Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZP"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.09.06. 08:43

Az utolsó lehetőség- Az Orbán-kormány három év alatt egyharmadával csökkentette a Honvédség költségvetését, ami mára csaknem százmilliárdos nagyságrend. Sajtóinformációk a Fidesz kihelyezett frakcióülésén tárgyalnak az egyes kabinetek a jövő évi költségvetésről. Így feltételezhető, hogy napirendre kerül a honvédelmi büdzsé is. Elvárjuk, hogy a Fidesz végre találja meg a valósággal elvesztett kapcsolatát, és vegye végre észre, hogy milyen pusztítást vitt véghez a Honvédségben az óriási pénzkivonással!

Közélet:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.29. 21:31

László Ferenc, az MSZP Pest megyei alelnöke a mai megállapodással kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot adta lapunknak: Fontos döntés született ma, ami az első lépés az Orbán-rezsim leváltásához. Az együttműködés lehetővé teszi, hogy a demokratikus ellenzék egy jelöltet állítson, ne forgácsolódjon szét a szavazat. A HVG.hu összeállítása annyiban stimmel, hogy a mi választókerületünket is érinti a megállapodás.

Politika:
MSZP   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.09. 19:59

Az augusztus 1-től bevezetett adóemelések egy négytagú család – két kereső, két eltartott – házi kasszáját éves szinten minimum 30 ezer forinttal dobhatják meg, ugyanakkor, ha a két eltartott is rendelkezik mobiltelefonnal és bankszámlával, akkor további tízezrek rakódhatnak egy átlagcsalád költségvetésére – foglalta össze lapunknak adott nyilatkozatában a kormány intézkedéseinek következményeit László Ferenc nagykőrösi MSZP elnök. Mint mondta, a pénzügyi tranzakciós illeték mértéke két ezrelékről három ezrelékre nő átutalásnál, és három ezrelékről hat ezrelékre készpénzfelvételnél, az illeték hatezer forintos felső határa is megszűnt.

Gazdaság:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.07. 09:52

Ahogy az Orbán-kormány az államigazgatás más területein, úgy a tankönyvek ügyében is bebizonyította, alkalmatlan az ország vezetésére. Először kitalálták, már nyár közepén beszedik a pénzt a családoktól, de csak szeptemberben adják oda érte a könyveket. Kész átverés. Aztán jött a Könyvtárellátó levele, amiben fenyegetően közölték, aki nem tartja be a határidőt, az nem kap könyvet. A szokásos agresszív Fidesz-stílus. Majd jött az utalvány-mizéria: aki utalvánnyal egyenlítené ki a könyvek árát, az kénytelen valamelyik megyeszékhely egyetlen kijelölt postahivatalába utazni.

Citrom-díj:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.25. 12:42

A tavasz második napján a kormány ambiciózus határozatot hozott az egészségpolitika aktuális feladatairól. A megszabott határidők elmúltak, a feladatok végrehajtásáról nem kapott tájékoztatást a közvélemény. Az emberi erőforrások miniszterének már április közepéig jelentést kellett volna készítenie az egészségügyi munkaerőhiányról, a képzési igényekről és a lakosság egészségi állapotáról. Június végéig kapott időt az ellátó rendszer korszerűsítésének kidolgozására, mindenek előtt a háziorvoslás feszültségeinek oldására.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.23. 13:09

(MTI) - Az MSZP szóvivője szerint a Fidesz is beismerte, hogy megbukott a kormány családpolitikája. Kormos Kata keddi budapesti sajtótájékoztatóján így reagált arra, hogy Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője korábban azt közölte: pártja támogatja a családi adókedvezmény kiszélesítésének tervét, amelyről szerdai ülésén tárgyal a kabinet mint a demográfiai program egyik lehetséges eleméről.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.19. 15:04

A fideszes pofátlanság netovábbja, hogy még ott is sokmilliós jutalmakkal tömik magukat, ahol az elmúlt három évben követ kövön nem hagyva gyakorlatilag mást se csináltak, mint leépítettek, lezüllesztettek és elbocsátottak. A közmédiában ma sokkal több adóforintból sokkal kevesebb dolgozót fizetnek, mint korábban bármikor, de hol a pénz, és főleg: hol a színvonal?

Citrom-díj:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.17. 11:17

Megállapodtak az MSZP és az Együtt-PM szövetség vezetői kedden a közpolitikai javaslataik összehangolásáról és a közös egyénijelölt-állítás szempontjairól. Mesterházy Attila MSZP-elnök az ötórás megbeszélés után újságíróknak elmondta: elfogadtak egy dokumentumot, amely ha győznek, a kormányprogram alapja lesz. Ebben gazdaság- és társadalompolitikai, illetve közjogi terveiket összegzik.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.12. 09:48

Mától újabb négy forinttal emelkedik az üzemanyagok ára. - Varga Mihály és Szijjártó Péter ellenzékben még az üzemanyagok jövedéki adójának csökkentését követelte, kormányra kerülve azonban elpárolgott a lelkesedésük. Szijjártó akkor azt mondta „ha tankolás közben felbosszantja a magas benzinár, akkor gondoljon arra, hogy ezt a kormánynak köszönheti". Varga Mihály pedig úgy fogalmazott: „a kormánynak igenis van lehetősége a probléma kezelésére és a jövedéki adó csökkentésére, csak akarni kell!”

Gazdaság:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.21. 14:40

Várjuk a polgármester magyarázatát!- Több mint 36 millió forint uniós támogatással tűnt el az a cég, amely Pócs János nyílt politikai támogatásával, a jászapáti polgármester és fideszes országgyűlési képviselő telkén működött. Az NJL Kft. előlegként vette fel a pénzt, ám még a fejlesztés megkezdése előtt megszüntette telephelyét Jászapátin. Most se pénz, se fejlesztés, s persze a pénzért cserébe ígért 50-70 munkahely sincs sehol.

Gazdaság:
MSZP   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok