. évi magyarországi választások vesztesei kezdeményeztek (.) álságos és elviselhetetlen. Magyarország médiatörvényei ugyanis - a vizsgálat szerint - sok más országéhoz hasonlóak." 
(Werner Langen, német európai parlamenti képviselő)
 
A szocialisták képtelenek elviselni súlyos vereségüket. Hatalmuk biztosítása érdekében korábban tönkretették az országot, most igyekeznek a nemzetközi közösség előtt lejáratni. Ők a Gyurcsány-korszak visszatérésében érdekeltek, amikor következmények nélkül hazudtak "reggel, éjjel, meg este". Ma is ezt teszik.
Politika:
FIDESZ   
MSZP   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.14. 11:37:36

Az alábbiakban László Ferenc MSZP-s megyei képviselő írását olvashatják:

 

Fideszes úri muri: uram, bátyám, sógor, koma, nászuram...

A nemzeti együttműködés kormánya a jelzőt átírhatná családi együttműködésre, hiszen sorra derülnek ki a rokoni szálak az állami pénzek szétosztásánál. Mindeközben a válság miatt 100 ezer főt érintő leépítésekre, zsarolással kierőszakolt lenyúlásra, minden lakost zsebbe vágóan érintő megszorításokra kényszerül a csodatevő Orbán-kormány.

 

A legutóbbi Navracsics-féle, állami pénzekből finanszírozott családi biznisz csak földre hulló morzsa ahhoz képest, ami a Fidesz-KDNP bűnszövetség zárt ajtói mögött folyik. Apróság ugyan, de most a Nézőpont kapott 10 milliós megbízást pályáztatás nélkül a kormánytól. Hálapénz az állampolgárok zsebéből a kegyenceknek.

:
MSZP   
FIDESZ   
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok