Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZP"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.11.06. 20:51

November 6-án csütörtökön a nagykőrösi MSZP szervezet születésnapi ünnepséget szervezett a Kinizsi étteremben. László Ferenc helyi pártelnök meghívására illusztris pártvezető is érkezett Lukács Zoltán országos alelnök, frakcióvezető helyettes személyében, aki a párt megújulásáról tartott őszinte és érdekes előadást az ünneplő tagoknak. Természetesen a nagy évfordulóra torta is járt, melyet boldogan szeleteltek fel, és osztottak el a vendégek egymás között. Lukács Zoltán elmondta, hogy véleménye szerint nem igaz, hogy a Jobbik lenne a második legerősebb ellenzéki párt, ezt számadatokkal is igyekezett alátámasztani.

Politika:
MSZP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.21. 18:39

Magyarországon ma nincsen szólásszabadság, gazdasági verseny, szabad politizálás, itt mindent a Fidesz oszt: trafikot, földet. Itt politikai rezsim van, nem tudok úgy Brüsszelben egy lépést sem tenni, hogy valaki meg ne kérdezné: Hogyan tűri ezt a magyar nép? 

Politika:
MSZP   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.11. 08:28

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az egyes megyei önkormányzatok, így a Pest Megyei Önkormányzat is nagy szerepet fog játszani az uniós pénzek egy részének elosztásában. Ezért is nagy a tétje most a megyei választásoknak. Az alábbiakban az MSZP megyei választásokkal kapcsolatos közleményét olvashatják:

Az MSZP az ország mind a 19 megyéjében rajthoz áll az októberi helyhatósági választásokon. Minden megyében lesz listánk, és a városokban is lehet majd az MSZP jelöltjeire szavazni október 12-én - mondta pártunk alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.19. 17:18

1991-ben Horn Gyula miatt léptem be a Magyar Szocialista Pártba

Horn Gyulára nem csak ma, hanem munkám során mindennap emlékszem, példaadó személyisége kötelez arra, hogy az ő baloldali ethoszának szellemében szervezzük ismét váltópárti erővé a Magyar Szocialista Pártot. Horn Gyula családja és a Magyar Szocialista Párt közösen ápolja Horn Gyula emlékét. Ezért áll Horn Gyula szobra az MSZP Jókai utcai székházában, ezért neveztünk el termet a párt országos központjában.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.23. 15:47

Nagykőrös vendége volt Ujhelyi István, az MSZP leköszönt országgyűlési képviselője, a Magyar Parlament alelnöke, aki az Európa Parlamenti választásokkal kapcsolatban érkezett a településre. Ujhelyi igenli EU tagságunkat, annál is inkább, mert az elmúlt hét évben összesen 7200 milliárd forint európai uniós forrás érkezett hazánkba. 

Politika:
MSZP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.17. 22:07

Feleannyi közmunkás lehet a választások után a vidéki településeken, mint azt megelőzően. - figyelmeztet az MSZP közleményében. Gyanús, hogy mindez épp a választások befejeztével történik. A Népszabadság információi szerint ugyanis a munkaügyi központok sorra zárják el a közmunkaprogram számára korábban megnyitott pénzügyi csapokat. Csak nem azért van ez, mert Orbán, amint begyűjtötte a közmunkások tízezreinek szavazatait, most újra otthagyja őket az út szélén? A miniszterelnök ezzel nem hazudtolná meg önmagát: amíg a hatalmáról van szó, megvesz mindenkit, kipréseli az emberekből a szavazatot, utána pedig eldobja őket mint egy kifacsart narancsot.

Gazdaság:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.11. 16:05

Egyedül, nem más baloldali pártokkal összefogva kezdett aláírásgyűjtésbe az EP választások kapcsán az MSZP, élén László Ferenccel, a nagykőrösi MSZP szervezet elnökével. Az országos döntés szerint külön indulnak a pártok az EU-s székekért folyó küzdelmekben. A választási vereség ellenére ők nem csüggednek, és lelkesen teszik a dolgukat. Az eddigi fehér öltözet helyett pirosban vannak, szemmel láthatóan ez jobban áll nekik, mint az összefogás kabátja. Tiszta szívemmel kívánom, hogy a fájó vereség után az EP kampányban legyen sokkal eredményesebb a baloldal, mint amilyen az országgyűlési választások során volt.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.09. 12:51

A mai napon sikerült Szanyi " kapitánynak " összevesznie az ATV műsorvezetőjével, Kálmán Olgával.  Szanyi beszólt Kálmán Olgának, majd kijelentette: szétrobban a feje. Az MSZP EP-listavezetője szerint Kálmán Olga folyamatosan éket ver az Összefogás szereplői közé. IDE kattintva megnézhető a video

Szanyi Tibor arról beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, hogy nem kell másik programot készítenie az MSZP-nek az EP-választásra, mint amit az országgyűlési választásra készítettek, ugyanis az a céljuk, hogy amit itthon kormányon nem tudnak véghezvinni, azt megpróbálják úgy, hogy olyan uniós szabályozásokat hozzanak, amik rákényszerítik a magyar kormányt is a változtatásra. Példaként említette, hogy az élelmiszerek áfáját jó lenne egyszámjegyűre csökkenteni, amiben vélhetően partner lenne a legtöbb uniós ország és így a magyarországi 27 százalékos áfakulcsot is lejjebb lehetne vinni.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.06. 17:47

Lapinformációink szerint Abonyban is történt úgynevezett váratlan esemény, azaz szabálytalanság a választással kapcsolatban, a hármas szavazókörben. Itt a szavazatszámláló bizottság egyik MSZP-s tagja Földi László FIDESZ- KDNP-s országgyűlési képviselő ellen agitálta a választópolgárokat. Erről a Fidesz jelenlévő delegáltjai jegyzőkönyvet vetettek fel, mely panaszt az abonyi jegyzőnek megküldtek.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.06. 08:20

 

Önök fizetett politikai hirdetést olvashattak!

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok