Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6906, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZP"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.09.06. 08:43

Az utolsó lehetőség- Az Orbán-kormány három év alatt egyharmadával csökkentette a Honvédség költségvetését, ami mára csaknem százmilliárdos nagyságrend. Sajtóinformációk a Fidesz kihelyezett frakcióülésén tárgyalnak az egyes kabinetek a jövő évi költségvetésről. Így feltételezhető, hogy napirendre kerül a honvédelmi büdzsé is. Elvárjuk, hogy a Fidesz végre találja meg a valósággal elvesztett kapcsolatát, és vegye végre észre, hogy milyen pusztítást vitt véghez a Honvédségben az óriási pénzkivonással!

Közélet:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.29. 21:31

László Ferenc, az MSZP Pest megyei alelnöke a mai megállapodással kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot adta lapunknak: Fontos döntés született ma, ami az első lépés az Orbán-rezsim leváltásához. Az együttműködés lehetővé teszi, hogy a demokratikus ellenzék egy jelöltet állítson, ne forgácsolódjon szét a szavazat. A HVG.hu összeállítása annyiban stimmel, hogy a mi választókerületünket is érinti a megállapodás.

Politika:
MSZP   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.09. 19:59

Az augusztus 1-től bevezetett adóemelések egy négytagú család – két kereső, két eltartott – házi kasszáját éves szinten minimum 30 ezer forinttal dobhatják meg, ugyanakkor, ha a két eltartott is rendelkezik mobiltelefonnal és bankszámlával, akkor további tízezrek rakódhatnak egy átlagcsalád költségvetésére – foglalta össze lapunknak adott nyilatkozatában a kormány intézkedéseinek következményeit László Ferenc nagykőrösi MSZP elnök. Mint mondta, a pénzügyi tranzakciós illeték mértéke két ezrelékről három ezrelékre nő átutalásnál, és három ezrelékről hat ezrelékre készpénzfelvételnél, az illeték hatezer forintos felső határa is megszűnt.

Gazdaság:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.07. 09:52

Ahogy az Orbán-kormány az államigazgatás más területein, úgy a tankönyvek ügyében is bebizonyította, alkalmatlan az ország vezetésére. Először kitalálták, már nyár közepén beszedik a pénzt a családoktól, de csak szeptemberben adják oda érte a könyveket. Kész átverés. Aztán jött a Könyvtárellátó levele, amiben fenyegetően közölték, aki nem tartja be a határidőt, az nem kap könyvet. A szokásos agresszív Fidesz-stílus. Majd jött az utalvány-mizéria: aki utalvánnyal egyenlítené ki a könyvek árát, az kénytelen valamelyik megyeszékhely egyetlen kijelölt postahivatalába utazni.

Citrom-díj:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.25. 12:42

A tavasz második napján a kormány ambiciózus határozatot hozott az egészségpolitika aktuális feladatairól. A megszabott határidők elmúltak, a feladatok végrehajtásáról nem kapott tájékoztatást a közvélemény. Az emberi erőforrások miniszterének már április közepéig jelentést kellett volna készítenie az egészségügyi munkaerőhiányról, a képzési igényekről és a lakosság egészségi állapotáról. Június végéig kapott időt az ellátó rendszer korszerűsítésének kidolgozására, mindenek előtt a háziorvoslás feszültségeinek oldására.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.23. 13:09

(MTI) - Az MSZP szóvivője szerint a Fidesz is beismerte, hogy megbukott a kormány családpolitikája. Kormos Kata keddi budapesti sajtótájékoztatóján így reagált arra, hogy Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője korábban azt közölte: pártja támogatja a családi adókedvezmény kiszélesítésének tervét, amelyről szerdai ülésén tárgyal a kabinet mint a demográfiai program egyik lehetséges eleméről.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.19. 15:04

A fideszes pofátlanság netovábbja, hogy még ott is sokmilliós jutalmakkal tömik magukat, ahol az elmúlt három évben követ kövön nem hagyva gyakorlatilag mást se csináltak, mint leépítettek, lezüllesztettek és elbocsátottak. A közmédiában ma sokkal több adóforintból sokkal kevesebb dolgozót fizetnek, mint korábban bármikor, de hol a pénz, és főleg: hol a színvonal?

Citrom-díj:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.17. 11:17

Megállapodtak az MSZP és az Együtt-PM szövetség vezetői kedden a közpolitikai javaslataik összehangolásáról és a közös egyénijelölt-állítás szempontjairól. Mesterházy Attila MSZP-elnök az ötórás megbeszélés után újságíróknak elmondta: elfogadtak egy dokumentumot, amely ha győznek, a kormányprogram alapja lesz. Ebben gazdaság- és társadalompolitikai, illetve közjogi terveiket összegzik.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.12. 09:48

Mától újabb négy forinttal emelkedik az üzemanyagok ára. - Varga Mihály és Szijjártó Péter ellenzékben még az üzemanyagok jövedéki adójának csökkentését követelte, kormányra kerülve azonban elpárolgott a lelkesedésük. Szijjártó akkor azt mondta „ha tankolás közben felbosszantja a magas benzinár, akkor gondoljon arra, hogy ezt a kormánynak köszönheti". Varga Mihály pedig úgy fogalmazott: „a kormánynak igenis van lehetősége a probléma kezelésére és a jövedéki adó csökkentésére, csak akarni kell!”

Gazdaság:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.21. 14:40

Várjuk a polgármester magyarázatát!- Több mint 36 millió forint uniós támogatással tűnt el az a cég, amely Pócs János nyílt politikai támogatásával, a jászapáti polgármester és fideszes országgyűlési képviselő telkén működött. Az NJL Kft. előlegként vette fel a pénzt, ám még a fejlesztés megkezdése előtt megszüntette telephelyét Jászapátin. Most se pénz, se fejlesztés, s persze a pénzért cserébe ígért 50-70 munkahely sincs sehol.

Gazdaság:
MSZP   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok