Mi Abonyunk - Szanyi kapitány az MSZP EP listavezetője
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.04.09. 12:51

A mai napon sikerült Szanyi " kapitánynak " összevesznie az ATV műsorvezetőjével, Kálmán Olgával.  Szanyi beszólt Kálmán Olgának, majd kijelentette: szétrobban a feje. Az MSZP EP-listavezetője szerint Kálmán Olga folyamatosan éket ver az Összefogás szereplői közé. IDE kattintva megnézhető a video

Szanyi Tibor arról beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, hogy nem kell másik programot készítenie az MSZP-nek az EP-választásra, mint amit az országgyűlési választásra készítettek, ugyanis az a céljuk, hogy amit itthon kormányon nem tudnak véghezvinni, azt megpróbálják úgy, hogy olyan uniós szabályozásokat hozzanak, amik rákényszerítik a magyar kormányt is a változtatásra. Példaként említette, hogy az élelmiszerek áfáját jó lenne egyszámjegyűre csökkenteni, amiben vélhetően partner lenne a legtöbb uniós ország és így a magyarországi 27 százalékos áfakulcsot is lejjebb lehetne vinni.

 

A szocialista politikus elmondta, hogy az országgyűlési választás alkalmával a baloldali összefogás pártjai olyan programot dolgoztak ki, amiben minden résztvevőnek sok kompromisszumot kellett kötnie. Szanyi arról is beszélt, hogy most már "nem kellenek szövetségi politikai tárgyalások egy-egy gondolat kifejtéséhez, nem kellenek hosszadalmas egyeztető megbeszélések egy-egy kezdeményezéshez, hanem egyszerűen kimondjuk, hogy mi, mint a Magyar Szocialista Párt, mit szeretnénk".
Az országgyűlési választás kampányáról szólva elmondta, hogy nagyon komoly kritikát szeretne megfogalmazni a sajtóval és Kálmán Olgával szemben. "Most nem viccelődök"- tette hozzá Szanyi. "Önök gőzerővel dolgoztak az egész kampányban azon, hogy a szövetségbe tömörültek közé éket verjenek"- jelentette ki. Kálmán Olga erre kérte, hogy mondjon egy példát. Szanyi szerint a műsorvezető föl akarja erősíteni a "nüansznyi különbségeket" és "most is ezt tette". Hozzátette: "szeretném, ha nem értelmeznék a szavainkat, hanem értenék".
A műsorvezető arra kérte Szanyit, erősítse meg, hogy nem az következik most, hogy az összefogás pártjai korábban kritizálták egymást, aztán összefogtak, vereséget szenvedtek és most megint kezdődik a sárdobálás. Szanyi szerint ez a kérdés "áskálódás". 
"A programon van a hangsúly. Pontosan azon van a hangsúly, hogy ezeregy oknál fogva külön indul minden párt az EP-választáson. Az az érdeke minden pártnak, hogy a saját steril programját mutathassa be"- reagált.
A Szabadság téri emlékmű építése is szóba került. Erről azt mondta a szocialista politikus, hogy szétrobban a feje a dühtől. Véleménye szerint ez egy "provokatív,

gyalázatos náci emlékmű".

Nem túlzottan szerencsés választás az, hogy Szanyi Tibor lett az MSZP EP listájának vezetője. Reméljük, nem így szólal majd fel az Európai Parlamentben. A felvételen ittasan szólalt fel, képviselő társai nagy derültségére. Igaz, mindez még 2010-ben történt. Novák Előd meg is jegyezte: " Szanyi Tibor hozzászólása már tényleg szondáért kiáltott ", a video címe a következő: Szanyi Tibor részegen szólalt fel a parlamentben

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok