Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZP"
Első<< Előző78910111213Következő >>

veroniq - 2011.12.30. 13:49

RÖVIDHÍR - OGY - Átmeneti törvény - Jogszabály rögzíti: az MSZP osztozik az MSZMP felelősségében - Budapest, 2011. december 30., péntek (MTI) - Az új alaptörvény átmeneti rendelkezéseiről szóló jogszabály preambulumában az Országgyűlés - a Fidesz-KDNP javaslatára - kimondta, hogy az MSZP a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) jogutódjaként osztozik minden felelősségben, amellyel az állampárt terhelhető.

Politika:
MSZP   
 19 Hozzászólás    

admin - 2011.10.22. 11:04

Már hétfőn megalakul a Demokratikus Koalíció képviselőcsoportja az MSZP-ből távozó képviselőkből – értesült az ATV Híradó. A hírműsor úgy tudja: Gyurcsány Ferenc lesz a pártelnök és Molnár Csaba a parlamenti frakcióvezető. Gyurcsány Ferenc csütörtökön elismerte: ha feláll az új párt, vezető szerepet vállalna benne. Az ATV Híradó információi szerint ő lesz a párt elnöke...

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.22. 10:27

Abonyiak is részt vettek azon a tüntetésen, melyet az ellenzéki párt még október 19-én Budapesten tartott és a peste megyei vezetés ellen léptek fel. MTI hír: A Nemzetgazdasági Minisztérium épületénél a felszólalók azt hangoztatták, hogy megálljt kell parancsolni a kormány "ámokfutásának". Felszólalt többek közt Tóbiás József, az MSZP Pest megyei elnöke...

Politika:
Abony   
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.12. 09:38

 Egy Bajnai Gordon vezette, Orbán-ellenes olajfa-koalíció összeépítésén dolgozik Gyurcsány Ferenc. Kiszemelt trójai faló tehát már van - most a konkurens MSZP- és LMP-elit legyűrésére kerítene sort a Sukoró-ügy "mártír" gyanúsítottja. "Az elmúlt hetek belső ütközetei nem az MSZP birtoklásáról szólnak. Összefognak vajon a kormányfő ellen?

Közélet:
Abony   
LMP   
MSZP   
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.07. 11:26

Rendkívüli közgyűlést! – Nyílt levél Szűcs Lajoshoz

Képviselőcsoportunk sajnálattal tapasztalta, hogy Ön ismételten a megyei közgyűlés hozzájárulása és tájékoztatása nélkül írt alá megállapodást, jelen esetben a kormánnyal, a megyei önkormányzati intézmények átvételéről...

Politika:
Abony   
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.01. 11:59

Pest megye közgyűlésének elnöke, illetve az önkormányzat "kontár fideszes vezetése" ugyanolyan katasztrofális helyzetet teremt a megyében, mint amilyet Hoffmann Rózsa országosan előidéz az oktatáspolitikában - jelentette ki Török Zsolt, a párt szóvivője és Szűcs Gábor, a Societas Pest megyei elnöke a megyeháza budapesti épülete előtt tartott sajtótájékoztatón.

 Pest megye irányítása "a kontár fideszes kormányzás leképeződése"

Politika:
Abony   
MSZP   
Kormány   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.24. 09:44

 Döntésével a Fidesz Petőfi és Arany emlékét is megalázza!

Közélet:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.13. 22:22

 Tankönyv és közművek nélkül kezdik a tanévet diákok Pest megyében. Hoffmann Rózsa államtitkár és Szűcs Lajos közgyűlési elnök nyilatkozataival ellentétben a megyei fenntartású intézményekben tanuló diákok nem kapták meg hiánytalanul a tankönyveket.     A megyei önkormányzat rossz pénzügyi gazdálkodása miatt rászoruló gyermekek maradtak ebéd és tankönyvek nélkül. A tartozások miatt több iskolában kikapcsolták a közműveket. A nevelőszülők elmaradt kifizetései, a pedagógusok juttatásainak visszatartása, a közétkeztetés csődje, a Szent Rókus Kórház reménytelen helyzete és a többi botrányos ügy után a Pest Megyei Közgyűlés fideszes vezetése újabb területen bizonyította, hogy alkalmatlan feladatainak ellátására.

 
Az iskolák kikapcsolt közműveit, a rászoruló diákok hiányzó tankönyveit nem pótolhatják az államtitkár és a megyei elnök kommunikációs blöffjei.
Oktatás:
Abony   
MSZP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.10. 21:48

 Az MSZP-é a legdrágább, a FIDESZ-é a legnagyobb gépkocsipark

 

 Az MSZP képviselőcsoportja használja a legdrágább autókat, a Fidesznek a legnagyobb a gépkocsiparkja. A Jobbik a Skodákra esküszik, amiket bérel, az LMP viszont gyalog jár. Egy tavalyi törvénymódosításnak köszönhetően idén a frakciók állami támogatása – melyből a kocsikat is beszerzik – jelentős mértékben megugrott. A hvg.hu kikérte az Országgyűléstől a képviselőcsoportok állami juttatásait.  Többször is éles vita folyt idén a parlamenti pártok között az Országgyűlés biztosította pénzügyi keret felhasználásáról, arról, hogy a képviselőcsoportok mire költik a közpénzt. Két hete, amikor nyilvánosságra került, hogy a kabinet hatszázmillió forintért 97 új Skoda Superb szolgálati autót vásárolt a kormányzati vezetőknek, az MSZP és a Jobbik azzal támadta a kormányt és a Fideszt, hogy nem tartja be a spórolási ígéreteit és „luxuskocsikat” vesz.

Politika:
Abony   
FIDESZ   
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.31. 13:50

 Zéró szociális érzékenység Pest megyében!

    Budapest, 2011. augusztus 30., kedd (OS) - 2011. augusztus 26-ai ülésén Pest Megye Közgyűlésének fideszes többsége leszavazta az Esély Pest Megyei Közoktatási Ösztöndíj 2010/2011. tanévre megítélt, de ki nem fizetett 19,3 millió forint folyósításának megerősítését szolgáló javaslatot, amelyet Bogó László képviselő kért a közgyűlés MSZP frakciója nevében.
 
    Nem véletlenül indítványozta az MSZP az amúgy is nyilvánvaló kötelezettség megerősítését, hiszen a többmilliárdos hiány és hátralék, amelyet 2006 óta a fideszes megyei vezetés felhalmozott, kérdésessé teszi a teljesítést. A megyének ugyanilyen kifizetetlen kötelezettségei vannak a civil szervezetekkel, a kisebbségi önkormányzatokkal, a nevelőszülőkkel szemben is. Ezért határozatban kértünk volna biztosítékot arra, hogy a kifizetés mielőbb megtörténjen. Az iskolák és óvodák ezt a munkát elvégezték, s most nem tudják kifizetni a fejlesztőpedagógusok munkáját és azon költségeket, amelyeket a sajátos nevelésű gyerekek felzárkóztatásra fordítottak.
Politika:
Abony   
MSZP   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok