Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZP"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.03.08. 21:41

Programok:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.02.27. 18:13

 

Szolnokról jöttek húsz-harmincezer forintért „hazaárulóskodni" azok a kopasz kigyúrt férfiak, akik a magyar demokrácia egyik legszégyenteljesebb akciójával megakadályoztak egy ellenzéki népszavazást – állította Havas Henrik az ATV Havas a pályán szombat este látható adásának felvételén.
A csatorna honlapján olvasható rövid előzetes szerint a műsorvezető azt is elmondta, kinek a megbízásából jöttek a kopaszok.

Közbiztonság:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.22. 13:49

 

Az MSZP ceglédi szervezetének nőtagozata az előző évek hagyományait folytatva karácsony előtt gyűjtést szervezett a rászoruló családok részére. Ennek eredményeként 12 családnak, ezen belül 41 gyermeknek tudtak egy kis karácsonyi ajándékot átadni. Ezúton is köszönet mindenkinek, aki segítette a munkájukat!

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.10. 11:28

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.06. 08:20

 

Az MSZP Pest Megyei Területi Szövetsége támogatja Pest megyének a Közép-Magyarországi Régióból való kiválását, és önálló régióvá válását. Az új régió kialakítását csak a meglévő megyehatár mentén tudjuk elképzelni. Bízunk benne, hogy a kormány az önálló régió kialakításáig is folytatja a szocialisták korábbi gyakorlatát, amely szerint hazai forrásból kell segíteni a Budapest és Pest megye közötti különbségek kiegyenlítését. Kérjük, hogy a kormány gyorsítsa fel az M0-s körgyűrű és a megyébe tervezett gyorsforgalmi utak építését, ezzel is segítve, hogy a 2020 utáni uniós forrásokat munkahelyteremtésre lehessen fordítani.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.10.03. 18:28

Ez nekem pontosan olyan, mintha Nagykőrösön, ahol dolgozom, László Ferenc helyi MSZP elnök egy kézzel írott meghívót hozna be a polgármesteri kabinet irodájába, azzal, hogy legyünk olyan kedvesek és küldözgessük már ki a sajtónak… -  Már a múltkor is furcsálltam, hogy egy kézzel írt meghívót dobott be nekem valaki a postaládámba, melyre az MSZP rendezvényének meghívóját vésték, szíves invitálás keretében. 

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.02. 20:54

Az MSZP is támogatja a civilek aláírásgyűjtését

Mint az köztudott, a nyári hónapokban népszavazási kezdeményezésünk miatt aláírásgyűjtésre készültünk. Július 20-án, hétfőn egyértelműen kiderült, hogy a Nemzeti Választási Bizottság a kormánypártok irányítása alatt áll. Nyilvánvaló politikai nyomásra, mondvacsinált, jogilag nonszensz adminisztratív okokra hivatkozva továbbra is akadályozzák a vasárnapi zárva tartás elleni népszavazási kezdeményezésünket. Mindezek ellenére ki fogjuk harcolni a népszavazást a vasárnapi zárva tartás ügyében, ami fontos lépés lesz a kormány megbuktatásához vezető úton.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.28. 16:33

 

Fotó: MTI, Kosztiscsák Szilárd- 

Az MSZP egykori elnöke szombaton tartotta lagziját egy pesti étteremben – tudta meg a Blikk. A választottja nem a politikából került ki, Mónika egy gyógyszercég kommunikációs vezetőjeként dolgozik, és legalább húsz évvel fiatalabb a politikusnál. 

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.25. 18:44

Történelem:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.19. 10:29

 

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy maga az elnök írt nekem levelet, melyet postai úton, elsőbbségi küldeményként kaptam meg tegnap. No, nem Obama, vagy Viktor küldte, hanem Habony István, a helyi MSZP elnöke. Megtisztelő számomra, hogy ezt a mai világban ritkán látható gesztust gyakorolták velem, és kézzel írva küldték nevemre címezve a meghívót. Az ügynek előzménye is van. Egy kedves idős hölgy hívott fel, hogy adjam meg a lakcímem, mert szeretne nekem levelet küldeni. Azt hittem, panaszos lesz. Nem az lett, hanem egy irodaavatóra szóló meghívó, melyen részt vesz az országos MSZP egyik alelnöke is, akit én sajnos nem ismerek. Nem akarok alultájékozottnak, vagy bugrisnak tűnni, lehet, hogy ciki, de nevét nem igazán hallottam még újságíró létemrre.  Tekintettel arra, hogy ebben az időpontban ma nekem halaszthatatlan dolgom van: gyermekem évzárója, sajnos a szíves invitálásnak nem tudok eleget tenni.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok